bugün
- 16 temmuz 2026 gece selası8
- babayla koridorda karşılaşmak5
- anfibir komando5
- arkadaşlar bu nedir5
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak7
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar3
- memur zihniyeti5
- ulunun en iyi 5 yazarı5
- sokrates bugün yaşasa hangi başlıklara yazardı3
- dövmem var açtım bak kıyafeti4
- yumurta yememek3
- recep tayyip erdoğan5
- bulgara gitmek5
- normal sözlüğün çökmesi5
- arkadaşlar kaliteli entry girin2
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- seri entry beğenen yazarın amacı2
- rks2
- thomas tuchel5
- çekirge istilası2
- özgür özel'in parti kurmayacağı açıklaması4
- haluk levent in tutuklanması4
- jeneratör sesi3
- yalaka3
- duyup cevap vermemek3
- mel mel abinin kapak fotosundaki kravat4
- eyy sjsjsjsjs sen kimsin ya4
- dünyayı yöneten gizli örgütün wp grubu kurması3
- bir sözlük kızıyla saatlerce sevişmek12
- günün kritiğini yapmak2
- galette2
- focaccia2
- türkiye'nin en kötü cumhurbaşkanı2
- kitap cafe açmak2
- sabah3
- ekşi sözlük2
- kahpe dölün soyu3
- mason greenwood59
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak29
- geldi yine deli6
- tulumba tatlısı7
- sözlük kızlarının aklını başından almak2
- ooooophelia hanımın elleri2
- şerit makarna2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı6
- velvet'in silver'a benzemesi11
- it is almost shabat2
- arjantin'e bir taktik ver9
- kezo erkeklerin ortak özellikleri16
- gocu trafikte2
Fernandes'in bir futbolcu sorumluluk almaktan nasıl kaçar sorusuna cevap aradığı takım. Sen yıldızsan oğuzhan güneş, sergen galaksidir fernandes. Quaresma bile değilsin sen şu istatistiğinle.
Aklımda bi tek sen fikrimde bi tek sen
Ne farkeder kartal sen her gün yenilsen?
uğrunda her şeyden böyle vazgeçmişken
nasıl vazgeçerim Beşiktaşım senden?
https://www.youtube.com/watch?v=I_7bR2EOch4
yediğin 3 gol olsun lan siktiret. Ben senin formanı taşıyanları izlerken yoruldum bugün yeni koşu rekoru kırılmış ama boş koşarsan olcay gibi ersan gibi anlamı kalmaz. Pektemekle de bu iş yürümez. karaoğlan ya da casper yedek olmalı.
Aklımda bi tek sen fikrimde bi tek sen
Ne farkeder kartal sen her gün yenilsen?
uğrunda her şeyden böyle vazgeçmişken
nasıl vazgeçerim Beşiktaşım senden?
https://www.youtube.com/watch?v=I_7bR2EOch4
yediğin 3 gol olsun lan siktiret. Ben senin formanı taşıyanları izlerken yoruldum bugün yeni koşu rekoru kırılmış ama boş koşarsan olcay gibi ersan gibi anlamı kalmaz. Pektemekle de bu iş yürümez. karaoğlan ya da casper yedek olmalı.
ilk 4 hafta da şampiyon olan takım. keşke lig 4 hafta olaydı.
zıtlıkları içerisinde barındıran, her renge sahip futbol takımı, diğer adıyla bir tür kanser.
her daim gönüllerin şampiyonu.
her daim gönüllerin şampiyonu.
taraftarıyla, mazisiyle, onuruyla şerefiyle türkiye nin en güzide takımıdır kendisi.
Semtimin takimi,cocuklugumun heyecani halkin ve bizim takimimiz.
bir zamanlar kaptanı tayfur havutçuydu.
Çarşı diye bir taraftar gurubu olan kulup. Tabi artik siyasi meselelere bulasmaktan dolayi ne kadar bir spor kulubunun taraftar gurubudur tartisilir.
''tüm zamanların tek büyüğü'' diyenleri göstermiş takım. *
1959'dan önceki şampiyonlukları, 2002'de alınan kararla vermeselerdi, 2. yıldızı nah takardı beşiktaş. 2. yıldızı takmaktan aciz olan takıma hala ''tüm zamanların tek büyüğü'' diyorlar. hıamına !!
edit: ah canım bide eksiliyorlar ahahaha.
1959'dan önceki şampiyonlukları, 2002'de alınan kararla vermeselerdi, 2. yıldızı nah takardı beşiktaş. 2. yıldızı takmaktan aciz olan takıma hala ''tüm zamanların tek büyüğü'' diyorlar. hıamına !!
edit: ah canım bide eksiliyorlar ahahaha.
büyüklüğü şampiyonluk sayısı ile kıyaslayan seyircileri siklemeyen taraftarlara sahip takımdır efendim. bu seyirciler adamlığı da cepteki para ile ölçer.
eğer büyüklüğünü duygusal anlamda söylüyorlarsa; o zaman nesnel bi yargıyla konuşmamaları gerektiğini bilmeyen at kafalarını göstermiştir. ''biz 8taşlılar için tek büyüktür'' demeleri gerekir. bize de gülmek düşer tabi. *
slaven bilic sonunda revizyon'a gidiyormuş.savunmanın sağında serdar yerine atiba,stoper olarak escude yerine ersan'ı oynatacakmış yani defansın ortası sivok-ersan ikilisi olacak.orta saha ise veli-ozzy-ferdi üçlüsü olacakmış.
http://www.ntvspor.net/ha...ce=dlvr.it&utm_medium
http://www.ntvspor.net/ha...ce=dlvr.it&utm_medium
1959' dan evvelki şampiyonluklarını haklı olarak mahkeme kararı ile söke söke almış kulüp. gasp ettiği şampiyonluğu mahkeme kararı olmasına rağmen asıl sahibine iade etmeleri gereken sarı pipiler bunu bilemez ya da işlerine gelmez.
her şampiyonluğu beyazı kadar ak olan canım takımım. ahahaha diye anıran angut liseli ergenler beşiktaşı ağzına almasın yoksa ciğerlerine kadar iner. ulan kedi misin kanarya mısın ne boksan gel sizin şampiyonluklara bakalım delikanlıysan dağ lalesi.
''1959' dan evvelki şampiyonluklarını haklı olarak mahkeme kararı ile söke söke almış kulüp'' diyenleri gösteren takım. ''hani o zaman fenerbahçe'nin 1959'dan önceki verilmeyen 9 şampiyonluğu''?? demezler mi adama?
edit: bide utanmadan eksiliyorlar. yalan mı?
edit: bide utanmadan eksiliyorlar. yalan mı?
büyüklüğü bazı şikeci dangalaklara batmış kuluptür.
en azından beşiktaş taraftarı aklanın öyle gelin dedi sizin gibi şikecinin kapısında büyük başgan diye ağlayarak sabahlamadı.
en azından beşiktaş taraftarı aklanın öyle gelin dedi sizin gibi şikecinin kapısında büyük başgan diye ağlayarak sabahlamadı.
Taraftar gruplarıyla ünlü olmayan takım.
Artık bizim de kaliteli ve magandalıktan sıyrılmış avrupai taraftarlara ihtiyacımız var.
Şu çarşı illetinden kurtulsak. Bedava biletçi asalaklar.
Artık bizim de kaliteli ve magandalıktan sıyrılmış avrupai taraftarlara ihtiyacımız var.
Şu çarşı illetinden kurtulsak. Bedava biletçi asalaklar.
deprem sonrası van için soyunmak, 110 okula yardım kampanyası yapmak,eto'ya ırkçılık yapılınca sahip çıkmak, düzenli kan verme organizasyonu yapmak, bayramlarda huzurevi ziyaretleri yapmak, hakem doğru olmayan bir şekilde beşiktaş lehine düdük çalınca ıslıklamak vs. avrupailikden önemsizse siktir edin avrupai olmayalım biz.
ne yapıp ne edip Fenerbahçe derbisine kadar kayıpsız gelmesi gereken takım.
Karabük, kayseri ve konya maçlarını kazanarak derbiye çıkarsa zaten feneri de ezer geçer.
Beşiktaş, Fenerbahçe'ye iyi olduğu her sene ters geldi. unutulmasın! ersun yanal ile beraber çok riskli futbol oynuyorlar. sabırlı oynayan ve çok koşan her takım feneri ezer geçer. Beşiktaş zaten ligin en fazla koşan takımı aynı zamanda en sabırlı oynayan ekibi.
Karabük, kayseri ve konya maçlarını kazanarak derbiye çıkarsa zaten feneri de ezer geçer.
Beşiktaş, Fenerbahçe'ye iyi olduğu her sene ters geldi. unutulmasın! ersun yanal ile beraber çok riskli futbol oynuyorlar. sabırlı oynayan ve çok koşan her takım feneri ezer geçer. Beşiktaş zaten ligin en fazla koşan takımı aynı zamanda en sabırlı oynayan ekibi.
takımın bilic'e yenilmeme sözü vermesi umut oldu adeta. bursa maçında da vermişlerdi 3-0 bitmişti.
2013/2014 sezonunda şampiyonluk yarışında havluyu atmış olan takımdır.
2013/ 2014 sezonunu kaybeden takımdır.
bu sene es geçilmelidir.
bilic, escude, fernandes, almeida, ersan, mustafa, olcay, oğuzhan, mehmet akgün, gökhan süzen, veli ve necip gönderilmeli.
bu sene es geçilmelidir.
bilic, escude, fernandes, almeida, ersan, mustafa, olcay, oğuzhan, mehmet akgün, gökhan süzen, veli ve necip gönderilmeli.
bütün hafta sonu keyfini sikmek konusunda doktora yapan takım.
yine kahrolduk amk yine gecemi sikti. yenilmek yenmek mesele değil ama top oynamıyorsun geçen hafta akhisar maçı da puan kaybıyla geçti ama bu kadar üzülmedim.
yazık bilic ile bu iş olmaz beşiktaş'ın hocası değil.
yine kahrolduk amk yine gecemi sikti. yenilmek yenmek mesele değil ama top oynamıyorsun geçen hafta akhisar maçı da puan kaybıyla geçti ama bu kadar üzülmedim.
yazık bilic ile bu iş olmaz beşiktaş'ın hocası değil.
yine 0-0 biten çaykur rizespor maçında şunları yazmıştım:
--spoiler--
milli maç arasında tek hazırlık maçı yapmış takım. 21 ekim 2013 beşiktaş çaykur rizespor maçı'nda görüldüğü üzere yetmemiş, böyle uzun aralarda en az 2 hazırlık maçı yapmak lazım.
ayrıca hep söylüyorum yine söyleyeceğim, hücum varyasyonlarını artırması, geliştirmesi lazım olan takım, sürekli 'şişir almeida'ya indirsin' tarzı hücum ediyoruz, bu hem futbolcuyu yıpratıyor hem de tıkanan maçlarda ezber bozamıyoruz.
kanatlarda değişiklik şart, olcay şahan geçen seneki kadar efektif değil bir süre kesmek lazım. gökhan töre maç içerisinde çok kopuyor 90 dakika sahada tutulmaması lazım. kerim frei ve muhammed demirci gibi iki tane çok efektif ve başarıya aç futbolcumuz var, bunlardan daha sık verim almak gerek.
--spoiler--
hala da geçerli bu entry. çünkü bugün 0-0 biten karabükspor maçında da gördük ki kapanan savunmalar bizden istediğini alıyor.
çünkü biz hala çözülen sistemimizde ısrar ediyoruz, oyun içinde sistem varyasyonları şart.
bir de fernandes'e ayrı bir parantez açmak istiyorum; böyle maçlarda uzaktan bir şut çekersin gol olur, bir şut çekersin kaleciden döner forvet tamamlar, uzaktan şut çekersin direkte patlar takımı ateşler, uzaktan şut çekersin kaleci zar zor çıkarır rakip deafns afallar. uzaktan şut at fernandes, şut.
--spoiler--
milli maç arasında tek hazırlık maçı yapmış takım. 21 ekim 2013 beşiktaş çaykur rizespor maçı'nda görüldüğü üzere yetmemiş, böyle uzun aralarda en az 2 hazırlık maçı yapmak lazım.
ayrıca hep söylüyorum yine söyleyeceğim, hücum varyasyonlarını artırması, geliştirmesi lazım olan takım, sürekli 'şişir almeida'ya indirsin' tarzı hücum ediyoruz, bu hem futbolcuyu yıpratıyor hem de tıkanan maçlarda ezber bozamıyoruz.
kanatlarda değişiklik şart, olcay şahan geçen seneki kadar efektif değil bir süre kesmek lazım. gökhan töre maç içerisinde çok kopuyor 90 dakika sahada tutulmaması lazım. kerim frei ve muhammed demirci gibi iki tane çok efektif ve başarıya aç futbolcumuz var, bunlardan daha sık verim almak gerek.
--spoiler--
hala da geçerli bu entry. çünkü bugün 0-0 biten karabükspor maçında da gördük ki kapanan savunmalar bizden istediğini alıyor.
çünkü biz hala çözülen sistemimizde ısrar ediyoruz, oyun içinde sistem varyasyonları şart.
bir de fernandes'e ayrı bir parantez açmak istiyorum; böyle maçlarda uzaktan bir şut çekersin gol olur, bir şut çekersin kaleciden döner forvet tamamlar, uzaktan şut çekersin direkte patlar takımı ateşler, uzaktan şut çekersin kaleci zar zor çıkarır rakip deafns afallar. uzaktan şut at fernandes, şut.
siktiğim almeida niye hala ilk 11 oynar ey bilic?
ayağına sıçtığım olcay niye ilk 11 çıkıp 90 dakika oynar ey bilic?
kerim frei ve ömer şişmanoğlu niye en az 45 dakika oynatılmaz ey bilic?
bu soruları eğer bilic'i yolda falan görürseniz sorun lütfen.
ayağına sıçtığım olcay niye ilk 11 çıkıp 90 dakika oynar ey bilic?
kerim frei ve ömer şişmanoğlu niye en az 45 dakika oynatılmaz ey bilic?
bu soruları eğer bilic'i yolda falan görürseniz sorun lütfen.
ligin ilk 4 haftasini 4'te 4 yaparak lider tamamlamış olan Gönüllerin şampiyonu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar