bugün

/782
portekizlilerden çektiğini liverpooldan çekmemiştir. ben olsam quaresmayı gs verir karşılığında baroşla,necatiyi alırım. almeidayı da siktir ederim. 3-4 milyon avroya yollarım almeidayı oh fıstık gibi kadro holoskoyu koyarım forvete yanına necatiyi ikili forvette holosko'nun performansının yüzde yüz arttığını tartışmaya gerek yok ama sağ açık yok abi sağ açık lazım bu takıma boşverin drentheyi o sol kanat oyuncusu ismail var uğur boral var daha ne gerek var sol kanata takviye yapmaya neyse yönetim bakar icabına.
vakti zamanında cumhuriyet'e "şerefsiz beşiktaş fenerbahçe'ye 4-1 mağlup oldu" başlığıyla konu olmuş kulüp.
taraftarları potansiyel kalp hastası olan takım allah yardımcı olsun hepimize.
takım olma yolunda ilerlemektedir. sabırlıyız çok şükür.
berabere kalsak da gs maçının 2. yarısındaki oyunu beni ve tahminimde bir çok beşiktaş'lıyı sevindirdi. umarım devam der.
Sahaya beşiktaş ruhuyla çıktıktan sonra her takımla her takımı yenebilecek takımdır. Isimler, şahıslar sürekli değişse de ruh ve atmosfer tek başına yeter.
ilklerin ve yüreklerin takımı.
fikret ormanın planladığı çizgiye gelen camia

o kadar düşük beklenti yarattı ki herif taraftarda gs ile berabere kalmak yada ona kendi sahasında belli bir süre üstünlük kurabilmiş olmak taraftarlarını deli etmiş ve bu olaya çok manasız anlamlar yüklenmeye başlanmıştır

tebrikler diyoruz fikret başkana..
eski bir yöneticisnin şike'den ceza aldığı kulüp. sen yıllarca galatasaray'a laf de sonra şikeci olan sen çık. yok 1943'e kadar gitmişiz. evet gideriz çünkü iddianız odur ki şikeyi türkiye'ye galatasaray getirmiş. peki bunu hangi tarihe bağlıyorsunuz 86-87 sezonuna. soruyorum öyleyse 1943 sezonu mu önce geliyor 86-87 sezonu mu?
Yıllardır üzerine oynanan oyunlar sonucu, her biri potansiyel psikopat, takımını deli gibi seven taraftara sahip kulüp.
(#16727858)
4 yıldır türkiye'yi avrupa kupalarında sırtlayan takım.
türkiye'nin fifa sıralamasındaki yerini beşiktaş'ın belirlediği gerçeği yok sayılmamalıdır.
eğer ki diğer 5 yıllık dönemde galatasaray ve fenerbahçe avrupaya kolay gidecekse beşiktaş sayesindedir.
takımımı yazmaya gerek yok sanırım avrupadan bahsediyorsam?
an itibariyle pfdkdan 10 bin lira ceza alan takım. fener maçında sahaya giren bayana geçen hafta gs maçında sahaya giren taraftara yakılan meşalelere göz yuman fatih terimin geçen seneden kalan 5 maçlık cezasını işleme koymayan pfdk yine gösterdi gerçek yüzünü. cezanın 10 bin veya 1 milyon olması önemli değil adil biçimde verilmesi. beşiktaş yapınca bas cezayı diğerleri yapınca es geç. bu ülkede cezalar sadece konu Beşiktaş olunca veriliyor malesef. hiçbir gs veya fb taraftarı çıkıp bu saatten sonra haktan hukuktan adaletten bahsetmesin.
basketbol şampiyonluğu kutlamalarının 100 bin tl lik faturasının engin ataman' a ödetildiğine dair uydurma haber bizzat ergin ataman tarafından yalanlanmıştır. bu renkliler nereden saldıracaklarını şaşırdılar, yemeden yellenmeyin aslanım.
ceza almasının sebebi fb - antep maçında sahaya taraftarın girmesi, burak'ın kendini yere atması, alex aykut rertleşmesi ve real barça maçındaki hatalı ofsayt kararı olan takım. Sonra ben küfürbaz oLuyorum.
Beşiktaş , sen cansın .Beşiktaşlı olmak bir ayrıcalıktır .Bu ayrıcalığa sahip insanlara saygı duyuyorum.
Geçen sene braga yı elemesi bile gs ye kâbus olacak olan takım.
ligde alınan son galatasaray beraberliği sonrası adam başı 9 bin lira prim dağıtmışlar futbolculara. mazallah burak yılmaz'ın cankurtaran atlayışı olmasa neler dağıtılacaktı kim bilir...
Temsilcilerimizin Avrupa kupalarında aldığı kötü sonuçlardan sonra kendini adeta aratan takımım.
(bkz: nerdesin be olm)
Geçen sene braga yı elemesi gs üzerinde şimdiden baskı oluşturdu bile.
Gs nin her türlü karın ağrısı olan takımdır.
*uefa da elde ettiği başarısını mumla aricaz bu sene anlaşılan!
avrupayı en azından trabzondan daha çok hak eden takım. nedeni ise açık. (bkz: yıldırım demirören) (bkz: mali fair play)
son 5 yılda ülke puanının yüzde 72sini kazanan ancak maddi durum gibi boktan bir sebepten bu sene avrupada mücadele edemeyecek takım. yıldırım demirörene de ne kadar küfür edilse ne kadar beddua edilse azdır. kim beşiktaşın en ufak bir hakkını yediyse benim hakkım haram zıkkım olsun allah çoluğundan çocuğundan çıkarsın inşallah.
söylentilere göre drenthe imza aşamasındayken, pektemek'in sakatlığından dolayı transferinden vaz geçilmiştir. eğer durum gerçekten böyle ise büyük çapsızlıktır. sen takımın için 6 ay idare edebilecek bir yerli forvet bulamıyor, ve drenthe gibi yetenekli bir oyuncunun taransferinden vaz geçiyorsan vay haline... kaldı ki holosko oynayabilirdi o mevkide...

gerçi yönetim ve samet aybaba yetenek ve kazanımdan anlasaydı, quaresma gibi yeteneğin allahına sahip adam çöpe atılmazdı...
kim daha büyük kavgasını dünkü bebelere bırakmış havalı klüp. Renkleriyle taraftarıyla sembolüyle asil duruşuyla armasında türk bayrağıyla zaten polemiğe girecek kadar küçültmez kendini.

Oyuncusu bi terbiyesizlik mi yaptı. Yollar (bkz: pascal nouma) oyuncunun sahada dürüst davranmadığına dair şüphe mi var yollar (bkz: oscar cordoba)

ama hiç bir zaman eşşek gibi kendini yere atan beleşciliğin çakallığın peşine düşen oyuncusunu ama şu takımda şike yapıyordu diye ağlayarak savunmaya kalkışmaz. Zaten böyle savunnada olmaz.
çok temiz kulüpmüş ya bu, her maçtan sonra tipik ağlamaları budur zaten.

neymiş terbiyesizlik yapan, dürüst davranmayan futbolcusunu hemen yollarmış!

lan 4 nisan 2004 galatasaray beşiktaş maçı'nda ceza sahasında perende atıp yerlerde yuvarlanan yasin sülün, içinde bulunduğu pozisyonun penaltı olduğuna inanamayıp sonradan hakemi alkışlamaya başlayan ahmed hassan neydi peki? orta sahayı doğru düzgün geçemeden ali aydın kişisinin muazzam desteğiyle türk futbol tarihinin en rezil derbisinde kazanıp zafer turu atan kimdi? ona buna bebe demeden önce anaokulu terk olduğunuzu anlayın önce!

ha bir de maç ayarlamaktan suçlu bulunan tayfur havutçu var ki, bir kaç ay önce bu adamı takımın başına getirebilmek için teknik direktörünü kovdu bjk. hakkaten dürüstlük abidesi! yıldırım demirören gibi bir başkana sahip olup dürüstlükten bahseden adamı anca dalgaya alırlar işte...

unutulmaz maç:

https://www.youtube.com/watch?v=bzMHJNNnl0g
© copyright 2005 - 2026