bugün
- sandalye8
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- bir ilişkiyi kim yönetir14
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek5
- pandela 319
- velvet48
- kürt hareketinin devşirme olması15
- xiaomi redmi a32
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- brokoli3
- aleyna tilki4
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı3
- sokuk yazarlar3
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- ciguli kral16
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- sikişirken hüzünlenmek3
- elektriği ödeyen adam7
- amedspor12
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- mony tontana11
- memduh bashgan9
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- bik bik kaç yaşında10
- ahtapot yemek9
- taksim delisi cenk4
- yürüyüş flörtü9
- 2026 dünya kupası33
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- m r e r e c t o4
- scary movie 63
- iki ayyaş5
- deniz göktaş34
- ismet el pedro nunez de balboa luis albertoevi3
- evde kalmış kız kurusu7
- sözlükte kavga olacak hissi5
- birader yazarlar bey biraderlerdir3
- fuhuş operasyonunda veresiye defteri bulunması3
- true üniversitesi6
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- kanada8
- fas7
- sikmek icin entry ni beğendi6
- futbol28
- denizde karı kız kesen erkek3
- yunanistan milli futbol takımı4
- tabaktaki son bisküviyi yiyen tip3
- dünya16
kimine göre istanbul'un 3.büyük takımı. kimine göre 20 yılda 3 şampiyonluk görmüş. ama nedense hala deli gibi kıskanılıyor. yoksa milyon eurolar harcayıp beşiktaş'ın 2 milyon euro civarı komik bi transfer bütçesiyle başladığı yeni sezonda ligde 2.olmasından mı konuyu hep bu büyüklüğe getirmeye çalışıyorlar anlamıyorum. bizim sinirlendiğimizi düşünüyorsunuz galiba ama umrumuzda değil. ha bir de deli gibi kıskanılan taraftarları vardır. kendi stadlarında bu kıskanılan taraftarların bestelerini çalarak onlara özenirler bunlar.
zırt pırt futbolcular sakatlanıyor. en kısa sakatlık 1 ay sürüyor. iyileşen yeniden sakatlanıp 6 ay daha yatıyor. valla bu beşiktaş sağlık ekibi diri adamı öldürür arkadaş.
sağlık ekibinin ciddi anlamda zarar olduğu kulübüm. ulan ayhan optur varken adam akıllı bir tane sakatlık olmazdı. galatasaray, fener sakatlıktan belini doğrultamazken bizde hiç sıkıntı olmazdı. şimdi her hafta bi oyuncumuz sakatlanıyor, sanki kaç tane oyuncumuz varsa.
yönetim ve teknik heyetin takımın dengelerini bozar diye transfer yapmamasının çok amatörce olduğunu söylemiştim. işte gün o gündür ki umarım bu tutumlarında pişmandırlar. zira eldeki tek forvetin 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak olması transfer yapma hususunda gerekli kararı almalarını sağlamalıdır. batuhan bile sakatmış. derbiye mehmet akyüzle çıkacak olmak gerçekten üzüntü verici. bunları neden daha önce görmezler anlamıyorum. göz var nizam var. bu takımın sol bekten de ortasahadan da önce forvete ihtiyacı vardı.
yönetim ve teknik heyetin takımın dengelerini bozar diye transfer yapmamasının çok amatörce olduğunu söylemiştim. işte gün o gündür ki umarım bu tutumlarında pişmandırlar. zira eldeki tek forvetin 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak olması transfer yapma hususunda gerekli kararı almalarını sağlamalıdır. batuhan bile sakatmış. derbiye mehmet akyüzle çıkacak olmak gerçekten üzüntü verici. bunları neden daha önce görmezler anlamıyorum. göz var nizam var. bu takımın sol bekten de ortasahadan da önce forvete ihtiyacı vardı.
Akil olanları ayırırım.
Ama çok fazla ezik, ağlak taraftara sahip takım.
Burda cik cikliyorlar işte. Çok fazla kuyruk acısı var bu kafada olan taraftarın. Sen kendi takımına bak önce diyeceksin de, bunlarla muhabbete de girilmiyor.
Anca bok at izi kalsın istiyorlar. O da olmuyor.
Bok atmaya çalıştıkları takım Sneijder'i alıyor.
Onların teknik direktörü de "2. ligden futbolcu istiyoruz 3.5 mio diyorlar, alamıyoruz" diyor.
işin kaynağı bu aslında. canları en çok buna yanıyor da, söyleyemiyorlar.
Ama çok fazla ezik, ağlak taraftara sahip takım.
Burda cik cikliyorlar işte. Çok fazla kuyruk acısı var bu kafada olan taraftarın. Sen kendi takımına bak önce diyeceksin de, bunlarla muhabbete de girilmiyor.
Anca bok at izi kalsın istiyorlar. O da olmuyor.
Bok atmaya çalıştıkları takım Sneijder'i alıyor.
Onların teknik direktörü de "2. ligden futbolcu istiyoruz 3.5 mio diyorlar, alamıyoruz" diyor.
işin kaynağı bu aslında. canları en çok buna yanıyor da, söyleyemiyorlar.
galatasaray'ın sneijder'i transfer etmesini zerre siklemeyen taraftarlara sahip kulüptür. olum bizi fenerle karıştırmayın. bu işlerin yalnızca futbolcuyla, isimle olmayacağını en iyi biz biliyoruz.
sakatlıklar camiası.
ulan o dizinden, bu kasığından, biri belinden cidden yeter.
en aşağı 2 aydan önce dönmüyor bizimkiler.
beyler sağlık ekibi berbat açık ve net.
ulan o dizinden, bu kasığından, biri belinden cidden yeter.
en aşağı 2 aydan önce dönmüyor bizimkiler.
beyler sağlık ekibi berbat açık ve net.
Fernandes gökhan'a kafa atmış.
Uğur kendisinden formayı kapan emre'ye antrenman dubası vurmuş.
Veli ve hasan bir türlü forma yarışında geçemedikleri için necip ve oğuzhan'ın evini kurşunlatmış.
Almeida samet hocayı "niye otorite sağlamıyon lan" diye yaş odunla ele almış.
Ahmet kavalCı Sağlık ekibine ilaçlı gazoz ısmarlamış.
Ümraniye'nin önü POLIS arabası kaynıyormuş. ismi onlarda saklı yöneticiden almışlar bilgiyi.
Kaynak: kolpa basın.
Siz her derbi öncesi Yazın bunları. Bu sene işlemez bize. Biz tek yürek olmuşuz. Biz sene sonunda şampiyonluğu kutlarken siz yazmaya devam edersiniz.
--spoiler--
kupa töreninde kupayı eliNde ÇOK TUTTUĞunu iddia ettiği olcay'a saldıran hilbert kendi madalyasının daha ufak olduğunu da söylediğinin bildirildiği öğrenildi.
--spoiler--
Uğur kendisinden formayı kapan emre'ye antrenman dubası vurmuş.
Veli ve hasan bir türlü forma yarışında geçemedikleri için necip ve oğuzhan'ın evini kurşunlatmış.
Almeida samet hocayı "niye otorite sağlamıyon lan" diye yaş odunla ele almış.
Ahmet kavalCı Sağlık ekibine ilaçlı gazoz ısmarlamış.
Ümraniye'nin önü POLIS arabası kaynıyormuş. ismi onlarda saklı yöneticiden almışlar bilgiyi.
Kaynak: kolpa basın.
Siz her derbi öncesi Yazın bunları. Bu sene işlemez bize. Biz tek yürek olmuşuz. Biz sene sonunda şampiyonluğu kutlarken siz yazmaya devam edersiniz.
--spoiler--
kupa töreninde kupayı eliNde ÇOK TUTTUĞunu iddia ettiği olcay'a saldıran hilbert kendi madalyasının daha ufak olduğunu da söylediğinin bildirildiği öğrenildi.
--spoiler--
yaşım öyle diğerleri gibi çok büyük değil. gordon milne zamanındaki şampiyonlukları hayal meyal hatırlarım hatta hatırladığım beşiktaş bayrağını balkonomuzun korkuluklarına astığımızdır sadece. o yaştaki sevincim belki çocukça olsa da o an aklımdan hiç bir zaman silinmedi. beşiktaş böyle bir şey olsa gerek. ben hayatımda çok net hatırladığım iki şampiyonluk hatırlıyorum. 2003 senesi ve 2009 da ki şampiyonluk. şampiyonluk tadı farklı olsa da hiç bir zaman bu takımı şampiyon olduğu için sevmedim. şöyle anlatırsam,ben nispeten orta büyüklükte bir ilçede doğdum büyüdüm benim etrafımda her zaman beşiktaş'lılar azınlıktaydı. babamla maç izlemeye gittiğimde hep yaşça büyük kişiler vardı yanımda. hiç bir zaman genç denebilecek insanlar olmamıştı yanımda..derbi maçlarda etrafta bir sürü diğer takımın çocukları kaynarken beşiktaşlı çocuk 3 4 bilemedin 5 kişiyi geçmezdi. o zamanlar acaba derdim? daha sonra 2000 senesinde galatasarayın bir uefa furyası başını alıp gitmişti. sınıfımdaki fenerbahçe'li olan kişilerin yarısından çoğu galatsaraylı olmuş 2 3 kişi olan biz beşiktaş'lılar çocuk aklıyla hiç bir şekilde öğretmen baskısı da olsa bu furyaya katılmamıştık..
bana bu sevgi ne ara aşılandı ben bu kadar bu sevdaya bu kadar ne zaman tutuldum ciddi şekilde hatırlamıyorum. sadece bildiğim bir şey var ki bu takımı ben karşılıksız sevebiliyorum. beşiktaş'ın her zaman bana bir ''acaba'' sorusunu sordurtması kadar güzel bir duygu yok. kümeye oynar dedikleri sezon bile, haksız yere şu an ikinci olan canım takımım bu acabayı çok güzel karşılıyor. sonu belli olan şey izlenmez, heyecan uyandırmaz. sonu bellidir zaten.. ama beşiktaşta her zaman bir acaba vardır. iyi ki de vardır..
bu takıma her zaman inancım oldu ve her zamanda olacaktır. çok söylenen bir söz vardır 'sevinmek için sevmedik' benim için bu söz beşiktaş için cuk diye oturuyor hayatıma. ben orada yürekleriyle oynayan onbir tane adam görüyorsam benim için olay bitmiştir. bana göğsümü gere gere beşiktaşlıyım dedirttiği için bu takıma teşekkür ediyorum. beni beşiktaş'lı yaptığı için babama teşekkür ediyorum.
son olarak söylemek istediğim beşiktaş' ın olduğu her yerde bir ''acaba'' vardır...
bana bu sevgi ne ara aşılandı ben bu kadar bu sevdaya bu kadar ne zaman tutuldum ciddi şekilde hatırlamıyorum. sadece bildiğim bir şey var ki bu takımı ben karşılıksız sevebiliyorum. beşiktaş'ın her zaman bana bir ''acaba'' sorusunu sordurtması kadar güzel bir duygu yok. kümeye oynar dedikleri sezon bile, haksız yere şu an ikinci olan canım takımım bu acabayı çok güzel karşılıyor. sonu belli olan şey izlenmez, heyecan uyandırmaz. sonu bellidir zaten.. ama beşiktaşta her zaman bir acaba vardır. iyi ki de vardır..
bu takıma her zaman inancım oldu ve her zamanda olacaktır. çok söylenen bir söz vardır 'sevinmek için sevmedik' benim için bu söz beşiktaş için cuk diye oturuyor hayatıma. ben orada yürekleriyle oynayan onbir tane adam görüyorsam benim için olay bitmiştir. bana göğsümü gere gere beşiktaşlıyım dedirttiği için bu takıma teşekkür ediyorum. beni beşiktaş'lı yaptığı için babama teşekkür ediyorum.
son olarak söylemek istediğim beşiktaş' ın olduğu her yerde bir ''acaba'' vardır...
bu aralar forvet transferi hususunda çalışmalar yapıyor olmasını temenni ettiğim kulüptür. dentinho için ukrayna'ya giden yöneticiler varmış. ha şöyle. forvet şart.
fenerbahçe ve galatasaraylıların (ikisininde nasıl oluyorsa?) kardeş takımıdır.
futbol takımında çapraz bağ kopması salgını vardır. karantina lazım.
bahtsız takım. gidip sol bek'e transfer yapar ki, eldeki sol açıktan bozma beki gerçek mevkisinde kullanabilmek adına; pat çapraz bağları kopar elindeki adamın. bi kurşun neyin döktürün allaşkına. sezon başından beri bu kaçıncı lan.
iyi antrenman yaptırılmıyor mu bu takıma? doktorlara suç atıyoz da doktorun işi tedavi etmek, bu kadar çapraz bağ kopması antrenman ile alakalı olsa gerek.
iyi antrenman yaptırılmıyor mu bu takıma? doktorlara suç atıyoz da doktorun işi tedavi etmek, bu kadar çapraz bağ kopması antrenman ile alakalı olsa gerek.
beşiktaş sevdadır, aşktır, ölümdür, yaşamdır, sevinçtir, kederdir, paylaşmaktır, ağlamaktır, sarılmaktır, coşkudur.kısacası beşiktaş hayattır.
(bkz: çok sakat var)
yıllarca hep şerefli 2. yiz dediler.
yıllarca.
yıllarca.
ne zaman köşeye sıkışsalar, ne zaman ligde kötü gitseler,
rakipleri ne zaman sportif olarak öne geçse ..
biz şerefli ikinciyiz dediler..
yıllarca bıkmadan usanmadan...
tff nin kayıtları ortada olmasına rağmen, dönemin futbolcuları hayatta olmasına rağmen
ankaragücü maçından yola çıkarak hep bu kelimenin arkasına sığındılar.
yıllarca bir dokunulmazlık zırhı gibi kullandılar....
teknik direktörleri şikeden içeri alındığında ,
yöneticileri şikeden içeri alındığında bile ... biz şerefli ikinciyiz dediler.
yıllarca bu kelimenin arkasına sığınıp çok ekmek yediler...
ama gelin görün ki ' hırsızlık ile orospuluk ancak 40 gün saklanabiliyordu '
gelin görün ki ' allah ın sopası yoktu '
alın size şeref...
https://www.youtube.com/watch?v=AtP7CaEhJ_g
aslında yazılacak o kadar çok şey var ki...
ama adam olana bu bağlantı çok bile..
yıllarca.
yıllarca.
ne zaman köşeye sıkışsalar, ne zaman ligde kötü gitseler,
rakipleri ne zaman sportif olarak öne geçse ..
biz şerefli ikinciyiz dediler..
yıllarca bıkmadan usanmadan...
tff nin kayıtları ortada olmasına rağmen, dönemin futbolcuları hayatta olmasına rağmen
ankaragücü maçından yola çıkarak hep bu kelimenin arkasına sığındılar.
yıllarca bir dokunulmazlık zırhı gibi kullandılar....
teknik direktörleri şikeden içeri alındığında ,
yöneticileri şikeden içeri alındığında bile ... biz şerefli ikinciyiz dediler.
yıllarca bu kelimenin arkasına sığınıp çok ekmek yediler...
ama gelin görün ki ' hırsızlık ile orospuluk ancak 40 gün saklanabiliyordu '
gelin görün ki ' allah ın sopası yoktu '
alın size şeref...
https://www.youtube.com/watch?v=AtP7CaEhJ_g
aslında yazılacak o kadar çok şey var ki...
ama adam olana bu bağlantı çok bile..
gs derbisinde savaşarak 3 puanı alması gereken takım!
almeida oynamamalı zaten yavaş derbide biz kontr atak oynayacağız yani holosko ileri uçta, emre özkan sol bekte, olcay sağ kanada, gökhan süzen sol açığa geçerse, ortada necip-oğuzhan olursa fernandes bu derbiyi alırız!!
almeida oynamamalı zaten yavaş derbide biz kontr atak oynayacağız yani holosko ileri uçta, emre özkan sol bekte, olcay sağ kanada, gökhan süzen sol açığa geçerse, ortada necip-oğuzhan olursa fernandes bu derbiyi alırız!!
dentinho transferi sonra 1 transfer daha yapacağı konuşulan takımım. yerli bir transfer peşindelermiş hadi bakalım.
almeidanin oynamamasini dusunen adamlarin futbol bilgisine sokayim afedersiniz. fernandes yokken bu takimi takim yapan adam bu ve oguzhandi. butun servisleri yapan hava toplarini indiren kim? gol atmiyor, yavas diye oynamasin demek 3. sinif cocuklarin futbol yorumlarina benziyor.
holosko tek basina stoperler arasinda hic birsey yapamiyor bunu onceki senelerde fazlasiyla gorduk. bu sene bu kadar gol atmasinin sebebi de almeida dan kalan bosluklari degerlendirmesi. ve almeida nin servisleri. bu macta almeida kesinlikle oynamali. gerekirse 1-2 hafta gec donsun ama bu macta oynamali.
emre ozkan a gelince yine genc bi cocuk 2 mac vasat oynadi diye havalara cikartiyoruz. gercekten saglam duruyor ama gs macinda hamit gibi digerleri gibi saglam ve kaliteli oyunculara karsi durmasi cok zor. gokhan suzen oynamali.
kolay gol yemezsek alabiliriz maci lakin bizim bu gol yeme hastaligimiz basimiza bela olacak gibi.
holosko tek basina stoperler arasinda hic birsey yapamiyor bunu onceki senelerde fazlasiyla gorduk. bu sene bu kadar gol atmasinin sebebi de almeida dan kalan bosluklari degerlendirmesi. ve almeida nin servisleri. bu macta almeida kesinlikle oynamali. gerekirse 1-2 hafta gec donsun ama bu macta oynamali.
emre ozkan a gelince yine genc bi cocuk 2 mac vasat oynadi diye havalara cikartiyoruz. gercekten saglam duruyor ama gs macinda hamit gibi digerleri gibi saglam ve kaliteli oyunculara karsi durmasi cok zor. gokhan suzen oynamali.
kolay gol yemezsek alabiliriz maci lakin bizim bu gol yeme hastaligimiz basimiza bela olacak gibi.
derbide almeida'yı çook arayacak olan takımım. hay ben sizin futbol bilginize.
ligin en değerli mazisi en ak pak takımıdır, süper ligin en zengin kulübüdür. son 6 ayda borçlarının 140.000.000 tl azaltmıştır, fena geliyor.
almeida oynamayacak diye ağlayan fubol özürlülerin bilgisine sokayim amk.
malak mısınız? almeida kalas gibi dikilmekten fazla ne yaptı lan adamın kac haftadır golü yok.
arenada almeida olmadan oynaması gereken takım.
malak mısınız? almeida kalas gibi dikilmekten fazla ne yaptı lan adamın kac haftadır golü yok.
arenada almeida olmadan oynaması gereken takım.
bugece siena karşısında varlarını yoklarını koyan oyunculara sahip kulüp. zaten bu takım ilk turu kadro kalitesiyle değil, inanarak oynayarak geçmişti. bugün orospu evladı bir hakem maça mal oldu. helal olsun ama 3. çeyreğiniz yeter potanın kartalları.
basketbol Şubesi kızsak bile aslında normal takım.
2, 5 milyonluk takımız son 16 dayız.
Fenerbahçe 20 milyonluk takım onlar da son altıda.
2, 5 milyonluk takımız son 16 dayız.
Fenerbahçe 20 milyonluk takım onlar da son altıda.
sayısız bestesiyle dünyaya nam salmış bir tribüne sahip halk takımı.
tümer metin'e yazılanı en manidarıdır:
gitsen ne fark eder, kalsan ne fark eder,
aldığın dolarlar, elbet bir gün biter.
beşiktaş çarşısı, erkeğe küfreder,
işte sen bu kadar zavallısın tümer.
tümer metin'e yazılanı en manidarıdır:
gitsen ne fark eder, kalsan ne fark eder,
aldığın dolarlar, elbet bir gün biter.
beşiktaş çarşısı, erkeğe küfreder,
işte sen bu kadar zavallısın tümer.
derbi öncesi sürekli çöktü, gitti, beşiktaş'a kötü haber gibi başlıklarla haber sitelerinde adı geçen takımım.
almeida oynamazsa oynamaz o mu kurtarıyor takımı.
amma ipnesiniz birader.
almeida oynamazsa oynamaz o mu kurtarıyor takımı.
amma ipnesiniz birader.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar