bugün

/386
gençleri alkole alıştıran şeytan dizi.
acik ara en cesur dizi.
açık ara en açık saçık dizi.
açık ara en güzel, en sevilesi dizi. iyi ki var.
açık ara kaldırılması gereken dizi. ne diye yayınlanır ki bu rezalet.
final öncesi akıllarda birçok soru işareti olan ve bunları nasıl bağlayacaklarını merak ettiğim dizidir. muhtemelen ercüment çözer kısmını filmde açıklayacaklar. ama tadında bırakması gerekliydi ve türkiye şartlarında bize fazla olan bu dizi bu sezon itibariyle bitiriliyor. özleyeceğiz.
bitiyormuş ya. bitmeyeydi iyiydi. ne güzel izliyoduk adam akıllı bir dizi. acık ara farklı dizi.
sonuna 2 bölüm kalmış dizi.
an itibarı ile heyecanlı bir şekilde yeni bölümünün başlamasını beklediğim über dizi. Sondan bir önceki bölümü olması nedeniyle biraz buruk bir heyacan ama olsun.
finale yönelik iki tahminim var.
birincisi ya lost gibi boktan bir final yapacak.
ikincisi kurtlar vadisi gibi herkesi öldürecek, rahata erecek, biz de intikamı alınmış havalarına girecez.

güzel bitirin olm. sövdürmeyin behzat reyize.

ek: ercan mehmet biliyorum bunu okuyorsun. final bölümünü muhtemelen benim birinci tahminimdeki gibi bitirdiğin için şimdi kafanı duvarlara vuruyon. yapma!
saatleri saydırandır.
muzaffer ve behzat'in kufurlesmeleriyle baslamis dizi.
son 4 bölümüne dizi moduna girilmediğinden dolayı bakılmamış dizidir. *
cevdet e kaç kişi önce küfretti sonra küfrünü geri aldı merak konusu.
büyük ihtimal tetikçi emre çıkacak. ama esas sürpriz bence akbaba'dan gelecek gibi sonda.
öndeki arabayı takip et durumunu başarıyla sahneleyen dizidir. Kaliteli bir diziydi.
Gidişata göre finalinde ercüment çözer ve memduh başkan'ı görmek isteyenleri hayal kırıklığına uğratacak olan dizi. Ancak tahminimce, yazın çekimlerine başlayacak olan film tamamen ercüment çözer ve memduh başkan üzerinden yürüyecektir.
rahmetli esra savcı varken öteki kel antipatik savcıya uyuz oluyordu herkes ama adam esaslı çıktı ya la herkes behzata karşı işbirliği yaparken adam behzat'ın arkasında durdu işinden de oldu la.
küfürlü bir dizi.
biteceği için çok üzüldüğüm mükemmel dizi.
yıkıp geçti ya la.
(bkz: vay babayın amuğa goyim)

ne bölümdü lan.
(bkz: fuck enemies of your father)

o derece bi bölümdü.
final fragmanı sürprizlere kapalı gözüken dizi. fragmandan gördüğümüz kadarıyla, behzat bürodakilerle bir olup emre'yi durdurmaya çalışacak. anne'de büyük ihtimal bahri'den hesap soracak barbaros'da babasını bitirecek. mına koyayım bütün sürprizler filme bırakılacak gibi ercüment ve memduh başgan da dahil olmak üzere. daha güzel bir final beklentim vardı açıkçası umarım yanılırım sürprizler bol olur.
akbaba ve cevdet'i bir kez daha sevmeme sebep olan dizi, gülerek küfrettim lan resmen.
© copyright 2005 - 2026