bugün
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı14
- mason greenwood5
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- artı oy alma yolları4
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru4
- fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi hasreti3
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- kalburunuza bastırır mısınız3
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi23
- anderson talisca3
- yazarların bildiği en kötü küfür3
- brad pitt3
- moderatörlere sesleniş5
- ilginç rüyalar3
- renault 9 broadway4
- memduh bashgan14
- tarhana içen kıroyla işim olmaz yürüü diyen kız3
- aylık 440 bin lira iyi para mıdır sorunsalı4
- nihoşun ölümü16
- ergenlik dönemi2
- gammaz çetesi çökertildi11
- sevmediğiniz iki yazarın kavga etmesi3
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- tuba büyüküstün7
- yastığa sarılarak uyumak2
- g'i l d'e d l'i l y3
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- gram altındaki şiddetli yükseliş3
- fenerbahçe6
- simko39
- emret komutanım ahmet başçavuş3
- rambo ariel ortega8
- havanın çok sıcak olması2
- mohamed salah ghaly8
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız9
- asteğmen6
- ev temizleyen erkek5
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- trabzonspor5
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek11
- benkimki7
- pop dinleyenlern başka müzik türlerini eleştirmesi3
- sözlüğün ölmek üzere olduğunu gösteren işaretler3
- ismail kartal5
- sturm graz3
- insan2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay2
- meal kuran değildir26
- özgür özel'in tutuklanması9
entry'ler (107)
Lıg baslamadan once bu takım kumeye oynar denılen, rakıplerının yaptıgı mılyonluk transferlerıne oranla cok daha dusuk malıyetlı oyuncuları renklerıne baglayan, hakemlere ınat, taraflı medyaya ragmen, GS lı komıdıncı O.Çocuklarına ınat, taraftarının FEDA etmesıyle lıgın ılk gununden berı sampıyonlugun en buyuk adaylarından bırı olan takımdır. Ve ayrıca devletten dılenmeyen, yardım Sms hatları kurmayan, bagıs kumbaraları acmayan tamamen urun satıslarıyla malı krızden kurtulmaya calısan bır yonetıme sahıp takımdır.
Gaysaray ılk 3' e gıremezse ortalıkta onlardan bır tane bıle goremezsınız. O sıra oynanan maclar sankı GS degıl de IBB macları gıbı bos stadlarda oynanır. Fahıselerden olusan bır sexy takımın dumbuk destekcılerıdır.
Essek kavaga cıktıgı zaman, essek hos laftan anladıgı zaman, essek adam olur CHP olmaz o yuzden ıktıdarda olamaz.
Israil de bir telefon sirketi aglama duvarina bir faks makinasi yerlestirmistir. Dunyanin cesitli yerlerindeki yahudiler bu faks makinasina dualarini yolluyorlar ve bu dualar aglama duvarindaki taslarin arasinda birikmektedir. Ticari zeka bu olsa gerek.
Gaysaraydır, kendini sexy kulüp olarak nitelendiren ve sexy fahişelere sahip olan mongol kulüptür
Devlet sadece gaysaraya stad yapmısstır, gerısı tamamen dılencı olmayı kabullenemeyem, yardım hattı acıp sms le para toplayan, devletın yaptıgı stadtla hava yapan ve stadları eterafında yardım kumbaraları acıp, sımdı ıse FEDA deyıp urun satın alıp kulubu ayaga kaldıran taraftarın SEREFLI BESIKTAS taraftarının onurlu davranısını cekemeyen bır yazarın uydurmasıdır.
Türbana takılan iğnelerin, bir yerlerine battığı laikçilerin ve götü başı açık gezenlerin, her yerde verenlerin kendilerine mutluluk verdiğini belirtme şeklidir.
kimin gücü yeter onu tutmaya bilemem ama sabri reyiz deneyebilir.
asıl bundan sonra görecektir, o biçim sarılanları.
onur, şeref, haysiyet, dürüstlük timsali bir takımdır, onun adı beşiktaştır.
ayağa kalkanların modayla alakası yok. onlar tamamen farklı art niyet peşindeler.
ali rıza efendi olmasa o da olmazdı. demekki olmak için bir zincirleme gerek.
kadının kendini, değeri hak etmeyeceği şekilde tanıtmasından.
yenilgiyle ilgili yapılacak eleştirileri bastırmak için gündem değiştirme çabaları.
ikisininde ortak yönü sadece 'Ş' harfiyle başlayan özelliklere sahip olmasıdır. Şerfsiz gs ve şikeci fb.
yazarın, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye sözlere maruz kalmasına sebep olan bir başlık. ve kuyruğuna basılanlara ahh çektiren bir konu.
gerçekten yok bana başka kız bir tane sevdik tam sevdik benim olmasada aklımda ondan başkası yok olamaz.
senin sonsuza kadar fb li olarak kalacağın anlamına gelir.
Steteskopu götüne sokulası bir doktordur ayrıca reçetesine 2000 mg lık fitilde yazılabilir.
işssiz ve boş boş başlık okumak.