bugün
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- sözlüğün mal dolması9
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum8
- velvet31
- bik bik abla vs vurduranlar12
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- sözlük yazarlarının dondurmaları4
- uludağ sözlük bir ailedir6
- uyuşturucuyu bırakmak2
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- uzun marlboro deyince uzun mavi 2000 mi diyen kız4
- kemal kılıçdaroğlu18
- deniz göktaş32
- diamond bosphorus13
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın3
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- mutlu yaşamın sırrı2
- erectoton7
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- gizli artı vermek7
- bütün biraderlere hükmeden birader5
- beyler lütfen hlzaya gelin4
- sözlüğe totonu zikeyim butonu4
- tüm sözlüğe benden kuşkaş3
- seninle şöyle böyle olabilirdik2
- sıcaktan kilo vermek3
- arkadaşlar suşi yapamıyorum4
- dona kara sinek kaçması2
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- yine geliyorum yilanoglu4
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- togg limuzin2
- aylık 419 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği28
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- ali hamaney'in cenaze töreni4
- ona bir şey söyle9
- opel grandland2
- ismet gey biraderin madam hanım olması hedesi3
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- araya adam sokup yazar banlatmak5
- tai lung30
- james deenin kulaklarından tutup havaya kaldırmak2
- kavgalar yüzünden fotomun arka planda kalması3
- bu sözlüğe son ihtarımdır3
- bursa gazozu2
yeni stadını gsgm yapacak olan kulüp.
birader ne boş beleş adamlarsınız yahu? hadi belli bir şey bilmiyorsunuz araştırın azıcık da toplum da bir yeriniz olsun.
beşiktaş stadı kendisi yapmıyor, beşiktaş inşaat a.ş. ismiyle kurulan bir "taşeron" şirkete yaptırıyor ve bu inşaat sürecinin finansmanı gsgm tarafından hakediş karşılığı hibe yolu ile yapılacaktır.
bakın iyi okuyun ; hibe!
peki türk telekom arena öyle mi? hibe mi?
bunlar hep akıl oyunu... misalen fenerbahçe'nin topuk yaylası... kim yaptı? fenerbahçe mi? hadi ordan! tff'den geldi tüm kaynağı... hepsini tapelerden şıkır şıkır okuduk! hatta aziz y. isimli şahıs tff'den 3 milyon lira istiyor ve topuk yaylası adı altında gönderilmesini istiyor tff "bunu yapamayız, onun parasını yolladık" diyor ve aziz y. "kılıfını bulun işte" diyor.
bilmemek ayıp değil, öğrenmeye cesaretiniz olsun az...
görsel
edit : ahanda bu da haber1903 sitesinde yer alan bilgi http://www.haber1903.com/...tadi_gsgm_mi_yapiyor.html
edit 2 : hahahahaha hâlâ kendi imkanlarıyla stat yapıyor diyorlar hahahahaha ya olm türkçe okumanız yok da sadece yazmanız mı var anlamıyorum lan hahahaha
birader ne boş beleş adamlarsınız yahu? hadi belli bir şey bilmiyorsunuz araştırın azıcık da toplum da bir yeriniz olsun.
beşiktaş stadı kendisi yapmıyor, beşiktaş inşaat a.ş. ismiyle kurulan bir "taşeron" şirkete yaptırıyor ve bu inşaat sürecinin finansmanı gsgm tarafından hakediş karşılığı hibe yolu ile yapılacaktır.
bakın iyi okuyun ; hibe!
peki türk telekom arena öyle mi? hibe mi?
bunlar hep akıl oyunu... misalen fenerbahçe'nin topuk yaylası... kim yaptı? fenerbahçe mi? hadi ordan! tff'den geldi tüm kaynağı... hepsini tapelerden şıkır şıkır okuduk! hatta aziz y. isimli şahıs tff'den 3 milyon lira istiyor ve topuk yaylası adı altında gönderilmesini istiyor tff "bunu yapamayız, onun parasını yolladık" diyor ve aziz y. "kılıfını bulun işte" diyor.
bilmemek ayıp değil, öğrenmeye cesaretiniz olsun az...
görsel
edit : ahanda bu da haber1903 sitesinde yer alan bilgi http://www.haber1903.com/...tadi_gsgm_mi_yapiyor.html
edit 2 : hahahahaha hâlâ kendi imkanlarıyla stat yapıyor diyorlar hahahahaha ya olm türkçe okumanız yok da sadece yazmanız mı var anlamıyorum lan hahahaha
kendi imkanlarıyla stad yapması imkansız olan kulüp
yiyen yer elbet..
(bkz: devletin beşiktaş a stad yapması)
yiyen yer elbet..
https://www.bjk.com.tr/tr.../iste_yeni_mabedimiz.html
en aşağıda yazıyor kimin yapacağı.
--spoiler--
Stadın tüm işleri BJK inşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından yaptırılacaktır. Tahmini keşif bedeli 95.000.000 USD olup, Ekim 2014 tarihinde stadyumun hizmete açılması planlanmaktadır.
--spoiler--
(bkz: alın teri)
en aşağıda yazıyor kimin yapacağı.
--spoiler--
Stadın tüm işleri BJK inşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından yaptırılacaktır. Tahmini keşif bedeli 95.000.000 USD olup, Ekim 2014 tarihinde stadyumun hizmete açılması planlanmaktadır.
--spoiler--
(bkz: alın teri)
taşeron şirketin tanımını bilmeyen über taraftarlara sahip takım. uefa seneye bile almayacak avrupa'ya hala kendileri stad yapmaktan bahsediyorlar. bütün gelirleri ipotek altında banka kredisinden bahsediyorlar. çok komikler çok.
yıldırım demirörenin sadece son bir aylık dönemini ibra etmemiş kulüp
göstermelik yani..
göstermelik yani..
mali sıkıntıdan yükselerek çıkmasını umduğumuz kulüp.
ayrıca şu galatasaraylı* ergenuslarımızın da içindeki ukdedir aynı zamanda. uefa kupasından, 1-2 şampiyonluktan etkilenip tutacağınız takımı seçerseniz böyle pişman olursunuz işte.
ayrıca şu galatasaraylı* ergenuslarımızın da içindeki ukdedir aynı zamanda. uefa kupasından, 1-2 şampiyonluktan etkilenip tutacağınız takımı seçerseniz böyle pişman olursunuz işte.
beşiktaşlı penisi yemiş renklilerin saldırdığı kulüp siktirin gidin lan dilenciler.
tanım: aydınlık yarınlara ulaşacak kulüp. bu sene en kötü 2. olup ş. ligi vizesi alırsa büyük başarı olacak.
tanım: aydınlık yarınlara ulaşacak kulüp. bu sene en kötü 2. olup ş. ligi vizesi alırsa büyük başarı olacak.
8 de yese, 6'da 0 da çekse bu sezon o şampiyonlar ligine katılması farz olan kulüp. bundan daha iyi fırsat olmaz.
bjk de bahsettikleri kadar şeref, haysiyet, onur varsa demirören e açarlar davayı, eğer açamazlarsa bundan sonra çok konuşmasınlar.
halkın takımıdır.
devletin stad projesi için yüklü bir hibe yaptığı kulüp..
--spoiler--
Beşiktaş'ın KAP'a gönderdiği Yeni inönü Stadı projesi hakkındaki "Değerlendirme Raporu" açıklamasında ilginç bir ayrıntıya rastlandı.
Beşiktaş'ın yeni inönü Stadyumu projesinde yatırım maliyeti gösterilmiyor. Yatırım maliyetinin, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak yaklaşık 70-80 Milyon dolarlık hibe ile karşılanacağı belirtiliyor.
http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=4482
--spoiler--
--spoiler--
Beşiktaş'ın KAP'a gönderdiği Yeni inönü Stadı projesi hakkındaki "Değerlendirme Raporu" açıklamasında ilginç bir ayrıntıya rastlandı.
Beşiktaş'ın yeni inönü Stadyumu projesinde yatırım maliyeti gösterilmiyor. Yatırım maliyetinin, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak yaklaşık 70-80 Milyon dolarlık hibe ile karşılanacağı belirtiliyor.
http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=4482
--spoiler--
Hakkında 30 entry girildiğini görünce merak edip baktığım rakip takım. Usta iyide 30 entyrinin 25inde beşiktaşlı arkadaşlar '' dilenci gs'nin laf attığı, ezik renklilerin şunu dediği'' şeklinde rakip takıma atmış. 1-2 sinde rakip takım taraftarı beşiktaşa laf atmış. Beşiktaşlı dostlarım size bir sır vereyim mi? Sanırım iplenmiyorsunuz.
Bu sezon ligi ilk iki sırada bitirecegine inandigim takım.
taraftarı olmak ayrıcalıktır.
birader yemin ediyorum anlamıyorum, cidden anlamıyorum, lan kafayı yiyecem amına koyim.
ulan adamlar okuduğunu anlamıyor lan hahaha süper zekalar sizi.
bak kuş cinsi sevgili kardeşim; stadı size gsgm yapıyor, yani öyle beşiktaş inşaat a.ş. falan yapmıyor tamam mı? o beşiktaş inşaat a.ş. şirketi "taşeron" bir şirket. o stadın paracıkları gsgm tarafından aktarılıyor bu şirkete.
kaldı ki şuana kadar 80 milyon dolar'ın aktarıldığı kap bildirimlerinde mevcut.
yani gsgm size bu parayı hibe ediyor ki.
bilerek satır satır yazdım ki anlayasınız diye.
not : birader yemin ederim bu adamlar kafayı yemiş. lan olm hadi diyelim senin dediğin gibi bir şey söz konusu, lan senin kulübünün tff gelirleri 2019'a kadar temlik altında. bankalar kredi vermiyor ki 40 milyon lira civarında 3-4 bankadan kredi alınmış o krediyle de bedelli sermaye artırımına gidiyor kulübün hehe
velhasıl; akıl yürütün biraz, hadi araştırmıyorsunuz, hadi bilmiyorsunuz, lan kendi kulübünüz, biz neden sizden daha iyi biliyoruz ki sizin kulübünüzü?
ulan adamlar okuduğunu anlamıyor lan hahaha süper zekalar sizi.
bak kuş cinsi sevgili kardeşim; stadı size gsgm yapıyor, yani öyle beşiktaş inşaat a.ş. falan yapmıyor tamam mı? o beşiktaş inşaat a.ş. şirketi "taşeron" bir şirket. o stadın paracıkları gsgm tarafından aktarılıyor bu şirkete.
kaldı ki şuana kadar 80 milyon dolar'ın aktarıldığı kap bildirimlerinde mevcut.
yani gsgm size bu parayı hibe ediyor ki.
bilerek satır satır yazdım ki anlayasınız diye.
not : birader yemin ederim bu adamlar kafayı yemiş. lan olm hadi diyelim senin dediğin gibi bir şey söz konusu, lan senin kulübünün tff gelirleri 2019'a kadar temlik altında. bankalar kredi vermiyor ki 40 milyon lira civarında 3-4 bankadan kredi alınmış o krediyle de bedelli sermaye artırımına gidiyor kulübün hehe
velhasıl; akıl yürütün biraz, hadi araştırmıyorsunuz, hadi bilmiyorsunuz, lan kendi kulübünüz, biz neden sizden daha iyi biliyoruz ki sizin kulübünüzü?
cücük beyinlilerin sardığı kulüp.. lan sktir git drogbanın kara sikiyle oyna.
stadyum ıcın baskanımız cıkıp 15 mılyon besıktaslı su partıye oy vermıstır dememıstır, yenı stadımız bızım ıstedıgımız yere yapılmaktadır. para yok ama devlet bıze fak-fuk fonunda para vermedı, sms kampanyası baslatmadık. o yuzden aglamayın besıktas sızden daha buyuktur cunku stadı kendı ıstedıgı yere ve yalakalıklar yapmadan almıstır. hadı baskanız cıksın gene desınde 25 mılyon gslı su partıye oy vermıstır desın kapalı spor salaonu yapsınlar sıze veya ne bılım yenı bır antremen sahası olmadı fransızca dıl okulu acsın devlet sıze.
stad konusu bir acayip olmuş kulübümüz.
hükümetin ana politikası , şehir merkezinde , trafiğe neden olan stadların şehrin ormanlık alanına taşınması yönündeydi. hatta galaatsaray bundan yararlanıp stadını yaptırdı. beşiktaş ise yeni stadını nasıl oluyor da kendi yerinde yaptırabiliyor . merak konusu gerçekten.
ayrıca yeni stad ın proje görüntülerine baktım da acaba kimse görmedi mi diye düşündüm. hiç güzel olmamış. saracoğlu ile telekom karışımı bir çizimi var. hiç mi özenilmez yahu . milyonlarca lira para akacak oraya . eski stadın şekli daha iyi doğruyu söylemek gerekirse. keşke akıllı bir yönetici de çıkıp , eski tadın sanki restorasyon edilmiş halinde yeni stad yapılsa deseydi.braga nın stadına bile aslında razıyız yeterki beşiktaş ın stadı ne gs ne de fb ninkine benzesin şu anki gibi karakterin yansıtsın. zaten diğer ikisinden daha az kişi için tasarlanmış sanki beşiktaş ın daha az izleyicsi gelecekmiş gibi diğer istanbul takımlarından .
br diğer problem ise fikret orman stadın maliyeti ile ilgili yaptığı açıklamada , bizden tek kuruş çıkmayacak demişti.ancak malyeti daha sonra işletmesinin devredilmesi söz konusu olduğu için anlaşmışlar. yani stadın parası beşiktaş taraftarından çıkıyor net olmak gerekirse.
hükümetin ana politikası , şehir merkezinde , trafiğe neden olan stadların şehrin ormanlık alanına taşınması yönündeydi. hatta galaatsaray bundan yararlanıp stadını yaptırdı. beşiktaş ise yeni stadını nasıl oluyor da kendi yerinde yaptırabiliyor . merak konusu gerçekten.
ayrıca yeni stad ın proje görüntülerine baktım da acaba kimse görmedi mi diye düşündüm. hiç güzel olmamış. saracoğlu ile telekom karışımı bir çizimi var. hiç mi özenilmez yahu . milyonlarca lira para akacak oraya . eski stadın şekli daha iyi doğruyu söylemek gerekirse. keşke akıllı bir yönetici de çıkıp , eski tadın sanki restorasyon edilmiş halinde yeni stad yapılsa deseydi.braga nın stadına bile aslında razıyız yeterki beşiktaş ın stadı ne gs ne de fb ninkine benzesin şu anki gibi karakterin yansıtsın. zaten diğer ikisinden daha az kişi için tasarlanmış sanki beşiktaş ın daha az izleyicsi gelecekmiş gibi diğer istanbul takımlarından .
br diğer problem ise fikret orman stadın maliyeti ile ilgili yaptığı açıklamada , bizden tek kuruş çıkmayacak demişti.ancak malyeti daha sonra işletmesinin devredilmesi söz konusu olduğu için anlaşmışlar. yani stadın parası beşiktaş taraftarından çıkıyor net olmak gerekirse.
son dakikada götünü sürekli sikilmekten kurtaran malum kulübü rezil ederek yenecek takım.
tanım: gerçi yukarıda tanımladım ama doğru yola giren kulüp.
tanım: gerçi yukarıda tanımladım ama doğru yola giren kulüp.
gelecek hafta 2. sıraya yükselecek kulüp. hem de sike sike!!!
tamı tamına 8 as oyuncusu sakat olan takım. keşke ara transferde bir kondisyoner, bir masör ve komple bir sağlık ekibi alsaydık.
Fenerbahçe'yi haftaya yenecek olan takım.
haftaya fenerbahçe'yi yenecek takım.
Haftaya, ligin ilk yarısında 3-0 gibi net bir skorla yenildiği Fenerbahçe'yle karşılaşacak takım. Maç, üç ihtimale de açık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar