bugün

entry'ler (749)

top eleven

10 yıl oynayıp bir sabah artık yeter diye sildiğim oyun. özlemiyorum osm var.

kış mevsimi

yaz'ı daha çok sevdiren, hiç hazzetmediğim mevsim.

bülent ecevit

94 istanbul seçimlerinde shp ve o zamanki chp ile iş biriliğine girmeyerek erdoğan'ın bugünlere gelmesinde payı büyük olan eski siyasetçi. hayata dönüş operasyonlarını falan söylemiyorum bile

gibi dizisinin komik olmaması

Atın bulunuşu, eramusla gelen yamyam ve daha bir sürü fıstık gibi bölümünü izlemeyen yazar beyanı.

babamın ölmesi

dün öldü. bugün buraya mı geldin dertleşmeye. mekanı cennet olsun.

gibi dizisindeki ersoy

gibi'nin en itici adamı. sevemedim ben ya. arada bi sikerim diye çıkışlarını seviyorum o ayrı. he bir de babaanneye Allah rahmet eylesin.

fenerbahçe

yöneticilerinin dertleri galatasaray için algı yaratmak olan takım. bi önünüzden yiyin be kardeşim.

uğur meleke

keşke kendisi gibi adamların sayısı artsa. futbol dünyasının en iyi yorumcusu bence. keşke daha önce adayım dediği futbol federasyonuna başkan olsa.

ali karahasanoğlu

her sabah cehape ülkeye nasıl kötülükler etmiş acaba diye merak edip okuduğum, yandaş.

hücreler

Engin Günaydın'ın yazıp oynadığı yine oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka ve Şinasi Yurtsever li kadrosuyla şampiyonlar ligi görüntüsü veren, izlerken oyun boyunca verdiğiniz paraya üzüldüğünüz tiyatro gösterisi. gitmeyin. youtube dan güldür güldür izleyin daha çok eğlenirsiniz.

izlenmiş en iyi konser

grup yorum. 25. yıl konseri

athena gökhan tweeti

siyasal islamcıları ne güzel özetlemiş.

hazreti hüseyin in sözüyle kendine ateş eden adam

kandırmış adamı hz. hüseyin. din adına sakat bi durum.

spagettiye çubuk makarna diyen köylü

benim lan o.

ak parti neden seçim kaybetmiyor

seçim henüzyapılmadı.

top eleven

nasıl oyunsa arkadaş, kadrom iyi, dizilim iyi, moral iyi yinede her maç yeniliyorum. yeter silecem artık ya..

ellerim kırılsaydı da imamoğlu na oy vermeseydim

yedikleri fark akıllarına geldi galiba troll tayfanın. daha durun cumhurbaşkanlığı seçiminde oy vereceksiniz kendisine.

2022 dünya snooker şampiyonası

izlediğim en iyi snooker turnuvası. yarı finalde 4 muhteşem bilordocu. gönlüm ronnie'den yana ama sanki higgins vs trump finali olacak gibi. şampiyon adayımda judd. haydi rocket reyiz bastır.

fetih mahallesi

mahallenin ortasında mobilyacılar çarşısının işi ne dedirten yer.

yılmaz güney

iyi ki doğdun kral. yönetmen, oyuncu, yazar. yaşadığı dönemde herkesi kendine hayran bırakan çirkin kral.