bugün

/782
nedendir bilinmez ama bu sene hemen hemen tüm iç saha maçlarını cuma günü oynamış takım.
fikstür hazırlanırken beşiktaş'ı direkt cumaya yerleştirip sonra diğerlerini yerşeitiriyorlar galiba..
hayal aleminde yaşayan takım. hangi sezon şampiyonluğun en güçlü adayı oldu ki bu sezon olsun? her zamanki gibi yine galatasaray ve fenerbahçe' nin arkasından şampiyonluk adayıdır.
Sen bize bakma Beşiktaş, biz senin baktığın her yerdeyiz..
sezer ve serdar kurtuluş için girişimleri olan takım.

Bugün Karabükspor'u yenerek çıkışa geçecektir.
ağzı bozuk taraftar grubuna sahip kulüptür.

(bkz: çarşı)

bu adamları birileri fena halde kandırmış türkiye nin en büyük ve en iyi taraftar grubu sizsiniz diye.
ama yaptıkları küfürlü sloganlarla büyüklük te kendini belli eder.
takımları için gözünü kırpmadan adam öldürebilecek taraftar grubudur.
bu yüzden belki büyük olabilirler ama
saygı gösterme ve edeplilik konusunda bir hiçtirler.
tekrar diyorum içinde ki taraftarların çoğunun ağzı bozuktur.
karabük maçı ile birlikte içerde kazanma alışkanlığını başlatması gereken takım. ayrıca akşam saatlerine kadar sezer öztürk transferini bitirebilir.
dünyanın en büyük taraftarına sahip klüptür.
birileri fena halde alınmış en büyük çarşı diye.
bu mu lan besteniz https://www.youtube.com/watch?v=GlAoZu-ix24
yoksa bu mu? http://www.youtube.com/watch?v=xDtkSf1V05A

adam olun la.
acının, ızdırabın, aşkın takımı.

böyle bir kara sevda kara toprakta biter
şahsıma haddimi bildirecek en son kişi bir beşikaşlıdır.
beşiktaştan da beşiktaşlılardan da nefret ediyorum.
iyi günde kötü günde takımın yanındayız diyen kolpa bir taraftara sahip camia. öyle vefalıdır ki bu taraftar, hata yaptı diye oyuncusunu yuhalar, oyuncusu çıkarken küfürler savurur. yalancılık, kolpalık, emek hırsızlığı üzerine kurulu dönek bir camiadır beşiktaş camiası.
taraftar grubuyla ilgili saçma sapan entry girilmiş takım.
şöyle ki ; ağzımız bozuktur çünkü biz can yücel gibi göte göt diyenlerdeniz.
şahıslara had bildiren takım.
beşiktaşta beşiktaşlılarda sizden nefret ediyor merak etme.
ama anlayamadğığım kuyruk acıları ne.
maçın tamamını izlemedim ama son dakikalarda net gol pozisyonı yardımcı hakem tarafından kesilmiş jimnastik kulübüdür.

Not : Galatasaray'lıyım
on kişi kalan bir takıma karşı evinde maç kazanamayan takım. amk sevinmek için sevmedik ama allah aşkına şöyle puan kaybetmeyin.

hakemlerde belediye maçı ve bu maç için artık kasıt aramaya başladım.
Şampiyonu önceden belirlenmiş ligde şerefi ile mücadele eden takım.

çıkar şimdi bazı götverenler aynen şu açıklamalar. paralı asker yazarlar bunlar.

aynen yazıyorum:
- hakemlere bahane bulmaya gerek yok beşiktaş kötü futbol oynadı
- 10 kişi kalmış takımdan iki gol yiyorsan hakeme bahane bulma lüksün yok
- beşiktaş çok kötü oynadı
- samet hata yaptı.

ulan pezevenkler nizami gol, faül, maç içi hakem kararları. yediler lan beşiktaşı. atıp tutarlar artık yok lua lua, yok uçaktan inmiş. anasını sikiyim onun.
karabük karşısında babayı almış takımdır.
karabük beşiktaşa haddini bildirdi bu yeter.
acıların takımıdır. ayrıca bazı fenerli melisleri buralarda görmek komik. bi bitmediniz amk.
futbolu sadece izleyen değil aynı zamanda oynayan biri olarak maçlarını izlerken kanımın çekildiği takımım.
ya ben ekran önünden görüyorum maçın gittiğini ama adamlar sahada yaptıkları işe yabancılar. bunun sorumlusu sadece futbolcular değil elbette, onları maça konsantre edemeyen teknik adam da suçlu. git ceza ver, kadro dışı bırak, para cezası kes ne bileyim arada tokat falan at. ama bu şekilde ruhsuz, sorumsuz, yaptığı işten bihaber adamları alma kadroya. yenilmek, berabere kalmak mesele değil de bu sklemez tavırlar adama fana koyuyor.
amk her şey iyi giderken yine tepetaklak olduk.

ne moral kaldı ne istek sikeyim amk.

tanım: üzen ve kahreden takım.
karabükün sikerttiği renklilerin saldırısına maruz kalan kulüp.

istediler ki karabük beşiktaşı da yensin.
Beşiktaş 1903 yılında sağlıklı yaşama, mutlu hayata tepki olarak doğdu.
lan o sinan kimdir, dentinho kimdir, ersanı desen tarlada işçi olamaz, şu yarım saat boyunca 10 kişi kalmış karabük karşısında bir sürü adı sanı belirsiz 2 metreye pas atamayan tiplemeler aptal aptal hatalar. gidin halı sahada top oynayın bu taraftara yazıktır ulan.
Uğur Meleke güzel söyledi."Beşiktaş güç bela çalışan ama çok net görüntü alınan bir televizyondu ama Hoca bi kere dokundu,görüntü bozuldu."
çapsız bir teknik direktörün idaresindeki takım.
Beşiktaş tribünlerinde beste 2 dakikada yazılır, 4 dakikada yayılır, 6 dakikada herkes ezberler. Bu özellik bizleri dünyada 1 numara yapar.
© copyright 2005 - 2026