bugün
- ragnar rockefeller38
- ilk buluşmada evden kek getiren kız18
- sözlük yazarlarının trileçeleri19
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması11
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması7
- türklerin tembel bir millet olması9
- doa3
- fsm köprüsü ndeki abd bayrağı ışıklandırması5
- tipimi sikeyim diyen erkek3
- lahmacunun yanında ne içilir9
- gürültüsü en rahatsız edici şey5
- babamın hiç 31 çekmemesi2
- evli olduğunu saklayan kişi9
- kimseye yaranılmaz3
- ısparta3
- hava soğuk mu ılık mı anlamadım3
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- haklı olduğuna inanmak3
- deniz göktaş35
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- tek gecelik ilişki yaşayan kadınlar5
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- kızlarla nerede tanışılır3
- türk birliği3
- türkiyede konuşma dilinin bozulma sebebi7
- super mario3
- kızların yakışıklı ve zengin erkeklere güvenmemesi7
- kılıçdaroğlu nun yumruğunu kürsüye vurması3
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin8
- ayak fetişi erkek popüler kültürün köpeğidir5
- valiz hazırlamak4
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- almanya6
- 5 temmuz 2026 brezilya norveç maçı5
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- domuz eti krmızı çizgimizdir2
- ama yürümek3
- günün iddaa kuponu7
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum4
- uzun boylu kızın ayağı3
- kadın poposunun müthiş hipnoz etkisi4
- yalnız hissetmek4
- velvet33
- ayaklarını görünce hoşlanılan kızdan soğumak3
- fondöten sürmek10
- paraguay milli futbol takımı5
- ilk buluşmada evden erkek getiren kız3
- küçük kadınlar4
- günün şiiri11
- bu ayın en azimli moderatörü2
hafta sonu ya tamam ya devam maçına çıkacaktır ancak fenerbahçe'yi yenecek güce sahip olmadığından en azından mevcut puan farkını korumak(rakipleride puan kaybedecek) amacıyla sahaya beraberlik için çıkacaktır, zaten ben biliç'in ana hedefinin fenerbahçe'nin şampiyonlar ligine gidemeyecek olmasından dolayı doğacak boşluktan, şl için bir adet bilet kapmak olduğunu düşünüyorum.
beşiktaşın her durumda feneri yenecek gücü vardır. neden bahsediyosun kardeşim. pancu kaledeyken yendik şimdimi yenemeyecez. en kötü zamanında fener galatasaraya 6 atıyor ya.
derbidir bu. her iki takımda yenmek için çıkacaktır sahaya.
derbidir bu. her iki takımda yenmek için çıkacaktır sahaya.
10 yıldır fenerbahçe yi yenemeyen.
gene yenemeyecek olan.
gene yenemeyecek olan.
hiçbir zaman bir fenerbahçe veya galatasaray olamamış ama taraftar bakımından ikisini de sollamış takımdır.
Yıkılan stadının temelleri 27 Kasım 1947de atılmış spor kulübüdür.
tek aşk.
cumartesi saraçoğlunda maçı 11 kişi bitirebilirsek 3 puanı alacağımızı düşünüyorum. en azından yenilmeyiz. fenerbahçenin forvetleri bizim ise ortasahalarımız kağıt üzerinde formda gözüküyor.
galatasaray'ın iki maçta yediği 10 golü nerdeyse tek maçta yemiş takım. daha bir de taraftarları utanmadan galatasaray'a laf atarlar. o zamanki liverpool kadrosuyla galatasaray'ın karşılaştığı real madrid'i de karşılaştırın öyle konuşun.
edit: 8 gol yiyip bir maç kazanmışlarmış. zaten o zamanın ronaldo, benzema, bale, di maria, iscoları da liverpool'da oynuyordu pardon unutmuşum. büyük başarı o zamanki liverpool'u bir maçta yenmişler.
edit: 8 gol yiyip bir maç kazanmışlarmış. zaten o zamanın ronaldo, benzema, bale, di maria, iscoları da liverpool'da oynuyordu pardon unutmuşum. büyük başarı o zamanki liverpool'u bir maçta yenmişler.
şu feneri yenmek için 1 ton ekmek yemesi gerek.
fenerbahçe derbisinde galibiyetine 4.30 oran verilen takım. evet yanlış duymadınız, elazığspor'a değil beşiktaş'a 4,30 oran verilmiş. ben bu oranı alsam insan içine çıkamam.
bu akşam fenerbahçe tarafından borunun döşeneceği takım. nam-ı diğer sekiztaş. ehe.
1903' te kurulan jimnastik kulübü. Daha sonra futbol şubesi açılmıştır. Bugün ise Futbol A takımı Fenerbahçe ile derbi mücadelesi verecektir.
bu akşam çok ciddi bir sınavdan geçecek olan takımdır. sadece ligde alınması gereken 3 puan değil, aynı zamanda çok önemli bir psikolojik savaş da verecek hem futbolcular hem de önder özen-bilic ikilisi. galatasaray maçından sonra takımın yaşadığı psikolojik travma ortada. o maç oyuncular için büyük ders niteliğindeydi, bu maçta daha aklı başında ve ayakları yere basan bir beşiktaş izleyeceğiz diye umuyorum.
fenerbahçe derbisinde atiba'yı orta sahada oynatması gereken takım. öbür türlü top kovalar durur maç boyunca.
bunun için farklı alternatifler yapılabilir. bilic'e kalsa veli-atiba-fernandes 3lüsü ile çıkıp oğuzhan'ı yedek soyundurmak ilk tercih olur.
bana kalırsa atiba-fernandes-oğuzhan 3lüsü oynatılıp fernandes'in tıpkı ilk geldiği zamanlar gibi mücadeleci oynaması sağlanabilir. bu durumda oğuzhan daha ofansif olarak, şüphesiz ilerde fernandes'ten daha etkili olur.
diğer türlü ise, veli-atiba-fernandes 3lü orta sahasına ilaveten oğuzhan da sahada olur, olcay kulübeye postalanır. bu durumda da hücumda fernandes veya oğuzhan değişmeli olarak sola yakın oynayıp, savunmada ise atiba-veli ikilisi değişmeli olarak o kanadı savunabilir.
modern futbol bu varyasyonlara açıktır. biz de modern futbola açık olmalıyız.
bunun için farklı alternatifler yapılabilir. bilic'e kalsa veli-atiba-fernandes 3lüsü ile çıkıp oğuzhan'ı yedek soyundurmak ilk tercih olur.
bana kalırsa atiba-fernandes-oğuzhan 3lüsü oynatılıp fernandes'in tıpkı ilk geldiği zamanlar gibi mücadeleci oynaması sağlanabilir. bu durumda oğuzhan daha ofansif olarak, şüphesiz ilerde fernandes'ten daha etkili olur.
diğer türlü ise, veli-atiba-fernandes 3lü orta sahasına ilaveten oğuzhan da sahada olur, olcay kulübeye postalanır. bu durumda da hücumda fernandes veya oğuzhan değişmeli olarak sola yakın oynayıp, savunmada ise atiba-veli ikilisi değişmeli olarak o kanadı savunabilir.
modern futbol bu varyasyonlara açıktır. biz de modern futbola açık olmalıyız.
önemli maçlarda ortasahanın göbeği kesinlikle:
atiba----veli
--oğuzhan--
şeklinde olmalıdır. fernandes ise ikinci yarı oğuzhan yorulduğunda tercih edilmelidir.
atiba----veli
--oğuzhan--
şeklinde olmalıdır. fernandes ise ikinci yarı oğuzhan yorulduğunda tercih edilmelidir.
bugunku macta almeida nin cikmasiyla macin resmen bittigi takimdir. cuneyt cakir in dengesizliklerinden nasibini yeterince almistir. bir kac curuk vardir takimda tez zamanda hepsi satila. ve bilic bir kez daha takimin .mina koyar....
Bilic'in taktik özürlülüğü hasebiyle 3 puanı kaçırmış takım.
Bu kadar rezalet değişiklikleri samet aybaba bile yapmadı bu takımda. Kaldı ki maça hatalı 11le çıktı bugün beşiktaş. Atiba'yı sol bek oynatmak, üstelik ramon varken, futbolu katletmektir.
Yazık verilen emeklere.
Yazık, yıllardır bir fener deplasmanına orjinal bir sol bekle çıkamayışımıza.
Yazık isimlerin değiştiği yerde ezik zihniyetin bir türlü değişmemesine.
Yazık caner ve gökhan bekten yardırırken serdar ve atiba'nın tek bindirmeme yapmamasına.
Yazık veli'nin yerine direkt motta'yı almayan zihniyete.
Yazık oğuzhan'ı ekonomik kullanmayıp 60 dakkada bitiren teknik tercihe.
Yazık ersan kazmasını şu takımın stoperi yapana.
Yazık olcay şahan'ı 90 dakka sahada tutan korkaklığa.
Yazık hem de çok yazık Tolga zengin'in emeğine.
Bu kadar rezalet değişiklikleri samet aybaba bile yapmadı bu takımda. Kaldı ki maça hatalı 11le çıktı bugün beşiktaş. Atiba'yı sol bek oynatmak, üstelik ramon varken, futbolu katletmektir.
Yazık verilen emeklere.
Yazık, yıllardır bir fener deplasmanına orjinal bir sol bekle çıkamayışımıza.
Yazık isimlerin değiştiği yerde ezik zihniyetin bir türlü değişmemesine.
Yazık caner ve gökhan bekten yardırırken serdar ve atiba'nın tek bindirmeme yapmamasına.
Yazık veli'nin yerine direkt motta'yı almayan zihniyete.
Yazık oğuzhan'ı ekonomik kullanmayıp 60 dakkada bitiren teknik tercihe.
Yazık ersan kazmasını şu takımın stoperi yapana.
Yazık olcay şahan'ı 90 dakka sahada tutan korkaklığa.
Yazık hem de çok yazık Tolga zengin'in emeğine.
Seni sevmek ibadettir.
Ama cok gunaha soktun beni bu aksam. Fener kurabiyesini yakalamisin boyle dosesene borunu. Ah ah besiktasim cok kufur ettim bu aksam sana.
Ama cok gunaha soktun beni bu aksam. Fener kurabiyesini yakalamisin boyle dosesene borunu. Ah ah besiktasim cok kufur ettim bu aksam sana.
Maçta toplasan çarpsan hepi topu 10-15 dakka top oynamıştır. Domine falan ettiği yok, aksine 1 kişi fazlayken bile mahkum oynamıştır.
acilen kondisyon depolaması gereken takım.
lan ayıp lan adamlar 10 kişi daha çok koştu. bilic bu takımın hali ne ya ? koşmuyor koşamıyor oğuzhan. olcay ölmüş. fernandes kayıp.
bu takım güçlü olsa kondisyonu olsa böyle mi olurdu bee ?
lan ayıp lan adamlar 10 kişi daha çok koştu. bilic bu takımın hali ne ya ? koşmuyor koşamıyor oğuzhan. olcay ölmüş. fernandes kayıp.
bu takım güçlü olsa kondisyonu olsa böyle mi olurdu bee ?
30 kasım 2013 fenerbahçe beşiktaş maçı'nda ilk yarıyı domine etmiştir. ikinci yarı ise manuel fernandes'in sahada gezmesi ve slaven bilic'in yanlış tercihleri ile fenerbahçe ikinci yarıyı domine etmiştir.
çok tarafsız gözle yazdım.
çok tarafsız gözle yazdım.
bu gece galibiyeti elinin tersiyle iten kanser sebebi.
60 dakikalık takım.
gerçi fenerbahçe nin karşısına kim çıkarsa 60 dakika dayanabiliyor.
gene de iyi yerli oyuncuları var. geleceği var.
gerçi fenerbahçe nin karşısına kim çıkarsa 60 dakika dayanabiliyor.
gene de iyi yerli oyuncuları var. geleceği var.
bugün takımın başında rasim kara olsa beşiktaş 2-6 kazanmıştı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar