bugün
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği22
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi22
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak6
- cehennem korkusu3
- hınç asabiyet ve kronik uykusuzluk4
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam14
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- sözlüğün zıvanadan çıkması7
- adnan menderesin yıktırdığı tarihi eserler4
- uzun adam6
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke5
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek18
- kardeş6
- üç çocuk yapacağım devlet kadın versin5
- hip dips2
- karışık kızartma3
- üniversitelerin cahil yetiştirmesi7
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı7
- deniz göktaş25
- arkadaşlar bir şey soracağım7
- arap sabunu4
- lastik patlaması4
- mozaik pasta4
- ellerim bos gonlum hos7
- tulumba tatlısı8
- insanlığın yüzkarası5
- fakire sucuk vermişler bu yamuk demiş4
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu10
- çok çişi gelen insan7
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- sözlükte flörtleşmek22
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- deccal2
- örgüt evlerinde vurduran dhkp c li kız4
- dondurma2
- özel mesajla adres ver lan diyen yazar5
- nescafe gold3
- deniz göktaş'ın tutuklanması2
- ölü balık eli2
- uzay neyin içerisinde genişliyor7
- erkekleri taciz eden kadın9
- sizce ben güzel miyim7
- 0 0 720
- hardcore ne demek sorunsalı4
- yavşak hoca2
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler7
- azerbaycan2
- eşiniz rol gereği öpüşse5
- arkadaşlar nasıl olmuş4
- granül kahve2
ONDER OZENIN GONDERILMESIYLE GELECEGI COPE ATMIS KULUBUMUZDUR.
biliç tecrübeli lider vasıflı bir stoper istiyormuş. Eşek herif elinde sivok var, franco var, ersan var olmadı atınç var. ( atınç olmaz diye yerine yalçın gelmiş ) takımın sağ beki yok, sağ açığı yok, orta saha da oğuzhan a alternatifin yok. bir de nokta forvet ihtiyacın var. kalkmış iyi bir yedek olacak adamı gönderiyorsun. amacın ne senin franco yu yine yarı sezon yedek mi başlatmak. al sana franco - ersan ikilisi. sonra işini doğru yapmaya çalışan dürüst adam istifa ediyor. bizim yönetim bunu kabul ediyor.
gökhan töre gibi gece kulübünde silahla yaralanan bir adamı almak için her şeyi yapıyorsunuz. elinizin altında stoper ve orta saha var o kadar ücretlerini ödüyoruz bir yararlanalım demiyorsunuz.
gökhan töre gibi gece kulübünde silahla yaralanan bir adamı almak için her şeyi yapıyorsunuz. elinizin altında stoper ve orta saha var o kadar ücretlerini ödüyoruz bir yararlanalım demiyorsunuz.
son günlerde çalkantı içinde olan aşk kulübüdür. fikret başkanın hamleleri ile elbet düze çıkacaktır.
boş beleş bir yönetici güruhuna sahip camia.
atalaylar, kavalcılar ve diğerleri... hepsi...
neymiş? taşın altına ellerini koymuşlarmış. ulan taşın altına elinizi koydunuz diye kulübün anasını sikmeniz mi gerekiyor?
önder özen meselesi tam bir facia. kendisinin hayranı değilim ama, bu ebleh yönetici güruhu içinde adam kendini gösteremedi. hemen hemen sahaya yansıyacak tek bir hamlesini göremedik. atalaylar, kavalcılar, çebiler izin verseydi belki görecektik ama adamlar da taşın altına elini koymuş şimdi ne desen boş. te allam.
atalaylar, kavalcılar ve diğerleri... hepsi...
neymiş? taşın altına ellerini koymuşlarmış. ulan taşın altına elinizi koydunuz diye kulübün anasını sikmeniz mi gerekiyor?
önder özen meselesi tam bir facia. kendisinin hayranı değilim ama, bu ebleh yönetici güruhu içinde adam kendini gösteremedi. hemen hemen sahaya yansıyacak tek bir hamlesini göremedik. atalaylar, kavalcılar, çebiler izin verseydi belki görecektik ama adamlar da taşın altına elini koymuş şimdi ne desen boş. te allam.
demba ba'yı kadrosuna katmış takımdır. oyuncu istanbul'a gelmiş: http://www.mackolik.com/H...63341/Demba-Ba-Istanbulda
ayrıca bonservisi sponsor ile halledilmiş. (bkz: mübariz mansimov)
ayrıca bonservisi sponsor ile halledilmiş. (bkz: mübariz mansimov)
trasnfer sezonunu suskun geçiriyor derken bir anda forvet sorununu çözen takımım. bana kalırsa şu anda tek eksiği kaliteli bir sağ bek. serdar kurtuluş'la saç baş yolarız yoksa bu yıl da. bi de demba ba'yı besleyecek kanat oyuncusu şart. marko marin'in adı geçiyordu ama bilic beğenmemiş nedense.
demba ba'yı bedavaya getirmiş kulüp. yalnız şunu söyleyeyim demba ba çok üstün özellikli bir forvet değil sadece almeida'dan daha iyi. taraftarı aynen q7 gibi fernandes gibi guti gibi daha oynamadan yerlere göklere sığdıramıyor sonra gene attan düşmüşe dönecekler.
az once tv forme reklamı cıkan klubumuz. ulan sankı forma dolce gabbana, levi's ne bilim mavi jeans falan.
iyi olmuş çokda güzel olmuş.
iyi olmuş çokda güzel olmuş.
(#24456099) 1 gün gecikmeli de olsa demba ba ile anlaşıldı. wigan maçı sonrası lanzini açıklanacaktı ancak ba nın gecikmesiyle bu gece 00.00 dan sonra ( saat farkından dolayı ) son noktayı koyarak basında açıklanacak. lanzini de hayırlı ugurlu olsun. töre ile gorusmeler suruyor. gizli kahraman, gunah cıkartırcasına mansimov. ba daki roman abromovic faktoru ve töre nin kulubunun de rus* olmasından kelli mansimov hareketli saatler yasıyor. lanzini ise istifa eden direktorumuz ozen in hediyesi olacaktır.
yeni transfer demba bayı istanbula ayak basar basmaz, stad inşaatına götürmüş. acaba, transfer edilirken "çok güzel stad yapıyoruz oynarsın gelince " mi dendi. neden gelir gelmez direkt inşaata götürüldü oyuncu. hele bir soluklan yiğidim demek de mi yok, artık. sanırım vodafone yetkilileri baskı yaptı, stadın tanıtımı için . belki de oyuncu sırf stad reklamı için getirildi. bu fikonun işi belli olmaz çünkü.
yarın şanslı bir kura çekiminin yanında, manuel lanzini 'yi de bitirmesi gereken kulüp. 10 numarayı da halledersek geriye bir sağ açık (örneğin töre'yi kiralayarak bu mevkii bir parça düzene sokulabilir, zira holosko'dan çok kerim frei her iki kanatta da kullanılabilir) ve sağ bek (gönül tarık çamdal diyor kontenjan icabı) kalıyor. ama sanki sağ açık yanında stoperden yana tercihi kullanıp sağ bek mevkisine eğilmeyecek açıklamalar geliyor kulüpten.
valla sağ bek tarafı serdar kurtuluş 'la ne denli yürür bilmiyorum da eğer demba ba, lanzini, gökhan töre ve kalite yabancı bir stoper alacaklarsa şimdilik buna da fitim. yalnız ben olsam sağ beki önceliğime alır, sivok tutulduğundan dolayı stoperi arka plana atardım. tabii işin 4 transfer de kalması bağlamında yorum yapıyorum.
valla sağ bek tarafı serdar kurtuluş 'la ne denli yürür bilmiyorum da eğer demba ba, lanzini, gökhan töre ve kalite yabancı bir stoper alacaklarsa şimdilik buna da fitim. yalnız ben olsam sağ beki önceliğime alır, sivok tutulduğundan dolayı stoperi arka plana atardım. tabii işin 4 transfer de kalması bağlamında yorum yapıyorum.
yarın kuvvetle muhtemel Pana'yı çekecek olan ŞEREF'li kulübümüzdür.
vodafone stadyumundaki maçlarında gol sevinçlerinde çalan müzik eskisi gibi ; yer siyah gök beyaz şampiyonsun Beşiktaş olursa taraftar daha da rahatlayacaktır. bu müzik sayesinde iyice demoralize olan rakip takım maçı kaybediyordu, işte öyle bir şey.
ayrıca lucesculu dönemde de çalıyordu. tüpçü gelince değiştirdi.
https://www.youtube.com/watch?v=r_9poy1D-8s
ayrıca lucesculu dönemde de çalıyordu. tüpçü gelince değiştirdi.
https://www.youtube.com/watch?v=r_9poy1D-8s
ilk turdaki rakiplerinden 4'ü dengeli ve dişli 1'i kağıt üzerinde zayıftır.
analiz edersek tek tek:
dnipro klasik rus ekolünün etkilerini gösteren, fizik açıdan kuvvetli ve bize hayli ters gelebilecek bir takım. ortada bir eşleşme olur...
feyenoord hollanda futbolunun köklü kulüplerinden birisi. bu bile yeteri kadar dikkat etmek için kafi sebep aslında. yine ortada bir eşleşme olur...
Panathinaikos sert rakip olur, çünkü avrupa ligi tecrübesi yüksek. üstelik saha ve seyirci avantajı mevcut ki o avantaj biz de pekte yok. yine de neticede bir yunanistan takımı. elememiz sürpriz olmaz. fakat sanki yüzde 51 pana...
Grasshopers son yıllarda yükselişte olan dikkat edilmesi gereken köklü bir isviçre takımı. şanslar yine eşit, tur ortada.
zayıf halkaya gelirsek; ael bunları tereddütsüz eleriz de (tabii top yuvarlak klişesi de cebimizde olsun) çekme ihtimalimiz sadece yüzde 20...
görünen o ki 4'ün de şanslar eşit, birisi çantada keklik gibi duruyor.
edit: transferlerin yetişip yetişmeyeceği de mühim bir diğer konu bu maçlara dair...
analiz edersek tek tek:
dnipro klasik rus ekolünün etkilerini gösteren, fizik açıdan kuvvetli ve bize hayli ters gelebilecek bir takım. ortada bir eşleşme olur...
feyenoord hollanda futbolunun köklü kulüplerinden birisi. bu bile yeteri kadar dikkat etmek için kafi sebep aslında. yine ortada bir eşleşme olur...
Panathinaikos sert rakip olur, çünkü avrupa ligi tecrübesi yüksek. üstelik saha ve seyirci avantajı mevcut ki o avantaj biz de pekte yok. yine de neticede bir yunanistan takımı. elememiz sürpriz olmaz. fakat sanki yüzde 51 pana...
Grasshopers son yıllarda yükselişte olan dikkat edilmesi gereken köklü bir isviçre takımı. şanslar yine eşit, tur ortada.
zayıf halkaya gelirsek; ael bunları tereddütsüz eleriz de (tabii top yuvarlak klişesi de cebimizde olsun) çekme ihtimalimiz sadece yüzde 20...
görünen o ki 4'ün de şanslar eşit, birisi çantada keklik gibi duruyor.
edit: transferlerin yetişip yetişmeyeceği de mühim bir diğer konu bu maçlara dair...
uefa kupasında başarılar dilediğim takım.
Uefa kupasında başarılar dilemediğim takım.
Zavallı ve fakir bir kulüp sonuçta. Ülkemizi rezil edip gelecekler.
Zavallı ve fakir bir kulüp sonuçta. Ülkemizi rezil edip gelecekler.
torbadan yine en güçlü rakibi çekmiş takım. ilk maç hollanda'da.
Ya kardeşim bu kuraları çeken eller nası cenabet ellerdir allasen. Son 5 senede yüzümüzü güldüren bi tane mi kural çekemezsiniz.
09-10 sezonunda şampiyonlar liginde Man Utd., CSKA ve Wolfsburg ile eşleşmiştir. 3ü de kendi liginin şampiyonudur. Herkes çer çöp kura çekerken, 4. torbadan Almanya ligi şampiyonu Wolfsburg'u çekmiştir.
10-11'de gruptan çıkar çıkmaz, Türk takımlarının belalısı Dinamo Kiev ile eşleşmiştir.
11-12'de gruptan çıkınca ertesi sezonun finalisti olacak Braga ile eşleşmiş ve elemeyi başarmıştır. Son 16'da, o sezonun Avrupa Ligi şampiyonu, geleceğin Şampiyonlar Ligi finalisti olacak Atletico Madrid ile eşleşmiştir.
Tablo ile karşılaştırmak için Fenerbahçe örneğini ele alalım. 12-13te Avrupa Liginde yarı final oynarken, Aykut Kocaman'ın savunma futbolunu uygulayarak, büyük bi başarı elde etmiştir Fenerbahçe. Bu örneği başarıyı küçümsemek için vermiyorum fakat son 16ya gelene kadar BATE- PLZEN-eski günlerinin yanından geçemeyecek LAZiO ile eşleştiler. Bu da onlara yardımcı oldu.
iddia ediyorum o sezon Beşiktaş bi üst tura çıksaydı, ilk turda Benfica ile eşleşirdi.
Önerim bundan sonra kura çekimi için Beşiktaş müftüsünün içinde bulunduğu bi ekip ile şehre gitmeleridir. Artık işimizi Allahlık çünkü.
09-10 sezonunda şampiyonlar liginde Man Utd., CSKA ve Wolfsburg ile eşleşmiştir. 3ü de kendi liginin şampiyonudur. Herkes çer çöp kura çekerken, 4. torbadan Almanya ligi şampiyonu Wolfsburg'u çekmiştir.
10-11'de gruptan çıkar çıkmaz, Türk takımlarının belalısı Dinamo Kiev ile eşleşmiştir.
11-12'de gruptan çıkınca ertesi sezonun finalisti olacak Braga ile eşleşmiş ve elemeyi başarmıştır. Son 16'da, o sezonun Avrupa Ligi şampiyonu, geleceğin Şampiyonlar Ligi finalisti olacak Atletico Madrid ile eşleşmiştir.
Tablo ile karşılaştırmak için Fenerbahçe örneğini ele alalım. 12-13te Avrupa Liginde yarı final oynarken, Aykut Kocaman'ın savunma futbolunu uygulayarak, büyük bi başarı elde etmiştir Fenerbahçe. Bu örneği başarıyı küçümsemek için vermiyorum fakat son 16ya gelene kadar BATE- PLZEN-eski günlerinin yanından geçemeyecek LAZiO ile eşleştiler. Bu da onlara yardımcı oldu.
iddia ediyorum o sezon Beşiktaş bi üst tura çıksaydı, ilk turda Benfica ile eşleşirdi.
Önerim bundan sonra kura çekimi için Beşiktaş müftüsünün içinde bulunduğu bi ekip ile şehre gitmeleridir. Artık işimizi Allahlık çünkü.
Cl'de r.madrid., m.utd, barcelona, b.münih gibi takımlar varken daha feyenord bile bu kadar korkuttuysa işi yaş olan takım.
Evet zor kura ama bu lig böyle.
Edit: arkadaşlar uyardı. M.utd yok. Moyes'i unutmaya çalışıyorum arkadaşlar. Hiç olmamış gibi msj atın.*
Evet zor kura ama bu lig böyle.
Edit: arkadaşlar uyardı. M.utd yok. Moyes'i unutmaya çalışıyorum arkadaşlar. Hiç olmamış gibi msj atın.*
feyenoord'u geçebilecek takım. ama üst turda yine elenecekler. yani uefa avrupa liginde her türlü.
şansız bir kura çekmiştir.
sanırım yanlış değilse bu turu geçemezse yoluna avrupa liginden devam edemeyecek ?
edit: eğer feyenoord u geçemezse uefa liginde play off maçları oynayacaktır.
sanırım yanlış değilse bu turu geçemezse yoluna avrupa liginden devam edemeyecek ?
edit: eğer feyenoord u geçemezse uefa liginde play off maçları oynayacaktır.
seri başı olmasına ve daha dişine göre rakipler bulunmasına rağmen feyenoord'u çeken takımdır.
http://abcspor.com/index.php/feeynoordu-taniyalim/
http://abcspor.com/index.php/feeynoordu-taniyalim/
almeida'nın boşluğunu 10 gömlek üstün bir forvetle dolduran takım.
gökhan töre ve fernandes'in de boşlukları dolmalı. jones ile çözülemeyen btb pozisyonuna bir takviye gelmeyecek gibi görünüyor. uzun vadede burası da sıkıntı yaratacaktır. stoper hususu ise sivok-franco-ersan 3lüsü ile halledilir mi bilemiyorum. oraya yapılacak bir yabancı takviye de 8 hakkın 3ünü bir bölgeye gömmek olacaktır ki bu da pek mantıklı değil. stopere yerli takviyesi lazım. sağ bek daha önceliklidir. gökhan töre de gelecek gibi görünüyor. bunun dışında 2 tane daha yabancı alınacağı başkan tarafından söylenmişti zaten.
sivok-franco-motta-atiba-demba-holosko ile yabancı sayımız 6 oluyor. 1 tane oos alınacak, muhtemelen lanzini. diğer yabancı da stoper olmazsa kanatlarda oynayabilecek biri olur muhtemelen.
benim düşüncem;
franco-sivok-ersan üçlü stoperini hilbert tipi bir sağ kanat(atiba buraya düşünülüyor olabilir) ve motta ile desteklersek; dmc pozisyonundaki veli ve yanında çift yönlü bir oğuzhan ile defansif manada sıkıntı yaşamayız. oos, olcay ve demba da ileride iyi iş yapar.
gökhan töre ve fernandes'in de boşlukları dolmalı. jones ile çözülemeyen btb pozisyonuna bir takviye gelmeyecek gibi görünüyor. uzun vadede burası da sıkıntı yaratacaktır. stoper hususu ise sivok-franco-ersan 3lüsü ile halledilir mi bilemiyorum. oraya yapılacak bir yabancı takviye de 8 hakkın 3ünü bir bölgeye gömmek olacaktır ki bu da pek mantıklı değil. stopere yerli takviyesi lazım. sağ bek daha önceliklidir. gökhan töre de gelecek gibi görünüyor. bunun dışında 2 tane daha yabancı alınacağı başkan tarafından söylenmişti zaten.
sivok-franco-motta-atiba-demba-holosko ile yabancı sayımız 6 oluyor. 1 tane oos alınacak, muhtemelen lanzini. diğer yabancı da stoper olmazsa kanatlarda oynayabilecek biri olur muhtemelen.
benim düşüncem;
franco-sivok-ersan üçlü stoperini hilbert tipi bir sağ kanat(atiba buraya düşünülüyor olabilir) ve motta ile desteklersek; dmc pozisyonundaki veli ve yanında çift yönlü bir oğuzhan ile defansif manada sıkıntı yaşamayız. oos, olcay ve demba da ileride iyi iş yapar.
Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 1903 yılı Mart ayında istanbul'da kurulan spor kulübüdür. Bereket Jimnastik Kulübü adıyla kurulan takım,
13 Ocak 1910 tarihinde Türkiye'de kuruluşu tescil edilen ilk Türk spor kulübü olmuştur.
13 Ocak 1910 tarihinde Türkiye'de kuruluşu tescil edilen ilk Türk spor kulübü olmuştur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar