bugün
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi13
- yazarların en sevdiği meyve7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle19
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
- kiraz cicegi kolonyasi34
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi12
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi11
- smallville dizisinde ki meteor ucubeleri2
- yazarların en sevdiği sözler7
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- trump a kafa atmak2
- midye8
- mantra grubu6
- 10 temmuz 20265
- john glover2
- 30 gün psikiyatri servisinde yatmak2
- 1000 liralık boxer giymek5
- sanal oyunda bir kızla seks yapmak2
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- fas11
- fransa8
- kürdistan5
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- canım dilaram2
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite6
- kristin kreuk2
- corona sonrası dünya düzeni4
- uzun ilişki sürdürmenin sırları4
- johnny sinsin araba vurdurması4
- söylemek istenilenler4
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- fiat 131 vs peugeot 5043
- ayakseverlik5
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak6
- 2026 dünya kupası24
- kadın yazarların kavga etmesi11
- sevilen bilgisayar oyununu üç kelime ile anlatmak3
- kuran da namazın olmaması21
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- menemen4
- velvet38
- saraca finch house25
- futbol21
- tabağında yemek bırakan erkek5
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- gram altın3
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar9
- düşün ki o bunu okuyor6
fikret orman ve kaliteli yönetim anlayışı sayesinde çok mantıklı işler yapan takım.
forvet eksikliğini olabilecek en iyi isimle gidermiştir belki de şartlar dahilinde. tabii tüm yorumları fener' den hatırladığım niang üzerinden yapıyorum ama webo' ya kıyasla çok daha doğru ve ucuz bir hamle oldu niang.
2012-2013 sezonuna iyi baslasa da bu uzun maratonun sonunda ilk 4'e bile giremeyecektir.
fenerbahçe'nin eski futbolcularını araklayan takım.
niang transferi nedeniyle webo'yu alıp kazık yiyen fb'nin taraftarları tarafından kıskanilan takım.
ilk 4'e bile giremeyecek diyenleri ortaya çıkarmış takımdır şu kısa süre içerisinde.
git soda iç gel olm, hazımsızlık olmuş malum.
git soda iç gel olm, hazımsızlık olmuş malum.
o değil de şaka maka niang transferiyle iyi iş çıkarmış takım. fenerbahçe çok pişman olacak bu adamı gönderdiği için.
liderlik yarışında gs yi, transfer yarışında fb yi dürterek hatta hoplatarak zor sezonunda tüm takdirlerin .mına koymuş takımdır.
kelimelerle anlatılamayacak taraftar grubuna sahip takımdır.
bu yıl şampiyon olma şansı olan takım.
her zaman zor durumda kalana hoşgörü göstermek gibi bir huyum var. konu fenerbahçe olunca her ne kadar beter olsunlar dan öte gidemiyor nedense ama bunun koyu fanatizm olmadığını düşünüyorum. sonuçta ben fenerbahçe'yi sevmeyerek doğmadım.
neyse konumuz şu. galatasaray'ın geçen sene elde etiği başarı enim için bir galatasaraylı olarak çok değerli. sebebi de sıkıntılar içerisinde bunu başarmamız. umarım bu yıl beşiktaş da başarılı olur. para ile saadet olmaması gibi bir durum var sonuçta. beşiktaş da kısıtlı kadro ile bir şeyler yapmaya çalışıyor ki bence güzel bir şey.
her zaman zor durumda kalana hoşgörü göstermek gibi bir huyum var. konu fenerbahçe olunca her ne kadar beter olsunlar dan öte gidemiyor nedense ama bunun koyu fanatizm olmadığını düşünüyorum. sonuçta ben fenerbahçe'yi sevmeyerek doğmadım.
neyse konumuz şu. galatasaray'ın geçen sene elde etiği başarı enim için bir galatasaraylı olarak çok değerli. sebebi de sıkıntılar içerisinde bunu başarmamız. umarım bu yıl beşiktaş da başarılı olur. para ile saadet olmaması gibi bir durum var sonuçta. beşiktaş da kısıtlı kadro ile bir şeyler yapmaya çalışıyor ki bence güzel bir şey.
basketbol Takımı elinden gelini yapan takım. takımın maliyeti belli.
vidmar o ayrı cidden açık ara en kalite oyuncumuz.
vidmar o ayrı cidden açık ara en kalite oyuncumuz.
herkesin kümeye oynar demesine rağmen ligde ikinci olan takım.
taraftari su sira bir hayli agresif ve saldirgan olan kulup. En iyisi sukunet, yoksa basiyorlar kalayi. Yazik.
bir de adam gibi ön libero ve sağ bek ihtiyacı olan takım..
---------------almeida--------------
niang--------fernandes-------holosko
------oğuzhan----------necip--------
gökhan---ersan-----sivok------mehmet
---------------mc gregor------------
---------------almeida--------------
niang--------fernandes-------holosko
------oğuzhan----------necip--------
gökhan---ersan-----sivok------mehmet
---------------mc gregor------------
herşey iyi güzel ben de beşiktaşlıyım hem de ölümüne u 14 takımı bile yenilse günüm bok gibi geçiyor. lakin biziim taraftarların şu sahadaki olayla ilgilenmeme olayını sevmiyorum. yahu kardeşim takım bok gibi oynuyor ne mücadele var ne bişey (basketbolu kastediyorum) hala sanki 20 sayı farkla biz öndeymişiz gibi tezahüratlar marşlar bilmem alkışlar falan...
kimse bana yo gerçek taraftar budur falan ayaklarına girmesin gerçek taraftar biraz da tavır koymayı bilmeli. yenilmeyi kastetmiyorum ama mücadele etmeyen takıma da destek vermeyin. yani sonuç olarak taraftar olarak biraz daha sert mizaca sahip olmamız gerekiyor diye düşünüyorum.
kimse bana yo gerçek taraftar budur falan ayaklarına girmesin gerçek taraftar biraz da tavır koymayı bilmeli. yenilmeyi kastetmiyorum ama mücadele etmeyen takıma da destek vermeyin. yani sonuç olarak taraftar olarak biraz daha sert mizaca sahip olmamız gerekiyor diye düşünüyorum.
neredeyse bedavaya taş gibi takım yapan yönetimi takdir edilesidir..
beni yak kendini yak mamadou niang diyenler 2 kere stadlarını yaktı, şimdi beşiktaş düşünsün.
yaz ve ocak transfer dönemlerinde toplamda amrabat'ın, krasic'in bonservislerinin yarısı kadar para harcayan takım. ligin en çok gol atan takımı, liderin de hemen arkasında 2. sırada.
f/p eğrisinin amına koyan takımım. az para çok iş mantığı var yönetimde borçları bildiğinden hem taraftarın gazını alacak hemde iş yapacak transferler yapıyor. fikret orman'la kanatlanıp uçacağız yakında yıldırım demirören'den sonra herif ilaç gibi geldi ya la.
--spoiler--
televizyon başında çocuklar, diğer takımlara bakıyorlar.. herkesin forvetinde kobra var. bizim niye kobramız yok lan.. başganım bize de kobra al diyorlar..
--spoiler--
ve olaylar gelişir..
(bkz: mamadau niang)
televizyon başında çocuklar, diğer takımlara bakıyorlar.. herkesin forvetinde kobra var. bizim niye kobramız yok lan.. başganım bize de kobra al diyorlar..
--spoiler--
ve olaylar gelişir..
(bkz: mamadau niang)
yarın kardemir demirçelik karabükspor'u yenip lideri takibe devam edecek takım.
almeida, ersan on bir içinde olmalı. sivok ve hilbert'in cezası sıkıntı oluşturacak lakin karabükspor'ün da eksikleri var.
almeida, ersan on bir içinde olmalı. sivok ve hilbert'in cezası sıkıntı oluşturacak lakin karabükspor'ün da eksikleri var.
arkadaslas aliniyor, kiriliyor ama gercekleri soyleme konusunda israrciyim: bjk kotu ligin iyiymis gibi gorunen takimidir. Bu uzun maratona yenik duser. Mali kriz onceligidir. Futbol takimi "oynuyor" denmesi icin oynuyor sadece. Amacsiz, mental yoksunu bir futbol sergileyerek yapiyorlar bunu. Sezon sonu gorecegim asil. Ben buradayim.
ilmi Okuldan Hayatı BEŞiKTAŞ'tan Öğrendik. Nefes almanın ne demek olduğunu bu sevdayla anladık.
her şeyden evvel beşiktaş ileriki periyotta dağılmayacaktır neden mi? ileri uç sağlamlaştı, bek bölgesi sakatlık ya da ceza durumlarına göre alternatifli korkutan tek şey orta saha fernandes'in ritmini bulmaması.
bu sene şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacak takım.
bu sene şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacak takım.
bunların basketbol şubesi dün gece israil ekibi maccabi tel avivden kendi evinde 22 sayı fark yemiştir.
Gündemdeki Haberler