bugün

/782
doğruları yapınca başarılı olmaması için hiçbir sebep olmayan takım. doğrulardan kastım öyle doğru pas, doğru pres, doğru koşu falan değil. sadece doğru kadro tercihi bile maç kazandırıyor bu takıma.

sinan kurumuşla bu işin olmayacağını maç öncesinden tahmin etmek zor değil. bunu koskoca beşiktaş'ın teknik direktörünün görmesi lazım artık. doğru kadro tercihi ve bu kadro tercihine uygun futbolla beşiktaş her maçı kazanır.

nitekim tek forvet holosko ile de oynayabilirsin ama ona uygun oyun tarzı seriglemen lazım. tek forvet holosko'ya galatasaray maçındaki gibi top şişirirsen bi sik yapamazsın ama ya kontra ile ya da baskı kurup holosko'yu kaçırmaya uğraşırsan 1 kaçırır, 2 kaçırır, 3.yü atar holosko. bugün de böyle oldu.
önündeki antep ve Sivas maçlarını kayıpsız geçmesi halinde zirve Yarışında önemli avantaj takım.

bence hefef son haftaya kadsr yarışın içinde kalmak en kötü Şampiyonlar vizesi almak.

Dolmabahçe'de Alınacak bir fb galibiyeti ise takıma çok özgüven verecek.
iki kelimeyle,
hayatın anlamıdır..
içeride oynayacağı Gaziantepspor maçına bilenerek çıkması gereken takım.

hem ilk yarı hak etmediğimiz halde mağlup olduk hem de şu ibrahim kızıl mıdır ne halt uyuzum ona haftaya eze eze yenelim şunları.

ibrahim toraman cezalı.
escude ve ersan hazır hele ki ersan için antep maçı çıkış maçı olabilir zaten etkisiz bir antep takımı var.

Aslında ibrahim toraman için dinlenme de sayabiliriz. Avrupa ve kupa maçı da olmayınca 12 gün falan maç yapmamış olur.
necip de dinlenmiş oldu. haftaya aksilik olmsz ise çivi gibi döner. niang siftah yaptı. haftaya Oynayacak düzeye gelir.

gökhan süzen hala adapte olamadı o da alisiyor yavaş yavaş.

sivok ve hilbert gerçekten emniyet kemeri gibi.
feda diye kendisini acındırıp; yabancı kaleci, oynatmadığı halde yaşlı ve yabancı bir savunmacı, alemci batuhan, shaktar'dan dentinho, katar'dan sakat niang'ı alan takım. feda feda diye ağlıyorlar. en çok futbolcu alan takım beşiktaş. ucuz ucuz diye güya oyuncu alıp fenerbahçe ve galatasaray kadar para harcıyorlar zaten. zirvede gözüküyor olmasının tek sebebi de galatasaray'ın şampiyonlar ligi, fenerbahçe'nin avrupa liginden dolayı lige konsantre olamaması ve yorgunluktan puan kaybetmesidir. bunlar da sanıyolar ki beşiktaş'a bak be feda sezonunda neler yapıyor.*
2012-2013 sezonu Spor Toto Süper Lig'de aldığı 1 puan başına 1,31 gol atan takımdır. Diğer büyüklerin puan başına gol ortalaması şu an itibari ile; galatasaray=1,02 fenerbahçe=0,96 trabzonspor=0,92
aşı gibi bir şey.
beş parasız ve şanssız. bunlara rağmen aşkımız.
tek aşk.
beşiktaş başarılı değil gs ve fb avrupada oynuyor o yüzden lige konsantre olamıyolar yeaa diye bahane bulanların son bir kaç senelerdir gs ve fb'nin beşiktaş avrupada oynarken hemde akla hayale gelebilecek en skindirik lig fikstürüne rağmen oynarken ligde ne yaptıklarını sormalarını tavsiye ederim.

beşiktaş kanserdir.
hayat biçimi.
garip bir olgu, çok garip.
bir kenar mahalle fubol takımı.
en sağlam ve en kaliteli taraftara sahip takım. fakat aynı zamanda en çok magandaya sahip takım da onlar. düz taraftarı pek azdır gözlemlerime göre. ya efendi insan olup tribünde coşarlar, ya ibne olup tribğnde ibneliğe devam ederler. fakat öylesine tutmazlar takımlarını. iyidirler, severiz sayarız.
*
stad konusunda endişelerim var. bizi dolmabahçeden ayırırsanız ne farkınız kalır o burjuva takımından? farkımız aşkımızdadır. başarılar, kupalar için seçmedik biz beşiktaşı. o renkli takım gibi köklerini, mazisini devlete peşkeş çekipte
bizim drogbamız var diye yırtınanlardan olmadık, olmayacağız. stadımız dolmabahçede yapılmazsa eğer bir daha da beşiktaş dersem sahilde açıp sultanahmet soran her zenciye verecem! semt bizim aşk bizim!
balına 2. sırada yer alan takım. gs formsuz, fb formsuz, bursaspor yok, tranzonspor yok... hiç derbi kazanamadı, hatta kazandığı tek zor maç antalya maçı düşün.
Balına değil şerefsizler emeğini çaldığı için 2. sırada olan takım. o puanı çalmasa liderdi.
fener formsuzmuş,trabzon formsuzmuş, gs formsuzmuş. bursa formsuzmuş. bursa kim amk? Beşiktaş ya da galatasaray formda olsa bursa çocukları şampiyonluğu geç avrupa görebilir miydi o sene?

madem öyle bu amınakoduğumun renklileri niye oynayıp geçmiyor Beşiktaşı? biz başka rakiplerle mi oynuyoruz.

böyle sikik kafalarla düşünülecekse; barcelona, yıllardır kupaları silip süpürüyor. real formsuz,valecia ve atletico formsuz, avrupa'da man utd ve milan eski gücünde değil, bayern formsuz, chelsea güçsüz o yüzden 5 senede tüm kupalar onlara kaldı. Kafanızı sikeyim!
Sene sonunda da aynı mazeretle bekleriz.
kelimeler yetmez. ki ! anlatmaya seni..
ne 14 şubat'ı lan, sevdamızı görse eros ağlardı...
Yürüyoruz adım adım, her solukta senin adın, Şampiyonluk inan çok yakın, haydi bastır Beşiktaşım... kupalar gelecek yine, Kartal uçacak göklere, mermiler atılacak gökyüzüne, Şampiyon olduğun gece..
feda diyerek süper lige isyan eden takım.

bakalım tff yancilari nerelere saklanacak.
fanatiği gıcık, kadrosu kaliteli süper lig ekibi. ama fanatiği cidden çekilmez.
(bkz: BesiktAŞK)
oğuzhan'ı da sakatlığa kurban etmiş bir teknik heyet ve kondisyonerlere sahip takım.

lan olum allah'tan korkun. hala çıkıp sıcağı sıcağına "oyuncular özel hayatlarına dikkat etmiyorlar" diye açıklama yapıyorsunuz.
antrenman programı mı hatalı
oyuncular mı özel hayatlarına dikkat etmiyor
sağlık ekibi mi suçlu.

hemen bir araştırma yapılmalı uzman Görüşü alınıp bu sakatlık işine dur denilmeli. bu ne amk?

bu sene kendini yarış dışına atmak için her seyi yapan takım.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026