bugün

/386
sende bitiyon ya, amirim biz kimi izliyecez la.
Nejat iŞLERLE renk alan güzel bir dizi..
şuan star tv de tekrarı olan dizi.
bu dizi bitiyor da nasıl oluyor da arka sokaklar bitmiyor yıllardır. kalite desen behzat ç de müzikler, ışık, ses, oyuncuların samimiyeti her anlamda müthiş. bitirmeyin la diziyi s*kerim belanızı.
--spoiler--
muzaffer : la behzat, bana artistlik yapma, 8-9 kişi indirdim ben!

5 dakika sonra

muzaffer : ya barbaros hacım sen behzatla falan konuş; bu muzo adam öldüremez, yoksul babasıdır, cinayetleri o işlememiştir de...
barbaros : asdasdasdadada...
--spoiler--

(bkz: behzat ç muzaffer)
(bkz: behzat ç barbaros)
bitmesi yaklaştıkça box setleri aranacak dizidir. torrent i bulduğum yerde indireceğim de bakalım bulabilirsem. ilk bölümden beri izlememenin ceremesi işte bunlar..

edit: ilk sezonu (1-38.bölüm) buldum. sıra geldi 2. sezona (39-69.bölüm)..
lan bir an cevdete pis kaydım ha bak orta okulda kullandığım tabiri kullandım pis kaydım, yeminle yeni yetme bi ergen gibi kaydım. ama sonra utandım lan.
artık evimizden, ailemizden birileri olan behzat ç ve ekibini çok ama çok özleyeceğiz, her hafta onları bekleyen bir izleyici olarak bu hafta behzat ç yok, şimdi biz buna nasıl alışacağız amirim...
çok şey yazarım aslında ama kısa keseceğim direkt; bize bu diziyi izleme gibi bi fırsatı sunduğu için emrah serbes ve ercan reyize, oyunculuklarından ötürü de bütün ahaliye ayrı ayrı eyvallah.
kocaman adam oldum hala şu dizide duygusal bi sahne görünce ağlıyorum. orospu çocukları nasıl bitirirsiniz bu diziyi?
bitmesine bir an üzülürken bir an düşünülünce de sündürmeden tadında bırakıldığı için takdir edilmesi gereken dizidir.
Karakterlerin samimi olduğu, gerçekleri yansıttığı için bitirilen dizi. Finali bekliyoruz.
polisiye konusunda çığır açmış dizi. bitmeyeydi iyiydi.
bitmesine reyhanlı olaylarından daha çok üzülen seyirci kitlesine sahip dizi.
başrol oyuncusunun iphone kullanmadığı tek dizi. *
bu hafta final verecek olan müthiş dizi. dizi değil apayrı bir yaşam tarzı, yaşam felsefesi o. canım benim.
çok özleyeceğiz.
beni kendine müptela eden iki diziden ikincisi de bitiyor. diğeri için (bkz: suskunlar)
karekterlerin başından sonuna kadar en istikrarlı oyunculuk sergilediği dizidir. diğer dizilerde insan oyuncunun bazen o karakteri tam yansıtamadığını seziyor ama bu dizide yok. harun'un anlık çıkışları, hayaletin keskin zekası, akbaba'nın tecrübesi dizi boyunca bizimleydi. en önemlisi de erdal beşiköioğlu'nun inanılmaz oyunculuğuydu. asıl inanılmaz olan, psikolojik, dram ve komedi ögelerinin bu kadar çok harmanlandığı bir dizide bu başarıyı sergilemekti. eyvallah lan!
26. bölümünde şöyle bir diyalog geçen dizi.

--spoiler--
behzat: harun sen evleniyon mu la?
harun: evet abi ya, evleneyim dedim.
behzat: olum seni deli mi öptü la.
--spoiler--
cuma günü gösterilecek olan final bölümü için yaklaşık 60-70 lira bütçe ayırdığım güzide dizim. alışveriş listemde bir küçük rakı üstüne cila için 4-5 tane bira, çerez, cips falan filan var. amirimle son defa karşılıklı içecez. seviyoruz merkez.
biz daha bananazulayı bulamadan dizi bitiyo mk muhteşem yüzyıla para bulupta behzat ç ye para bulamayan zihniyeti sikiyim.
--spoiler--

Behzat Ç., Şule'nin açığa çıkmasından sonra büyük bir ikilem yaşamaktadır. Şule, yaptıklarının hesabını vermeye yaklaşmıştır ama Behzat Ç., kızını yalnız bırakmak istememektedir. Cinayet Büro, Behzat'ın durumdan haberdar olup olmadığını dahi bilmemektedir. Emre ise, Şule'nin yakalanması için son hamlesini gerçekleştirmek üzeredir.

Diğer yandan, Barbaros ve Muzaffer, son ve büyük bir hamle yapmak üzere kolları sıvarmışlardır. Önlerinde büyük ama zorlu bir hesaplaşma vardır.
Behzat Ç., bir yandan Şule'yi korumaya çalışırken, diğer yandan Barbaros ve Muzaffer'i yakalamaya çalışacaktır. Behzat Ç., bütün bu koşuşturma içinde hiç beklemediği bir sona doğru ilerlemektedir.

--spoiler--
Bu gece final bölümü yayınlanacak efsane dizi. Zorla bitirdiler diziyi.

Dizinin bu hale gelmesinde emeği olanların yayında ve yapımda emeği geçenlerin allah belasını versin.

Sinema filmini bekliyoruz ve muzo ile barbaros da olsun ama.
türk televizyon tarihinin en kötü ve iğrenç dizisi bittiği için an itibariyle zil takıp oynamaktayız. nabalım kısmet.
zil takıp oynayan şakirt yavşakların sayesinde bitirilen dizi. baskılardan dolayı finale hızlı bir şekilde girmesi dizinin ilk sezonuna bakınca özellikle kalite açısından sıkıntılar gösterse de, o yavşaklara inat bu ülkeye beş gömlek fazla gelecek bir yapım. özleyeceğiz be amirim, en çok da angara'yı özleteceksin bize.
çok özleyeceğimiz yapım.
yarın son bölümü olduğu aklıma geldikçe üzülüyorum. ama yinede hep aklımızda gelmiş geçmiş en iyi türk dizisi olarak kalacaktır. bu diziye bu kadar sansürü baskıyı cezayı uygulayanlar utansın.
© copyright 2005 - 2026