bugün
- velvet31
- bik bik abla vs vurduranlar11
- uludağ sözlük bir ailedir5
- arkadaşlar tost yapamıyorum5
- erectoton7
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum6
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı5
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük3
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- ali hamaney'in cenaze töreni4
- arkadaşlar suşi yapamıyorum3
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- arkadaşlar makarna yapamıyorum5
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- diamond bosphorus12
- yine geliyorum yilanoglu3
- kavgalar yüzünden fotomun arka planda kalması3
- durduk yere size kafayı takan yazarlar6
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı9
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- kemal kılıçdaroğlu15
- mehdi ismet ise deccal kim2
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- motor inecek abi4
- tai lung30
- gocu9
- beyler lütfen hlzaya gelin2
- mony tontana5
- suca suruklenen cocuk silik yesin kampanyası2
- neşeli pozitif komik ve tatlı kadın2
- sözlüğün mal dolması5
- deniz göktaş31
- metro 20333
- gizli artı vermek5
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği27
- arkadaşlar pilav yapamıyorum2
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı4
- sözlükte seviye ve üslup yoksunu yazarlar7
- bütün biraderlere hükmeden birader3
- iremga8
- 4 temmuz 2026 arjantin yeşil burun adaları maçı5
- ciddi ciddi aşure seven insan6
- çok yorgun olmak2
- ismet gey biraderin madam hanım olması hedesi2
- kadın siniri5
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı4
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı4
- ömründe hiç büyük musibetle imtihan edilmemiş tip6
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi27
- bir demlik kahve içmek3
alayına gideri olan takım, renklilerden farklı olarak puan tablolarından bağımsızdır büyüklüğü.
gerizekalı taraftara sakip 3. büyük futbol takımımızdır. bu taraftarla ancak bu kadar başarı gelir.
her ne kadar dün bizi bu sene bazen yaptığı gibi üzse de feda unutmayalım.
tek sorun skoru tutmak onu halledelim derbide emek hırsızlarına ders veririz. korkmayın.
feda diyerek sikmeye Başlayacak takım.
tek sorun skoru tutmak onu halledelim derbide emek hırsızlarına ders veririz. korkmayın.
feda diyerek sikmeye Başlayacak takım.
bu lig için fazla temiz takım.
türk takımlarının yüz karası. ingilizlerden 8 yemiş takım.
daha dün şampiyon olmasak da arkasındayız diyen taraftarı küfürlere başlamıştır. bu ülkedeki en ama en dönek taraftar beşiktaş taraftarıdır, bu yıldırım demirören quaresmayı getirdiğinde yalamadıkları yer kalmadığında da ortaya çıkmıştı, şimdiki durumda da gayet net ortaya çıkıyor.
taraftarlarının genelinde "biz en şerefliyiz, takımımıza çok bağlıyız" gibi düşünceler hakimdir. görmesen bilmesen öyle sanırsın. galatasaray ve fenerbahçe mevzubahsinde daha da bir melankolikleşirler. yenildikleri her maçta federasyona, hakeme vb. sallarlar. kendilerini diğer taraftarlardan üstün sayarlar ve bunu hala anlamış değilim. ulan neyiniz üstün diye sorasım geliyor.
not:çaykurrizesporluyum
not:çaykurrizesporluyum
Türkiyenin en eski klubüdür. Efsane oyuncusu Baba hakkıdır, onursal başkanı süleyman sebadır. en ünlü 3 lüsü maf yani metin ali feyyaz dır ki ozamanlar da kolej takımı olarak ta bilinir. Genel olarak halkın takımı olarak lanse edilir. Taraftar grubu çarşı dır. çarşını kurucusu optik başkandır. Şuan ki tribün lideri allen markenyen dir.Kendisi ermeni asıllı Türktür. stadı dünyanın en iyi 3.stadı dır ki bu sırala yapılırken taraftar ve stadın bulunduğu yerde ele alınmıştır. Karakartal lakabını geçmişte hep siyah forma giyerken bir maçta şehitler dolasıyla siyah formayla çıkmıştır ve taraftarın biri haydi karakartalım diye bağırmasıyla yaygınlaşmıştır. Amblemin deki Türk bayrağımın zamanında milli takımdaki bütün ilk 11 oyuncularının bjk li olmasından dolayı verilmiştir.
kanser sebebi.
Sivasspor ve Fenerbahçe maçları kazanılırsa bu seneki Şampiyonlar Ligi hedefi tamamlanmış olur.
Sivasspor ve Fenerbahçe maçları kazanılırsa bu seneki Şampiyonlar Ligi hedefi tamamlanmış olur.
garip bir aşk yaşadığım takımdır.
her ne yaparsa yapsın gönül verdiğim ve vazgeçemediğim hayat rengimdir.
14 Şubat'ta ki tek sevgilidir .
tamam ya da devam maçı olan Sivasspor maçına çıkacak takım.
beraberlik ve yenilgi yarış dışı kaldık demek ve 3. lük dahi tehlikeye girer.
beraberlik ve yenilgi yarış dışı kaldık demek ve 3. lük dahi tehlikeye girer.
Hep silik, ancak her an patlayabilecek olanı oynayan takım. Belki de bazı eller ligin üzerinden kalktığında onlar da parlayabilecekler.
Transfer politikasını beğenmediğim takımım. iki sayfa yazı yazdım bu mesele için. Aybaba inançsız sebebi ise istediği transferlerin olmaması. Düşünsenize kurtarıcı olarak oyuna Sinan kurumuş giriyor.
Kale: kumaşı iyi bir kaleci şart.
Defans: sağ beke genç bir alternatif lazım. Stopere Doğu avrupalı bir oyuncu alınabilir.
Orta saha: Selçuk inan tarzında bir oyuncu alınmalı.
Forvet: çift forvete yönelinme Holosko ve Olcay'ın yerine kanAt oynayacak hücum ve defansif özellikleri üst düzey iki oyuncu şart ancak oyunun gidişatına göre Holosko ve Olcay oyuna dahil edilebilir. Mesela gol atamadığımızda...
Ayrıca son vuruşları iyi olan bir santrafor alınabilir.
Alın size daş gibi takım.
Kale: kumaşı iyi bir kaleci şart.
Defans: sağ beke genç bir alternatif lazım. Stopere Doğu avrupalı bir oyuncu alınabilir.
Orta saha: Selçuk inan tarzında bir oyuncu alınmalı.
Forvet: çift forvete yönelinme Holosko ve Olcay'ın yerine kanAt oynayacak hücum ve defansif özellikleri üst düzey iki oyuncu şart ancak oyunun gidişatına göre Holosko ve Olcay oyuna dahil edilebilir. Mesela gol atamadığımızda...
Ayrıca son vuruşları iyi olan bir santrafor alınabilir.
Alın size daş gibi takım.
23 şubat 2013 tarihinde sivasspor ile oynanacak lig maçının çok zor geçmesi muhtemel olan takımım. özellikle erman kılıç, atış şeyşu(yazılışı biraz zor) ve kamil grosicki orta alanda zorlayabilir; michael eneramo da savunma hattını yıpratabilir. gerçekten zor bir maç olacak.
sivasspor ile çok zor maç oynayacak takım.
3 puan almamız gerek yoksa zirve yarışında olmayacağız!!
3 puan almamız gerek yoksa zirve yarışında olmayacağız!!
fanatiği sıkıcı ve gıcık, kadrosu iyi, tribün coşkusu iyi kulüp.
galatasaray tarafından birçok şampiyonluğu çalınan takımım.
Yaristan zaten kopmus olan takimdir.
Sivas, bursa, trabzon, kayseri deplasmanlarindan kayipsiz gecmesi imkansizdir.
24 subat'ta stad projesi aciklansin baska bir beklentimiz yok suan.
Not: fanatik besiktasliyim.
Sivas, bursa, trabzon, kayseri deplasmanlarindan kayipsiz gecmesi imkansizdir.
24 subat'ta stad projesi aciklansin baska bir beklentimiz yok suan.
Not: fanatik besiktasliyim.
şereftir bu yolda seninle yürümek...hep kol kola, bir gün değil, her gün Beşiktaş !
galatasaray' ın ankaragücü' nü 8-0 yendiği sezonda beşiktaş' ın ankaragücü' nü 6-0 yendiği hatırlatıldığında cevap veremeyen sıkıcı ve gıcık fanatiklere sahip, iyi kulüp. kendi kapısının önünü temizlemeden başka kapıların önüne giden sevimli fanatiklerle doludur. canlarım benim...
zago' nun yüze inen dirsekleri de unutulmaz, oğuzhan' ın tahrikleri, yasin' in kendini yere atması da... bir tek bu kulübümüzün fanatikleri unutur. canlarım benim...
zago' nun yüze inen dirsekleri de unutulmaz, oğuzhan' ın tahrikleri, yasin' in kendini yere atması da... bir tek bu kulübümüzün fanatikleri unutur. canlarım benim...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar