bugün

beşiktaş

bir yandan genç futbolculara yönelen diğer yandan adı ciddi ciddi yalçın ayhan 'la anılan güzel kulüp. ulen bırakın şu 32 yaşında futbolcu alma eşiğini. yedek olarak düşünülse dahi çekilmez.

bir de transferi ince eleyip sık dokuyoruz derken şampiyonlar ligi maçları olduğunu sanki unutmuş bir hali var kulübün. ulen maç zamanı geliyor, daha transfer yapmışlığımız yok. bu adamlar sanki hemen takıma uyum sağlayacak.
ardı ardına 5 tane transfer patlatması gerekmekte beşiktaş'ın.

sağ beke tarık çamdal...
sağ açığa gökhan töre en kötü senaryo kiralayarak...
kalite bir yabancı forvet...
manuel lanzini...
sivok, franco ve ersan üçlüsünün yanına kalite bir yerli ya da yabancı stoper... kalite yerli işi zor. fakat yabancı işi de yabancı sınırı açısından zor. neyse, şöyle güven veren eli ayağı düzgün bir yabancı aday sanki daha toparlayıcı olur.

takımın hala bünyesinde olan ibrahim toraman, sezer öztürk, filip holosko, michael eneramo hatta müzmin sakat ömer şişmanoğlu 'na dair de jet hızıyla karar alması lazım. buna muhammet demirci 'yi de eklemekte yarar var. satacak mıyız kiralayacak mıyız karar vermek lazım. bu oyuncular ya takasta kullanılacak ya da satılarak para girişi sağlanacak. özellikle tarık transferinde 2-3 tanesi kullanılabilir. toraman azerbaycan'a, holosko'da başakşehir 'e talipleri varken neden verilmiyor bilemiyorum...

konular netleştirilmeli ve tutarlı davranılmalı. bilhassa toraman ve sezer konusunda...