bugün

/386
son bölümüyle ortalığın amına koyacak olan dizi. bitiriliyor olması büyük talihsizlik. biraz da akp etkisi yok değil tabi. türk tv tarihinin başına gelmiş en güzel şeydi halbuki. tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi dizidir. ayrıca ilk sezonun final bölümü yabancı dizileri bile gölgede bırakacak derecede sarsıcı bir etki bırakmıştır.
--spoiler--

Bir babanın kızının katilinin diğer kızı olması ve cinayet görüntülerini oturup gözyaşlarıyla birlikte seyretmeleri. işte bu sahne sikertir adamı...

--spoiler--
amirimin soyisminin çözer olduğunu öğreneceğimiz bir bölümle önümüzdeki hafta karşımıza çıkacak dizidir muhtemelen.
dizi bitiyor diye bir iki damla yaş aktı lan, öyle de alışmıştım.

"kızım öldü, kızım katil"

fenalardayım...
finalde ercüment çözer in yer almayacağı dizi.
olmadı şimdi bu.
bitmesine sebep olanların haftaya kınalarını hazırlayıp götlerinin tam orta yerine yakmalarını dilediğim dizidir.
yapımcılarla her ne geçti bilinmez ama memduh başgan ve ercü'yüde son defa görmek isteriz. sonuçta emeği geçen bu güzel tiplemeler sayesinde sevdik bu diziyi.
kızım öldü kızım katil cümlesinden sonra pilli bebekten haram gecelerin çalması beni bitirdi. Lanet olsun ki haftaya bu dizi bitiyor burdan senariste sesleniyorum ne olur bitirmeyin yahu yazın! bir iki bölüm daha devam etsin...
Star Tv'de yayınlanan ve her cuma gecesinde yayınlanan bir polisiye didisidir.
final öncesi son bölümünde şule' nin göte geldiği dizidir.

--spoiler--
95. bölümüyle behzat yok mu beni siken? diye bağırsa bile haklı adam. bir kızını diğer kızı öldürüyor. bütün ekibi durumu öğreniyor ve kızının diğer kızı tarafından nasıl öldürüldüğünü kamera kayıtlarıyla görüyor. bahri ibnesiyle emre sıkı fıkı, bahri annesinin adamı. bu ne karmaşıklık arkadaş. ana katili olur lan adam.
--spoiler--

bir de erdal beşikçioğlu ve emrah serbes internet üzerinden diziye devam edebiliriz demişlerdi. devam edeceklerini sanmıyorum ama eğer devamı gelirse senaryosunun boka sarmasından korkuyorum. final bölümünde ercüment ve memduh başgan olmasa da sinema filminde olmasını umut ediyorum. hadi hayırlısı.

o haram geceler olmadı dostum. spartacus bitti. behzat ç bitecek. dizi kalmadı lan.
(bkz: gitme bitmesin)

olm bitirmeyin şu diziyi.
dizi bitmesin diye -ne faydasının olduğunu bilmesem de- http://imza.la/behzatcbitmesin adlı siteden imza atılmaktadır. imza la sitesinin bir başarısı var mıdır bilmem ama bu behzat ç bitmesin la.
savcinin katili olan tetikçinin sarı çiyan emre çıkacağı dizi.
Bitmesiyle tv izlemeyi biraktiracak dizidir. Ha kim bitsin diye baski yaptiysa onun sülalesindeki en tas hatunu gibeyim.
'Yapamam ki'
Eyvallah amirim. Ozleyecegiz seni la.
turk dizi tarihinin bitmeden efsaneleri arasina girmistir simdiden.
kurtlar vadisi olmadığı için bitiriliyor. yazık.
bitmesi konusunda yayında ve yapımda emeği geçen herkesin amına koymayı dilediğim, türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi dizisidir.
an itibariyle sondan bir önceki bölümünü yayınlayan dizi. bu bölümde şu oldu bu oldu şöyle olacak böyle olacak demenin pek bi anlamı kalmadı. bitiyor la güzelim dizi. benim gözümde gelmiş geçmiş en iyi türk dizisi. güç sahiplerinin baskısıyla, kafası kumda veya bokta olanların çanak tutmasıyla bitiyor. her neyse biliyorum final benim ağzıma sıçacak ve bu ihtimal dahilinde it gibi ağlayacağım ama bitmesine mi, finaline mi daha çok ağlayacağım bilmiyorum. işte öyle de derin bi dizi.
haftaya son bölümü yayınlanacak dizi. bu hafta tüm biralar, rakılar, sigaralar behzat ç şerefine içilecek. götünüze kına yakın emi iktidar sahipleri. biz iyi bir adam olamayacağız ama kimsenin de adamı olmayacağız.
Kafamda barbaros, barbarosun oğlu ve mavi vosvos üçlüsünü behzat ç., berna ve kırmızı vosvos üçlüsüyle eşleştirdiğim için barbarosu her bölüm biraz daha seviyorum. Buz gibi bakışları bile çok yakışıyo diziye. Umarım son işini bitirmeden yakalanmazlar. *
tanım: haftaya yayınlanacak final bölümünde ağlatmasını beklediğim efsane dizi.
95. bölümüyle amirim ağladı biz ağladık.
--spoiler--
Öncelikle (bkz: murat ak) (bkz: aksak)
Muzo büyük adamsın. yufka yürekli katilimiz. Adamsın lan. Barbaros'un triplerine de bayılıyorum. Sonunda babasına baş kaldırıyor. bir anlık da olsa Cevo'dan şüphelendiğim için kendime küfrettim ayrıca.

Emre'nin konuştuğu kişi Ercü.
Emre Berna'nın katili.* Şule katil değil, sadece kurban. görüntüler feyk. Çünkü kapşonlu biri tarafından atılıyordu berna aşağıya.

Bir anlık ilk bölüme döndük hani. ne güzeldi. o aralar canon 7d ile çekiyorlardı diziyi. amirimin sarı ceketini özledim.

bitmesin lan.

sinema filminden önce emrah başgan 3. kitabı çıkarsın.
--spoiler--

Ne çok şey istiyorum değil mi? Bir de dün gece bölüm bitince uyudum hemen. rüyamda 10. bölüm'ü gördüm. Gençlik parkı... mutsuz oluruz...
muzo ile barboros'un çılgın attığı dizi. bu ikisinin ilişkisinde garip bir şey var. çok orjinal karakterler. hele muzo adamımsın. sen bir halk kahramanaısın.

emre senin amına koyim.

barbaros'un babası karta kaçmış tavuk tipli hakim odun kafanı skim.

bahri kel kafana ossurayım.

bitmesin lan bu dizi. biterse hayatımdan bir parça kopar amk.
behzat ç bana bi "la" bile demedi dizisi. bu adam giderse, amuğa goruk rtük!
Umarım hikayeyi kilitleyip tıkayan bir final yazmamıştır emrah başgan. evet malum odakların baskısıyla mecburen bitiyor dizi ama birgün yürekli bir patron çıkıp gelin başlayın yeniden derse yahut internet üzerinden bir sistem Kurulabilirse, yeniden başlayabilir bu efsane dizi. tanım: evet, efsane dizi.
© copyright 2005 - 2026