bugün
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni9
- günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar9
- ordunun derelerinin yukarı akmaması6
- yemek yapmayı bilmeyen kadın13
- geliyor geliyor ismet geliyor3
- denize bakan ev3
- biriyle flörtleşmeye üşenmek4
- iremga32
- ekrem imamoğlu2
- yunusların sapık olması3
- ultraslanın faaliyetlerini durdurması2
- 40 yaşına gelmiş çocuksuz insan4
- anın görüntüsü28
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- azrail gelse ona ne derdiniz14
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı2
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- günaydın çocuklar2
- iyi parti vs zafer partisi2
- afrika sömürülmese gelişmiş olur muydu5
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması27
- haftanın gammazları listesi25
- modern çağın mutsuzluk nedenleri3
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi2
- kötü insanlar kötü olduklarının farkında mıdır3
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi8
- akp4
- süleymancılar10
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- nick vermeden bir yazara seslen11
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- narsist birine aşık olmak5
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- parcalandim toparlanamiyorum3
- ilk göktürk2
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- velvet8
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- bu saatte hala uyumama sebebi4
- bir şey söyle2
- şükredilecek şeyler9
- dayanamayıp kitap almak7
- en sevdiğiniz hayvan4
- sözlüğe efsane filmler bırak7
- kocu7
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
7/24 deri ceket giyen cinayet büro amiridir. rütbesi emniyet amiri değildir ama başkomiserler de büro amirliği yapabilir. her ne kadar gerçek hayatta bir kaç defa rütbe tenzili almış bir polisi cinayet büronun başında görmemiz garip olsa da bunu görmezden gelebiliriz.
neyse efem. rüya sahneleri çok gerçekçi.* bunda erdak beşikçioğlu'nun harikulade oyunculuğunun da etkisi var tabi. amirime tahsis edilen arabanın* her daim kirli olması da ayrıca hoş.
--spoiler--
selim'siz bir bölüme hasret kalmışız beyaa. ben zaten bu selim'le cevdet'in polis memuru mu yoksa komiser mi olduklarını bir türlü anlayamadım. eğer komiser iseler harun, akbaba ve hayaletten gördükleri muamele yenilir yutulur cinsten değil. amirimden gelen her türlü hakaret ve lafa sözüm yok. emniyet müdürüne posta koyuyor adam. neyse.
cinayet ihbar anonsunu ilk akbaba duyacak diye bişey yok aga. akbaba'ya bir artı kazandırmıyor kanaatimce. bundan vazgeçilsin. gizemli kadın olayını biraz daha sürdürebilirler.
meliha'nın telefonu hayırlı akşamlar diyerek açıp kapaması dikkat çeken bir detaydı. ancak üzgünüm bu evlilik gerçekleşmeyecek gibi. meliha benimle evlenir misin?*
şüphelinin savcılığa sevk edilip edilmeyeceğine polis memuru veya amiri karar veremez sayın senarist. savcı serbest bırakın veya mevcutlu getirin der. sen de gerekeni yaparsın. savcı şüpheliyi emniyete götürün demezse adamın ifadesini bile alamazsın. hukuk ve emniyet danışmanları size sesleniyorum. accık kanun okuyun la.
leyla ile mecnun'da duymadığımız küfürleri aynı sahnelerde bu bölümde duymuş olduk.* trt'ye inceden* bir mesaj var.
mecnun'un harun'a komutanım demesi de ayrıca kayda değerdi.
leyla ile mecnun dizisini izlemeyenler bu bölümden fazla zevk almamış olabilir. ancak leyla ile mecnun hayranları için sanırım şu bakınız uygun düşer. (bkz: orgazmdan daha zevkli anlar)
ayrıca,
(bkz: savcı mavcı yakışır kardeşime)
(bkz: yaşam keçisi)
(bkz: kolunu indir)
(bkz: söyle savcı hanıma iyi baksın sana)
sahi bi feride vardı noldu lan o'na.
son olarak ismail abi'den gelsin: sonuçlar belli oldu mu? biz miymişiz katil?
--spoiler--
neyse efem. rüya sahneleri çok gerçekçi.* bunda erdak beşikçioğlu'nun harikulade oyunculuğunun da etkisi var tabi. amirime tahsis edilen arabanın* her daim kirli olması da ayrıca hoş.
--spoiler--
selim'siz bir bölüme hasret kalmışız beyaa. ben zaten bu selim'le cevdet'in polis memuru mu yoksa komiser mi olduklarını bir türlü anlayamadım. eğer komiser iseler harun, akbaba ve hayaletten gördükleri muamele yenilir yutulur cinsten değil. amirimden gelen her türlü hakaret ve lafa sözüm yok. emniyet müdürüne posta koyuyor adam. neyse.
cinayet ihbar anonsunu ilk akbaba duyacak diye bişey yok aga. akbaba'ya bir artı kazandırmıyor kanaatimce. bundan vazgeçilsin. gizemli kadın olayını biraz daha sürdürebilirler.
meliha'nın telefonu hayırlı akşamlar diyerek açıp kapaması dikkat çeken bir detaydı. ancak üzgünüm bu evlilik gerçekleşmeyecek gibi. meliha benimle evlenir misin?*
şüphelinin savcılığa sevk edilip edilmeyeceğine polis memuru veya amiri karar veremez sayın senarist. savcı serbest bırakın veya mevcutlu getirin der. sen de gerekeni yaparsın. savcı şüpheliyi emniyete götürün demezse adamın ifadesini bile alamazsın. hukuk ve emniyet danışmanları size sesleniyorum. accık kanun okuyun la.
leyla ile mecnun'da duymadığımız küfürleri aynı sahnelerde bu bölümde duymuş olduk.* trt'ye inceden* bir mesaj var.
mecnun'un harun'a komutanım demesi de ayrıca kayda değerdi.
leyla ile mecnun dizisini izlemeyenler bu bölümden fazla zevk almamış olabilir. ancak leyla ile mecnun hayranları için sanırım şu bakınız uygun düşer. (bkz: orgazmdan daha zevkli anlar)
ayrıca,
(bkz: savcı mavcı yakışır kardeşime)
(bkz: yaşam keçisi)
(bkz: kolunu indir)
(bkz: söyle savcı hanıma iyi baksın sana)
sahi bi feride vardı noldu lan o'na.
son olarak ismail abi'den gelsin: sonuçlar belli oldu mu? biz miymişiz katil?
--spoiler--
her zaman gece tekrarı olan bir dizi. ancak star tv yayın akışında görünmüyor, şayet gece tekrarı yoksa kanal iyi bir kalayı hakediyor.
noluyo lan puşt diye olay yeri incelemeye dalan tek insan erdal beşikçioğlu harikalar diyarında olan bi dizi çeşididir.
Ankara'yı anlatan , Ankaralı'nın doğallığını veren inanılmaz bir dizidir.
not:Ankaralıyım anladığınız üzere.
not:Ankaralıyım anladığınız üzere.
ssg'den ayar yiyen dizi. artık daha fazla izlenir eminim.
not : hiç izlemedim, izlemem de...
not : hiç izlemedim, izlemem de...
behzat amirimle harun'un kafasından öpmek istediğim bölümdü 32. bölüm. karavanda adamın biralarını alıp parasını bırakmaları da pek hoştu. geçen bölüme göre bir hayli eğlenceliydi. behzat aslında bahar'a aşık ama savcı'nın da gideri var.
ssg'den ayar yediği iddaa edilen dizi. ayar vermenin, ayar yemenin ne manaya geldiğini bilmeyenlerin derhal öğrenmesi gerekmektedir. şuradan bilgi edinebilirsiniz;
(bkz: ayar vermek)
ekşi'ye girilmeyişin nedenini yoğunluktan ve bu yoğunluğun behzat ç. dizisinden kaynaklandığını vurgulamıştır sadece. desene o zaman bu dizi her gün oynasa ekşi sözlük pert olur.
(bkz: ayar vermek)
ekşi'ye girilmeyişin nedenini yoğunluktan ve bu yoğunluğun behzat ç. dizisinden kaynaklandığını vurgulamıştır sadece. desene o zaman bu dizi her gün oynasa ekşi sözlük pert olur.
harun karakterinin giderek ulviye benzemesi bir yerden sonra bayacak gibi ne zaman biri kimsiniz diye sorsa abuk sabuk cevaplar veriyor ama yinede tekila içişine bitmiştim.
severek izlediğimiz dizimizin 32. bölüm finalinde çalan parça (olsun) yine pilli bebek'ten geldi.
olsun (2007)
1. Anlıyorum - 05:02
2. Bak - 04:35
3. Eylül Akşamı - 05:53
4. Uzun Geceler - 04:03
5. Olan Biten - 04:15
6. Rahat - 03:45
7. Olsun - 04:37
8. Halvet - 05:05
9. Gündüz Yüzlü Kız - 04:34
10. Beyhude - 04:50
11. Olsun (Akustik) - 04:56
bu dizinin bir güzel tarafı da bizi pilli bebek ile tanıştırması. çok sağlam bir grup. tüm albümlerini emdim valla netten.
olsun (2007)
1. Anlıyorum - 05:02
2. Bak - 04:35
3. Eylül Akşamı - 05:53
4. Uzun Geceler - 04:03
5. Olan Biten - 04:15
6. Rahat - 03:45
7. Olsun - 04:37
8. Halvet - 05:05
9. Gündüz Yüzlü Kız - 04:34
10. Beyhude - 04:50
11. Olsun (Akustik) - 04:56
bu dizinin bir güzel tarafı da bizi pilli bebek ile tanıştırması. çok sağlam bir grup. tüm albümlerini emdim valla netten.
viskinin nasıl içileceği konusunda ders vermiştir.didaktiktir efendim.
hoşlaştığın iki dizinin kesişiminin eleman sayısını veren bölümdür efendim. çarşamba leyla ile mecnun'da, pazar behzat ç'de aynı kısımları izleyip sevinmiş, sevindirik olmuşuzdur.
bir vakitler ayrılsak da beraberiz ve çocuklar duymasın arasında da yapılmış olsa da ortak oyuncu, ortak senaryo muhabbeti, bu tadı vermemiştir.
ismaille mecnun'nun sahil konuşmalarını ve behzat'ta sürekli kullanılan la'ların meali,tefsiri yapılmıştır izleyiciye. hoş olmuştur.
bir vakitler ayrılsak da beraberiz ve çocuklar duymasın arasında da yapılmış olsa da ortak oyuncu, ortak senaryo muhabbeti, bu tadı vermemiştir.
ismaille mecnun'nun sahil konuşmalarını ve behzat'ta sürekli kullanılan la'ların meali,tefsiri yapılmıştır izleyiciye. hoş olmuştur.
behzet ç ile kanıt dizisinde de böyle bir kesişme bekliyoruz efendim yani ben kendi adıma bekliyorum.
Bu dizi amerika'da çekilmiş olsa ve bir türk kanalında alt yazılı yayınlansa daha çok ilgi çekerdi. millet yere göğe sığdıramazdı.malesef türkler yaptı ki bok atan çok fazla.
Benzersizliği inkar edilemeyicek polisiyedir efendim... Takip etmiyorum fakat denk geldiğimde bakıyorum. iyi iş çıkarmış yapımcılar.
evin içinde çorap giyilen dizi.
32. bölüm'ün leyla ile mecnun dizisini izlemeyenler için absürd geleceği aşikar olan dizi. Buralardan o kadar da duyurusunu yaptık oysa ki. genel olarak çok sağlam değildi bu bölüm ama leyla ile mecnun dizisini takip edenler için çok eğlenceli idi. sadece leyla ile mecnun dizisi ile ortak olarak gösterilen sahnelerde ki arka fon müziği beni rahatsız etti, çok daha iyi bir fon müziği seçilebilirdi bu sahneler için. daha ütopik, absürd bir müzik.
bahar'da gitti, değmeyin keyfimize. diyeceğim tabi ki bu absürdlük behzat ç. evreninde çok hoş durmuyor ama arada değişiklik iyidir, özellikle leyla ile mecnun karakterlerinin sorgusu yerlere yatırdı. bu sahnelere gülemeyenler de şanslarına küssünler, o kadar uyardık di mi!
bahar'da gitti, değmeyin keyfimize. diyeceğim tabi ki bu absürdlük behzat ç. evreninde çok hoş durmuyor ama arada değişiklik iyidir, özellikle leyla ile mecnun karakterlerinin sorgusu yerlere yatırdı. bu sahnelere gülemeyenler de şanslarına küssünler, o kadar uyardık di mi!
leyla ile mecnun dizisini izlemeyenler için, ortak sahneler sıkıcıydı. sürekli gerçekliğinden, doğallığından bahsettiğimiz dizi de, elinde asa dolaşan beyaz sakallı dede çok abes kaçtı.
Bir ülkede yapılabilecek en güzel dizilerden biri. eldeki malzemeden en fazla bu kadar çıkar yani. ama yurdum polisi de bu kadar iyi niyetli ve temiz değil. anti parantez hepsi değil. sonuç itibariyle star tv de yayınlanmaktadır pilli bebek müziklerini yapmaktadır.
diğer diziyi karıştırana kadar her şey çok güzeldi. daha sonra boka çevirmiş dizidir. karakterler çok salakçaydı. izlerken sıkım sıkım sıkıldım. hiç iyi olmamış. umarım bir daha yapmazlar.
o savcı ne öyle ya, gündüz savcı gece aşçı falan filan inter milan.
bisikletçi artistin, sorgu odasında behzat ve harun'a ''faşist'' demesi ve behzat'ın bunu hiç ciddiye almaması güldürmüştür.
evet onca komik sahne varken buna güldüm ve tuttum bu tavrı.
evet onca komik sahne varken buna güldüm ve tuttum bu tavrı.
harunun piyano çaldığı ve behzat amirimin ebenin .mı diyerek bağırdığı sahne beni benden aldı yarım saat güldüm diziyi takip edemedin la.
http://www.youtube.com/watch?v=AQXQjVW88hg
http://www.youtube.com/watch?v=AQXQjVW88hg
behzat ç nin en sağlam takipçilerindenim. bu bölüm kelimenin tam anlamıyla vasattı. bir kaç sahne dışında beklenen behzat ç kalitesini vermedi. aslında güzel gidiyordu ne zaman o saçma sapan dizinin saçma sapan oyuncuları diziye tecavüz etti dizi orada bitti. "allah ım çıkar şu zevzekleri artık senaryodan" diye dua ettim.
umarım bir daha böyle aptalca bi şey yapmazlar. ilk defa diziyi yarıda bırakıp bilgisayarın başına geçmeyi ciddi ciddi düşündüm.
umarım bir daha böyle aptalca bi şey yapmazlar. ilk defa diziyi yarıda bırakıp bilgisayarın başına geçmeyi ciddi ciddi düşündüm.
saçma sapan denilen dizi yılın en komik dizisi bu 1.
saçma sapan oyuncular denildiği oyuncuların hepsi yılların tiyatro,dizi ve sinema oyuncuları bu 2.
(bkz: ahmet mümtaz taylan)
(bkz: köksal engür)
(bkz: ali atay)
(bkz: cengiz bozkurt)
(bkz: serkan keskin)
saçma sapan oyuncular denildiği oyuncuların hepsi yılların tiyatro,dizi ve sinema oyuncuları bu 2.
(bkz: ahmet mümtaz taylan)
(bkz: köksal engür)
(bkz: ali atay)
(bkz: cengiz bozkurt)
(bkz: serkan keskin)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar