bugün
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı18
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim15
- metres ilişkisine eğilimli erkek7
- tai lung'un kız halini kıskanıyor olmam6
- falıma bakmak isteyen sözlük yazarları6
- sözlüğe nude atar mısınız5
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın7
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- sözlüğün namus bekçileri4
- atm'ye ateme diyen hanzo10
- arkadaşlar bana kızdınız mı3
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak4
- burçlara inanmak6
- sözlük kızlarının bikinili fotoğrafının olmaması7
- aykolik moderatör olsun kampanyası6
- sadece arkadaşlarını oylayan yazar5
- seni ne mutlu eder6
- velvet34
- velvet hanıma bulaşanı pis ederim sözlük5
- yoğurt5
- kızları etkilemek için burçları öğrenmek4
- saraca finch house19
- eskiden sözlük kızları fotoğraf paylaşırdı4
- burçlara inanan erkek5
- sözlükte kavga bile çıkmaması7
- sözlükten birkaç adamlar beraber olmuş sözlük kızı3
- yazarların birbirine yavşaması4
- sözlüğe vücudunun fotoğrafını atan kadınlar3
- en dandik burçlar3
- 40 yaş altı sözlük bebeleri11
- kırk yaşına gelip hala sözlük yazarlığı yapmak6
- tek tokatta bayıltırım dediğiniz sözlük yazarları3
- evde hiç sıkılmadan vakit geçirebilen insanlar5
- günün şiiri24
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri6
- sözlükteki şişmanlık güzellemesi6
- evleneceği kızı burcuna göre seçen erkek4
- boğa burcu erkeği4
- yaşamayı en çok isteyenler2
- sözlük kızlarının 30 luk teyzeler olması9
- öğle yemeği saati4
- siyah saçlı kızlar poşadır2
- heyt bea6
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu8
- sözlüğün şımarma saati2
- iyilik adına külotlu çorabını gönderen kadın2
- evlenmelik eş arayan yazarlar veritabanı2
- merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı8
- zayıf erkeklerin agresif olması9
- işimizin başındayız uludağ sözlük4
sebadan sonra bir türlü dikiş tutmayan kulüptür.
ömür törpüsü olarak da adlandırabileceğimiz aşk.
cebinde sadece 5 lira vardır. karnın açtır ve sigaran yoktur. üstüne üstlük o gün bir de beşiktaşın maçı vardır. üçünün arasında bir seçim yapıp kahveye maç izlemeye gidersin. yenilmek çok koymaz ama son paranla gittiğin maçta bari sevinmek istersin. beşiktaş yenilir, üzülürsün. başın önde giderken yine de "yağmurlu bir günde görmüştüm seni / üstünde çubuklu formalar vardı / bir anda vuruldum aşık oldum ben / hayatın anlamı siyah beyazdı" dersin içinden.
cebinde sadece 5 lira vardır. karnın açtır ve sigaran yoktur. üstüne üstlük o gün bir de beşiktaşın maçı vardır. üçünün arasında bir seçim yapıp kahveye maç izlemeye gidersin. yenilmek çok koymaz ama son paranla gittiğin maçta bari sevinmek istersin. beşiktaş yenilir, üzülürsün. başın önde giderken yine de "yağmurlu bir günde görmüştüm seni / üstünde çubuklu formalar vardı / bir anda vuruldum aşık oldum ben / hayatın anlamı siyah beyazdı" dersin içinden.
Önceliği stadyumunu yapmak olan takım.
türkiyenin en büyük klübü.
kayseri maçına 1.70 oranı var. düşünmeden basın beşiktaşa.
isyandır beşiktaş.
bu akşam da kendisine gönül verenleri kanser edecek olan kulüp.
umarım bu entry beni mors eder, umarım yanılırım ama ben bu akşam kaybetmişiz sayıyorum.
umarım bu entry beni mors eder, umarım yanılırım ama ben bu akşam kaybetmişiz sayıyorum.
risksiz ve alternatifsiz taktik tercihinde ısrar eden bir teknik direktöre sahiptir.
Şahsımı göt eden kulüp ama skor anlamında zira iyi oynamadık.
Sivas, kasımpaşa ve fenerbahçe maçlarını daha.oynamadı ama olurda bu üçünü de yenerse ki takım toparlanacak gibi yani imkansız değil.
Sivas, kasımpaşa ve fenerbahçe maçlarını daha.oynamadı ama olurda bu üçünü de yenerse ki takım toparlanacak gibi yani imkansız değil.
haftaya sol bek tercihi merak edilen takımdır. yıllar sonra ismail köybaşı mı oynayacak yoksa yine joker atiba mı?
Aşksın ulan. Kötüsün kansersin falan ama aşksın işte.
varlığı yaşama sebebi, adı neşe kaynağı olan aşk..
eneramo, kerim ve ömer Şişmanoğlu'nu kullanmamaya yemin etmiş bir hocaya sahip takım.
bilic kendi ayağına sıkıyorsun yeminle.
bilic kendi ayağına sıkıyorsun yeminle.
bugün de görüldüğü üzere almeida siktir olup gitmeli yerine enaramo geçmeli ayrıca olcay 1 gol 1 asist yapmasına rağmen kerim frei daha heyecanlandırdı.
lig sonuncusuna ofsayttan ol atarak moral bulmuşlardır.
Atiba'yı bek mevkisinde harcayan takım.
Koy serdar'ı sağ beke bize atiba orta alanda lazım.
Koy serdar'ı sağ beke bize atiba orta alanda lazım.
kayseri maçında ofsayt golle öne geçen takımım. Bu golü renkliler atsa hazmederim ama kendimiz atınca hazmedemiyorum. Bir değil iki net ofsayt ikincisi bir buçuk metre ofsayt. Ulan yardımcı sığırsın amk.
olcay antalya maçından beri sana zaten kılım takım kırk yılda bir böyle bi ofsaytten gol bulur onu da sen attın lüzumsuz adam. renkdaşlarım da bir zahmet biz o golü saymıyoruz 2-0 aldık maçı saçmalığından çıksın. O gol farkı arttıran gol olsa o makaraya devam edelim ama maçın ilk golü.
kayseri'nin kalecisine de helal olsun fena oyuncuymuş. olcay gerçekten ayağına dokunsa bi de heralde eneramo taklası atacaktı olduğu yerde.
Motta ve eneramo'nun öncülüğünde ATA'ya selam dur beşiktaşlı!
görsel
(bkz: ALL OF us are mustafa kemal)
olcay antalya maçından beri sana zaten kılım takım kırk yılda bir böyle bi ofsaytten gol bulur onu da sen attın lüzumsuz adam. renkdaşlarım da bir zahmet biz o golü saymıyoruz 2-0 aldık maçı saçmalığından çıksın. O gol farkı arttıran gol olsa o makaraya devam edelim ama maçın ilk golü.
kayseri'nin kalecisine de helal olsun fena oyuncuymuş. olcay gerçekten ayağına dokunsa bi de heralde eneramo taklası atacaktı olduğu yerde.
Motta ve eneramo'nun öncülüğünde ATA'ya selam dur beşiktaşlı!
görsel
(bkz: ALL OF us are mustafa kemal)
Renklerine kurban olduğum takımımdır . Kalbi olan tutmaz bu takımı.
lig başındadaki heycanı vermeyen takım.
bilic iyi bir taktisyen olmadığını her maç ısrarla gösteriyor. takıma tek artısı gol yemiyor oluşumuz. ama o da bir işe yaramıyor. zira maç fazlasıyla 4. sıradayız.
artık veli kavlak ve olcay şahan kanserleri biraz kesik yemeli. her maç ısrarla kötü oynayıp bir sonraki maç nasıl olur da ilk11de yer alırlar akıl almıyor.
kimse, veli şöyle basıyor, olcay şöyle koşuyor demesin. futbol öyle oynanmıyor artık. ayağı düzgün, ekonomik, ergonomik oyuncularla oynanıyor futbol. sürekli pas hatası yapıp oyunu tıkayan oyuncular 15 km koşsa ne olur koşmasa ne olur. zira bu oyuncuların koşu mesafelerinin bir bölümü de kendi hatalarından kaynaklanıyor.
şampiyonluk hedefi olan, ş.ligi ayarında bir takımın orta sahası veli kavlak olamaz. dünya'nın hiçbir yerinde olamaz. sol açığı olcay da olamaz. imkanı yok.
bu elemanlar takım oyununu zedeleyen, pas trafiğinin içine eden, bireysel hatalardan bir türlü kurtulamayan 2. hatta 3. sınıf futbolcular.
bilic bu oyuncularda ısrar ederek 2. sınıf bir takım görüntüsü ve çizgisi göstermeye devam etmenin kararını almıştır. galatasaray'a, fenerbahçe'ye üstünlük sağlayamayışımızın nedenleri bizzat bu tip oyunculardır.
bilic & özen ikilisinin devre arasına iyi bir raporla girmesi gerekiyor. sezon başında söylediklerimiz aynen görünüyor. bu takımda ön libero, sol açık, sağ bek hatta stoper sorunu var.
bilic iyi bir taktisyen olmadığını her maç ısrarla gösteriyor. takıma tek artısı gol yemiyor oluşumuz. ama o da bir işe yaramıyor. zira maç fazlasıyla 4. sıradayız.
artık veli kavlak ve olcay şahan kanserleri biraz kesik yemeli. her maç ısrarla kötü oynayıp bir sonraki maç nasıl olur da ilk11de yer alırlar akıl almıyor.
kimse, veli şöyle basıyor, olcay şöyle koşuyor demesin. futbol öyle oynanmıyor artık. ayağı düzgün, ekonomik, ergonomik oyuncularla oynanıyor futbol. sürekli pas hatası yapıp oyunu tıkayan oyuncular 15 km koşsa ne olur koşmasa ne olur. zira bu oyuncuların koşu mesafelerinin bir bölümü de kendi hatalarından kaynaklanıyor.
şampiyonluk hedefi olan, ş.ligi ayarında bir takımın orta sahası veli kavlak olamaz. dünya'nın hiçbir yerinde olamaz. sol açığı olcay da olamaz. imkanı yok.
bu elemanlar takım oyununu zedeleyen, pas trafiğinin içine eden, bireysel hatalardan bir türlü kurtulamayan 2. hatta 3. sınıf futbolcular.
bilic bu oyuncularda ısrar ederek 2. sınıf bir takım görüntüsü ve çizgisi göstermeye devam etmenin kararını almıştır. galatasaray'a, fenerbahçe'ye üstünlük sağlayamayışımızın nedenleri bizzat bu tip oyunculardır.
bilic & özen ikilisinin devre arasına iyi bir raporla girmesi gerekiyor. sezon başında söylediklerimiz aynen görünüyor. bu takımda ön libero, sol açık, sağ bek hatta stoper sorunu var.
hiçbir eksiği olmayan takım.
tek eksiği sağlam bir hoca.
sezer gibi kalite orta saha oyuncusunu oynatmaya oynatmaya çürüttü sonra kavga bahanesiyle şutladı.
ulan sezer gibi kalite adamı gönder sonra veli kavlak'tan medet um. bilic bu takımı ilk ikiye soksun adım okşan olsun!
tek eksiği sağlam bir hoca.
sezer gibi kalite orta saha oyuncusunu oynatmaya oynatmaya çürüttü sonra kavga bahanesiyle şutladı.
ulan sezer gibi kalite adamı gönder sonra veli kavlak'tan medet um. bilic bu takımı ilk ikiye soksun adım okşan olsun!
renkleri bana hep hüznü hatirlatan takim.
siyah ve beyaz...
siyah ve beyaz...
kadrosu yeterli takım.
sezer gidecekse bir oyuncu şart orta alana hem de yerli.
çünkü veli büyük maçlarda yetersiz.
necip ise tek kalıyor.
Oğuzhan ve fernandes yan yana oynamaz derbilerde orta alanda direnç kayboluyor çünkü.
eneramo ve ömer gol sorununu çözecekti sürekli transfer transfer nereye kadar.
ayrıca franco orta alanda kullanılabilir.
sezer gidecekse bir oyuncu şart orta alana hem de yerli.
çünkü veli büyük maçlarda yetersiz.
necip ise tek kalıyor.
Oğuzhan ve fernandes yan yana oynamaz derbilerde orta alanda direnç kayboluyor çünkü.
eneramo ve ömer gol sorununu çözecekti sürekli transfer transfer nereye kadar.
ayrıca franco orta alanda kullanılabilir.
Benim icimde yasayan en buyuk sevgilerden biri ve sevdigimin de icinde yasadigi en guzel yerlerden biri.
13. Hafta kadıköy'de fenerbahçe'yi rahat yenecek takım.
Maçın şifresi belli dengesizce yüklenen fenerbahçe'yi orta sahayı sağlam tutarak kontrataklarla ezeriz biz kapanan takımlara uğraşıyoruz.
Maçın şifresi belli dengesizce yüklenen fenerbahçe'yi orta sahayı sağlam tutarak kontrataklarla ezeriz biz kapanan takımlara uğraşıyoruz.
türkiyenin en köklü klübü semti, renkleri, taraftarı ve herşeyiyle delikanlı olan istanbul takımıdır. taraftarı dünyaca ünlü çarşı grubudur. türkiyenin namağlup tek şampiyonudur. futbolun sadece kupalar, şampiyonluklar, maç kazanmanın daha ötesinde bir şey olduğunu öğreten bir klüptür.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar