bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- gece yarısı çalan telefon7
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- aquila bicipite8
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- geceye bir söz bırak3
- reha muhtar25
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- eski dizileri izlemek3
- kadınların zeka seviyesi2
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- kel erkek3
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- kemal kılıçdaroğlu35
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- gençler iş beğenmiyor3
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- gecenin şarkısı4
- semum3
- ses yakışıklılığı2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
entry'ler (445)
türkiyenin en girişimci ve yenilikçi üniversiteleri arasında 6. olan üniversite. http://www.tubitak.gov.tr...50-universitesi-aciklandi
ayrıca bloomberg businessweek dergisinin yaptığı en gözde üniversiteler 2014 araştırma sonuçlarına göre, sabancı ve koçtan sonra türkiyenin en gözde üçüncü vakıf üniversitesi olmuş. ocak-mayıs 2014 tarihleri arasında 89 üniversiteden 15 bin 700 öğrenciyle yapılan online ankete göre türkiyedeki tüm üniversiteler arasında da 4. olmuştur. https://pbs.twimg.com/media/Br3V7ASIEAAUavC.png
ayrıca bloomberg businessweek dergisinin yaptığı en gözde üniversiteler 2014 araştırma sonuçlarına göre, sabancı ve koçtan sonra türkiyenin en gözde üçüncü vakıf üniversitesi olmuş. ocak-mayıs 2014 tarihleri arasında 89 üniversiteden 15 bin 700 öğrenciyle yapılan online ankete göre türkiyedeki tüm üniversiteler arasında da 4. olmuştur. https://pbs.twimg.com/media/Br3V7ASIEAAUavC.png
2013 yılında mühendislik fakültesine; 38 kişi %100 burslu; 84 kişi %50 burslu, 78 kişi %25 burslu ve 64 kişi burssuz girmiştir.
2013 yılında mühendislik fakültesini; 41 kişi %100 burslu, 52 kişi %50 burslu; 60 kişi %25 burslu ve 258 kişi de burssuz kazanmıştır.
2013 yılında mühendislik fakültesine; 31 kişi %100, 33 kişi %75, 179 kişi %50, 65 kişi %25 burslu ve 17 kişi burssuz girmiştir.
müzisyen değil müezzin olmalıymış dediğim hacı.
rte: bunlar nesquik'ide sütsüz yerler.
bugün onünde halkın mangal yaptığı et lokantası. görebildiğim kadarıyla ellerindeki pankartlarda yandaş pirzola istemiyoruz, #direnAntrikot falan yazıyor.
bir ülke düşünün; başbakanı tarihindeki en büyük terör saldırısının olduğu yere olaydan 19 gün sonra gidiyor.
türkiye ve türk başlıklarında bize fena giydiren üyelere sahip. ibnelere bak biz can azerbaycan diyelim siz bizi ayakta sikin amk. neyse yine de çok komik başlıklar falan var, okuyun.
biber gazının vucuda iyice teshir ettiği an. ruhun çikiyor amk.
artık hangi yazar ilgi çekmek istiyorsa bu güzel insana laf ediyor. tamam kardeşim sen deme ama biz diyelim.
aileme söz verdim ancak ne dün ne bugün biletx'ten alamadım bilet o yüzden yeri farketmeksizin 4 tane bilete ihtiyacım var. ayrıca o son 4 maç için çıkan kombineyi almadığıma yandıran maç.
anal sekse doyacağınız anlamına gelir.
büyüklüğü şampiyon olan takımın en mutlu gününde gelip buraya yok artık 3. büyük bile değil, ibb bile daha ünlü vb. şeyler yazmasından anlaşılabilir. ha tarihi boyunca en kötü ekonomiye sahipken 3. belki 2. bitirecek takımdır. 2-3 sene evvel "ben galatasaraylılığımı dondurdum abi yaa .d.d" diyen, futbol konusu açıldımı koşarak uzaklaşan, halı sahalara bile formasıyla gelemeyen, mabedini devlete peşkeş çekip dağın tepesine stad yapılırken gıkı çıkmayan galatasaraylıların şimdi gelip bol keseden salladığı takımım. ha birde beşiktaşlı troll göremezsin ama sözlük galatasaraylı trollerden geçilmez.
bir bireyin ahlakını, namusunu sadece sekse bağlayan bağnazlardan bin kat daha namusludur.