bugün

behzat ç.

bu hafta eski döngüsüne bir nebze olsun dönen dizi. özlemişiz cinayet odaklı bölümler,. tamam derin devlet vs. seyrediliyor ama, nereye kadar amk. iyi geldi bu bölüm.

--spoiler--

bölüm ucundan dahi olsa, daha ucuza çalışan işciye halkın haklı sinirini işledi. tabi bu haklı sinir kavramı bana göre, çünkü düşününce hitlerin almanyada yükselişinin en önemli sebeplerinden birisi yahudilerin iş piyasasını kontrol altına almış olmasıydı. neyse.

amirim iyice kafayı kırmaya başladı, çok ön plana çıkmasada, büronun girişine böcek ilacı sıkması hayra alemet değil.

yeni gelen narkotikci kadın ise polis olmayabilir, behzat sadece bir kere tahsin müdüre sordu kadını, kendi hiç araştırmadı. bu hatun amirimizin düşenin yanında olma tavrından faydalanabilir, uyandırıyım.

dizinin süresinin kısalmasına binaen akbaba, hayalet, cevo nunda kısımları iyice kaybolmaya başladı, bütün bölüm boyunca ortalıkta gezinde elemanlar.

haruna gelince, sana iki çift lafım var tombik, kalıbına tüküriyim.

ayrıyetten bir özür dilemek istiyorum, bügüne değin her behzat ç girdilerimde edaya laf giydirmiş, kazuletlikle sevimsizlikle suçlamıştım. allah belamı versin benim. o ne biçim foxy bakışlar, o ne biçim dudaklar, ulan o ne biçim bir aura. * * gel 4 senelik sevgilimi boşayıp seni almayan adam değil bebişim. *
birde unutmadan amirim polislik yerine teknik adam olsa, bildiğin yılmaz vural oluyormuş ya la, yıkıldım amk.

--spoiler--
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026