bugün
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı30
- çocuklara verilen farklı isimler3
- tai lung50
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması14
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- ölmüş birini özlemek4
- eşşek gözlü sözlük yazarı6
- claudian clouds15
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gece gelen makarna yeme isteği10
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- dünyayı kimler yönetiyor6
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar7
- büyü yapan sözlük yazarları11
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin5
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- enayimiknatisii21
- sözlükte cin var mı6
- arkadaşlar bir şey dicem7
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- zorunlu eğitim13
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- salça yapan sözlük kızı10
- sarapci koala55
- havaların soğumaya başlaması3
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- nervio8
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
- iyi geceler4
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi6
- victor osimhen10
- demleme usulü makarna5
- geceye bir şiir bırak7
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- fenerbahçe12
- çağımızın ahlak tiyatrosu2
- mucizelere inanıyor musunuz6
- kendini eleştirebilen insan7
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- bu hesap gizlidir3
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- anın görüntüsü21
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri29
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim13
- sedat pekmez3
--spoiler--
senaristin gitgide her şeyi havada bırakmaya başladığı dizi.
noluyor abi? napıyorsun?
akbabayla aziz başkomserin durumunu anlatmadın, kaç bölüm oldu. hiç mi kimse merak edip ulaşmaya çalışmadı?
bunu anlatmamışken geldin araya bir de sikimsonik vurulma olayı soktun hayır neydi amacın bunu da anlamadık ki ?
behzat niye vuruldu?
vuran kimin adamıydı? ercü'nün adamı gibi görünüyordu evet, ama ercü behzatı vurdurmaz. ardında başka biri vardı bu adamın.
akbaba herife kurşun yağdırdı sonra ne oldu?
ayrıca esra cinayeti oldu bitti mi bu kadar basit miydi cidden?
3 ay atlama yaptılar ama bu soruları birkaç bölüm daha havada bırakırlarsa dizi boka sarmaya baslayacak.
--spoiler--
senaristin gitgide her şeyi havada bırakmaya başladığı dizi.
noluyor abi? napıyorsun?
akbabayla aziz başkomserin durumunu anlatmadın, kaç bölüm oldu. hiç mi kimse merak edip ulaşmaya çalışmadı?
bunu anlatmamışken geldin araya bir de sikimsonik vurulma olayı soktun hayır neydi amacın bunu da anlamadık ki ?
behzat niye vuruldu?
vuran kimin adamıydı? ercü'nün adamı gibi görünüyordu evet, ama ercü behzatı vurdurmaz. ardında başka biri vardı bu adamın.
akbaba herife kurşun yağdırdı sonra ne oldu?
ayrıca esra cinayeti oldu bitti mi bu kadar basit miydi cidden?
3 ay atlama yaptılar ama bu soruları birkaç bölüm daha havada bırakırlarsa dizi boka sarmaya baslayacak.
--spoiler--
bu hafta eski döngüsüne bir nebze olsun dönen dizi. özlemişiz cinayet odaklı bölümler,. tamam derin devlet vs. seyrediliyor ama, nereye kadar amk. iyi geldi bu bölüm.
--spoiler--
bölüm ucundan dahi olsa, daha ucuza çalışan işciye halkın haklı sinirini işledi. tabi bu haklı sinir kavramı bana göre, çünkü düşününce hitlerin almanyada yükselişinin en önemli sebeplerinden birisi yahudilerin iş piyasasını kontrol altına almış olmasıydı. neyse.
amirim iyice kafayı kırmaya başladı, çok ön plana çıkmasada, büronun girişine böcek ilacı sıkması hayra alemet değil.
yeni gelen narkotikci kadın ise polis olmayabilir, behzat sadece bir kere tahsin müdüre sordu kadını, kendi hiç araştırmadı. bu hatun amirimizin düşenin yanında olma tavrından faydalanabilir, uyandırıyım.
dizinin süresinin kısalmasına binaen akbaba, hayalet, cevo nunda kısımları iyice kaybolmaya başladı, bütün bölüm boyunca ortalıkta gezinde elemanlar.
haruna gelince, sana iki çift lafım var tombik, kalıbına tüküriyim.
ayrıyetten bir özür dilemek istiyorum, bügüne değin her behzat ç girdilerimde edaya laf giydirmiş, kazuletlikle sevimsizlikle suçlamıştım. allah belamı versin benim. o ne biçim foxy bakışlar, o ne biçim dudaklar, ulan o ne biçim bir aura. * * gel 4 senelik sevgilimi boşayıp seni almayan adam değil bebişim. *
birde unutmadan amirim polislik yerine teknik adam olsa, bildiğin yılmaz vural oluyormuş ya la, yıkıldım amk.
--spoiler--
--spoiler--
bölüm ucundan dahi olsa, daha ucuza çalışan işciye halkın haklı sinirini işledi. tabi bu haklı sinir kavramı bana göre, çünkü düşününce hitlerin almanyada yükselişinin en önemli sebeplerinden birisi yahudilerin iş piyasasını kontrol altına almış olmasıydı. neyse.
amirim iyice kafayı kırmaya başladı, çok ön plana çıkmasada, büronun girişine böcek ilacı sıkması hayra alemet değil.
yeni gelen narkotikci kadın ise polis olmayabilir, behzat sadece bir kere tahsin müdüre sordu kadını, kendi hiç araştırmadı. bu hatun amirimizin düşenin yanında olma tavrından faydalanabilir, uyandırıyım.
dizinin süresinin kısalmasına binaen akbaba, hayalet, cevo nunda kısımları iyice kaybolmaya başladı, bütün bölüm boyunca ortalıkta gezinde elemanlar.
haruna gelince, sana iki çift lafım var tombik, kalıbına tüküriyim.
ayrıyetten bir özür dilemek istiyorum, bügüne değin her behzat ç girdilerimde edaya laf giydirmiş, kazuletlikle sevimsizlikle suçlamıştım. allah belamı versin benim. o ne biçim foxy bakışlar, o ne biçim dudaklar, ulan o ne biçim bir aura. * * gel 4 senelik sevgilimi boşayıp seni almayan adam değil bebişim. *
birde unutmadan amirim polislik yerine teknik adam olsa, bildiğin yılmaz vural oluyormuş ya la, yıkıldım amk.
--spoiler--
Cok defalar tavsiye edilip, henuz izlemeye baslamadigim dizidir.
dün itibari ile harun'unun yardığı bölüm olarak efsane bölümlerden biri olmuştur 74.bölüm.
(bkz: behzat ç/#17178236)
spoiler
yukarıdaki entryde bahsettiğim hastalık dün geceki bölümde behzat amirimin sol kolunu kaldıramadığını söylemesiyle haklı çıkacak gibi görünmektedir.
dünkü bölüm ise sanki hazirandaki finalin yolunu yapar gibiydi.
final tahminim söyle:
bu narkotikçi kadınla behzat amirim birlikte olur ve kadın amirimden hamile kalır. daha sonra da hastalığı ortaya çıkar ve bence finalde ölümünü izleriz kendisinin.
bir iki cümlem de yeni gelen olay yeri elemanı için;
bu eleman ya behzat amirimin geçmişte kırdığı cevizlerin mahsulü olan oğlu olacak
ya da
şule ile bir gönül ilişkisi yaşayacaktır.
spoiler
dün geceden beri aklımda dolaşan senaryolar bu yönde yazdım kurtuldum.*
edit: spoiler şeysi.
spoiler
yukarıdaki entryde bahsettiğim hastalık dün geceki bölümde behzat amirimin sol kolunu kaldıramadığını söylemesiyle haklı çıkacak gibi görünmektedir.
dünkü bölüm ise sanki hazirandaki finalin yolunu yapar gibiydi.
final tahminim söyle:
bu narkotikçi kadınla behzat amirim birlikte olur ve kadın amirimden hamile kalır. daha sonra da hastalığı ortaya çıkar ve bence finalde ölümünü izleriz kendisinin.
bir iki cümlem de yeni gelen olay yeri elemanı için;
bu eleman ya behzat amirimin geçmişte kırdığı cevizlerin mahsulü olan oğlu olacak
ya da
şule ile bir gönül ilişkisi yaşayacaktır.
spoiler
dün geceden beri aklımda dolaşan senaryolar bu yönde yazdım kurtuldum.*
edit: spoiler şeysi.
sabit kanca nın soyismi hakkında çük diye cevap verdiği tv series kahramanı.
harun'un yine yardırdığı bölüm olmuştur.
--spoiler--
dizinin ilk sezon havasına bürünmesi çok çok hoşuma gitti şahsen. behzat ç'ye yakışmamıştı bu kurtlar vadisi havaları. behzat ç dediğin dizinin 5. dakkasında akbaba'nın "aga cinayet var" demesiyle başlar bölümün bitmesinden 5 dakka önce cinayetin çözülmesi üzerine pavyonda veya meyhanede sakin bir şekilde biter. eğer pavyonda bitiyorsa meşhur sürekli oynayan dayıyı da görürüz keyfimiz yerine gelir ve gelecek haftayı bekleriz. umarım böyle devam eder dizi. 3 4 bölümde bir de memduh başgan'ı gördük mü tadından yenmez.
--spoiler--
--spoiler--
dizinin ilk sezon havasına bürünmesi çok çok hoşuma gitti şahsen. behzat ç'ye yakışmamıştı bu kurtlar vadisi havaları. behzat ç dediğin dizinin 5. dakkasında akbaba'nın "aga cinayet var" demesiyle başlar bölümün bitmesinden 5 dakka önce cinayetin çözülmesi üzerine pavyonda veya meyhanede sakin bir şekilde biter. eğer pavyonda bitiyorsa meşhur sürekli oynayan dayıyı da görürüz keyfimiz yerine gelir ve gelecek haftayı bekleriz. umarım böyle devam eder dizi. 3 4 bölümde bir de memduh başgan'ı gördük mü tadından yenmez.
--spoiler--
harun, üç saniye içerisinde boşalarak tüm algıları altüst etmiştir.
3 sezon boyunca pavyonda oynayan amca asla pistten inmedi. Tek başına oynadığı zamanlar da oldu. Bence katil o amca.
izledikçe abimi gördüğüm hayal kahramanı kaybetmiş adam. sanki emrah serbes abimden ilham alıp yazmış.
74. bölüm itibariyle, diğer iki sezondaki lezzetli bölümlerin tadını vermeye yeniden başlamıştır/başlayacaktır. nım nım nım.
haziran'da bitecek dizi.
olur mu lan öyle şey.
olur mu lan öyle şey.
senaristler neyapacağını şaşırmış durumda. 3 ay sonra ne la? neoldu o 3 ay boyunca? amirim esrayı bukadar kolay mı unuttu? bir mecnun bile leylayı 1 yıl+1 sezona unutamadı, amirim savcıyı 3 aya unuttu ha. vay be...
ayrıca hayalet bildiğin dizide hayalet oldu. olum tamam dizi kısaldı ama bu adama rol vermezsen üzülen izleyiciler var unutma. toparlar inş. nediyim. leyla ile mecnun'u gömdüm ben behzat ç'yi de gömmem umarım
ayrıca hayalet bildiğin dizide hayalet oldu. olum tamam dizi kısaldı ama bu adama rol vermezsen üzülen izleyiciler var unutma. toparlar inş. nediyim. leyla ile mecnun'u gömdüm ben behzat ç'yi de gömmem umarım
bir ekran efsanesi, lütfen bitmesin.
harun-eda cilveleşme/triplerinin tv başında beni dahi gerdiği dizi, harun nasıl katlanıyor bilmiyorum. hoş eda da harun gibi bir oduna nasıl katlanıyor onu da bilmiyorum ya neyse*
(bkz: al birini vur ötekine)
dizinin ilk zamanlarındaki "sevimli çocuk" harun zamanla iticilikle sevimlilik arasında ince çizgide yürümeye başladı.
ve son bölümdeki o erken boşalma sahnesi inanılmaz yapay ve gereksizdi bana göre, hiç yakıştıramadım. her soruna da değmeyin ne var paşam, biz yine seviyoruz sizi.
(bkz: al birini vur ötekine)
dizinin ilk zamanlarındaki "sevimli çocuk" harun zamanla iticilikle sevimlilik arasında ince çizgide yürümeye başladı.
ve son bölümdeki o erken boşalma sahnesi inanılmaz yapay ve gereksizdi bana göre, hiç yakıştıramadım. her soruna da değmeyin ne var paşam, biz yine seviyoruz sizi.
cuma günü izlemenin keyifli olmadığı dizi.
bu gece 00:00 da sansürsüzü yüklenecek siteye onu bekliyorum.
bu gece 00:00 da sansürsüzü yüklenecek siteye onu bekliyorum.
sürenin kısaldığından mı yoksa senaristin ibneliğinden midir bilinmez, ekip ne akbabanın evinde, nede büroda cok fazla bir araya gelip makara yapmiyolar artik.
haruna geciktirici almanın zamanı geldi , ama genel olarak türk gencinin yaşadığı sorunu da gösterdiği için teşekür edilmesi gereken dizi.
öyle garip işler ki insanın içine bu dizi. sırf hayaleti yürürken gördü diye ankara sokaklarında olmak ister insan. dizi kışın çekildiği için hiç yaz gelmesin ister. akbabayla oturup türkü dinlemek ister. amirimle birlikte cinayeti çözmek ister. amirimin o dertli gözleri olur da gülerse arada bir gülmek ister amirimle birlikte. bu sene haziranda biteceğini öğrenince hüzün kaplar insanın içini hem de öyle böyle değil baya bildiğin canından can gider insanın. ışte öyle bir adamdır behzat c. dizi değildir aslında o bildiğin bi adamdır behzat c.
dün akşam tekrar bölümü verilmiştir. aklıma geldi o sırada ne eylül fidan ne de rahmetli olan savcı esra. behzat amirimize diziden ayrılan bahar ablamız kadar kimse yakışmıyor. gerçekten öyle bahar ile behzat ç bana çok yakışıyorlardı birbirlerine gibi geliyor hep.
Harun:lan bu süt bende gaz yaptı
Hayalet: Sütten değildir o senin bünyede var bi şey
Hayalet: Alkol alkol bünyenin ebesini s..tik abi.
Behzat: iyiki de s..tik olum ben çok memnunum ha büyük keyif alıyom.Ne güzel de s..iyoz bünyeyi ooohh ashdgjhsagdhsgd
Hayalet: Sütten değildir o senin bünyede var bi şey
Hayalet: Alkol alkol bünyenin ebesini s..tik abi.
Behzat: iyiki de s..tik olum ben çok memnunum ha büyük keyif alıyom.Ne güzel de s..iyoz bünyeyi ooohh ashdgjhsagdhsgd
özellikle işçi kavgasıyla kalitesini yerlere düşürmüş dizidir. figuranın bile hayırlısı dedirtmektedir. tabi artık taraftar olmaktan gözü bir şey görmeyen izleyici bu sahneleri görmezden gelmiştir.
yemin ederim handy cam ile daha iyisini çekerdim.
yemin ederim handy cam ile daha iyisini çekerdim.
anlamsız bir biçimde akşam 10 dan sonra star tv ye kitleten dizi. tv izleme sebebim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar