bugün
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi17
- sözlük yazarlarının manzaraları5
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- daha 17 dizisi aras vs teoman5
- nasılsınız fakirler8
- götünde donu olmayıp tatile gitmek8
- sözlükte marka olmak4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı13
- denize çıplak girmek4
- camide rakı içen izmirli kız5
- evreşe bim de bulgar görmek3
- sözlükte olayların yükselme hızı4
- siyaset konuşan kızlar3
- yemek yapmayı bilmeyen kadın17
- ismet birader hangi istanbul ilçesinde belirecek6
- hayırlı cumalar2
- true'nin milli olması2
- korku filmi izlerken çekim arkasını düşünmek2
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi9
- alihan kuriş7
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması33
- yeniden refah partisi2
- her şeyi söylerim kimse bana bir şey diyemez6
- maymundan geldiğine inanan ateist2
- süleymancılar13
- anın görüntüsü30
- çok sıkıcısınız ben çıkıyorum4
- velvet12
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı2
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar5
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı9
- örgü ören erkekler2
- sözlükte erkek yazar olmaması6
- iremga32
- sözlükte kavga olacak hissi7
- hz musa'nın yeterince övülmemesi3
- günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar9
- alfred hitchcock vs stanley kubrick3
- tulumba tatlısı4
- denize bakan ev6
- yaz mevsimi mi kış mevsimi mi5
- çocuk yapmak3
- kediyi parçalayan pitbull5
- kötü insanlar kötü olduklarının farkında mıdır6
- geliyor geliyor ismet geliyor5
- kara pıtılılar3
- ordunun derelerinin yukarı akmaması6
- sabah libidosu3
- biriyle flörtleşmeye üşenmek5
- kaç cm3
7/24 deri ceket giyen cinayet büro amiridir. rütbesi emniyet amiri değildir ama başkomiserler de büro amirliği yapabilir. her ne kadar gerçek hayatta bir kaç defa rütbe tenzili almış bir polisi cinayet büronun başında görmemiz garip olsa da bunu görmezden gelebiliriz.
neyse efem. rüya sahneleri çok gerçekçi.* bunda erdak beşikçioğlu'nun harikulade oyunculuğunun da etkisi var tabi. amirime tahsis edilen arabanın* her daim kirli olması da ayrıca hoş.
--spoiler--
selim'siz bir bölüme hasret kalmışız beyaa. ben zaten bu selim'le cevdet'in polis memuru mu yoksa komiser mi olduklarını bir türlü anlayamadım. eğer komiser iseler harun, akbaba ve hayaletten gördükleri muamele yenilir yutulur cinsten değil. amirimden gelen her türlü hakaret ve lafa sözüm yok. emniyet müdürüne posta koyuyor adam. neyse.
cinayet ihbar anonsunu ilk akbaba duyacak diye bişey yok aga. akbaba'ya bir artı kazandırmıyor kanaatimce. bundan vazgeçilsin. gizemli kadın olayını biraz daha sürdürebilirler.
meliha'nın telefonu hayırlı akşamlar diyerek açıp kapaması dikkat çeken bir detaydı. ancak üzgünüm bu evlilik gerçekleşmeyecek gibi. meliha benimle evlenir misin?*
şüphelinin savcılığa sevk edilip edilmeyeceğine polis memuru veya amiri karar veremez sayın senarist. savcı serbest bırakın veya mevcutlu getirin der. sen de gerekeni yaparsın. savcı şüpheliyi emniyete götürün demezse adamın ifadesini bile alamazsın. hukuk ve emniyet danışmanları size sesleniyorum. accık kanun okuyun la.
leyla ile mecnun'da duymadığımız küfürleri aynı sahnelerde bu bölümde duymuş olduk.* trt'ye inceden* bir mesaj var.
mecnun'un harun'a komutanım demesi de ayrıca kayda değerdi.
leyla ile mecnun dizisini izlemeyenler bu bölümden fazla zevk almamış olabilir. ancak leyla ile mecnun hayranları için sanırım şu bakınız uygun düşer. (bkz: orgazmdan daha zevkli anlar)
ayrıca,
(bkz: savcı mavcı yakışır kardeşime)
(bkz: yaşam keçisi)
(bkz: kolunu indir)
(bkz: söyle savcı hanıma iyi baksın sana)
sahi bi feride vardı noldu lan o'na.
son olarak ismail abi'den gelsin: sonuçlar belli oldu mu? biz miymişiz katil?
--spoiler--
neyse efem. rüya sahneleri çok gerçekçi.* bunda erdak beşikçioğlu'nun harikulade oyunculuğunun da etkisi var tabi. amirime tahsis edilen arabanın* her daim kirli olması da ayrıca hoş.
--spoiler--
selim'siz bir bölüme hasret kalmışız beyaa. ben zaten bu selim'le cevdet'in polis memuru mu yoksa komiser mi olduklarını bir türlü anlayamadım. eğer komiser iseler harun, akbaba ve hayaletten gördükleri muamele yenilir yutulur cinsten değil. amirimden gelen her türlü hakaret ve lafa sözüm yok. emniyet müdürüne posta koyuyor adam. neyse.
cinayet ihbar anonsunu ilk akbaba duyacak diye bişey yok aga. akbaba'ya bir artı kazandırmıyor kanaatimce. bundan vazgeçilsin. gizemli kadın olayını biraz daha sürdürebilirler.
meliha'nın telefonu hayırlı akşamlar diyerek açıp kapaması dikkat çeken bir detaydı. ancak üzgünüm bu evlilik gerçekleşmeyecek gibi. meliha benimle evlenir misin?*
şüphelinin savcılığa sevk edilip edilmeyeceğine polis memuru veya amiri karar veremez sayın senarist. savcı serbest bırakın veya mevcutlu getirin der. sen de gerekeni yaparsın. savcı şüpheliyi emniyete götürün demezse adamın ifadesini bile alamazsın. hukuk ve emniyet danışmanları size sesleniyorum. accık kanun okuyun la.
leyla ile mecnun'da duymadığımız küfürleri aynı sahnelerde bu bölümde duymuş olduk.* trt'ye inceden* bir mesaj var.
mecnun'un harun'a komutanım demesi de ayrıca kayda değerdi.
leyla ile mecnun dizisini izlemeyenler bu bölümden fazla zevk almamış olabilir. ancak leyla ile mecnun hayranları için sanırım şu bakınız uygun düşer. (bkz: orgazmdan daha zevkli anlar)
ayrıca,
(bkz: savcı mavcı yakışır kardeşime)
(bkz: yaşam keçisi)
(bkz: kolunu indir)
(bkz: söyle savcı hanıma iyi baksın sana)
sahi bi feride vardı noldu lan o'na.
son olarak ismail abi'den gelsin: sonuçlar belli oldu mu? biz miymişiz katil?
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar