bugün
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi9
- sözlüğün en masum yazarları11
- fusya semsiyeli yabanci28
- bir sözlük kızıyla edebiyat hakkında konuşmak8
- sözlükte kendini sibel can diye tanıtan nineler9
- erdoğan ı sevmeyip onun ülkesinde yaşamak5
- arkadaşlar larissa kim7
- uludağ sözlük size ne kattı16
- nervio23
- sözlüğü bıraksam üzülür müsün sözlük5
- sözlükteki gammazlar lobi si8
- larisalisa7
- harun isimli yazarlar2
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip2
- sözlükte yazan ünlüler8
- sözlükteki lobicilik faaliyetleri2
- en son ne yediniz6
- enayimiknatisii ile cincinnati3
- cola turka2
- bir kadının en zevk aldığı an6
- şizofren denilince akla gelen ilk yazar9
- lan şemsiyeci5
- sözlük kızlarının kahveleri9
- sarapci koala41
- özelleştirmenin kötü bir şey olduğunu sanan tip2
- tai lung45
- fuşya yüzünden sözlükte kimseye güven kalmaması4
- hangi sözlük kızının eteğinin altındayım5
- şemsiyeli larissamıymış4
- sarı şeker yargılanmalıdır2
- erkeklerin taciz edildiği anlar5
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i9
- melih gökçek'in 5 milyar doları olması2
- tuzlu kahve dizisi10
- arkadaşlar galiba kavga var6
- ellerim bomboş2
- beni silik yapacak mod daha anasından doğmadı2
- gocu25
- tembel avrat böreği5
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci20
- şarapçı koala yalnız değildir8
- kavga edenlerin hep aynı kişiler olması5
- şarapçının birden tayyipçi olması7
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı34
- simit yiyen kızla sevgili olmak2
- mehdiyet2
- halıda yatmak2
- malt katır2
- ne gerek var kavgaya haydi eller havaya4
- etek dikmelik sözlük kızı4
aliye dizisinin mücahit rolünü üstlenen,Ankara Üniversitesi, DTCF Tiyatro Bölümü mezunu,izmit Şehir Tiyatrosu sanatçısı olan insan.
dadı,tatlı hayat,kuzenlerim,yarım elma gibi birçok dizide oynayan ama adını aliye'deki "müco" karakteriyle duyuran, "bir istanbul masalı" nda "binnur" karakterini canlandıran esra ronabar'la evli olan karizmatik ve buğulu sesli oyuncu.
aliye dizisinin gönüllere taht kurmuş kült kahramanıdır. Hayran kitlesinin son dönemde pik yaptığı sanılmaktadır.
ezel dizisindeki başarılı performansıyla göz dolduran, 1972 edremit doğumlu tiyatro ve dizi oyuncusu...
Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü mezunu olup, Hamlet, Üç Kuruşluk Opera, Misafir, Kamyon, Roberto Zucco ve Kırmızı Yorgunları gibi oyunlarda sahne almış kendisi. ayrıca aliye başta olmak üzere birçok tv dizisi de mevcut kariyerinde.
başarılı bir yönetmen ve sağlam bir senaryo eşliğinde sinemaya da adım atmasını dört gözle bekliyorum kendi adıma...
Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü mezunu olup, Hamlet, Üç Kuruşluk Opera, Misafir, Kamyon, Roberto Zucco ve Kırmızı Yorgunları gibi oyunlarda sahne almış kendisi. ayrıca aliye başta olmak üzere birçok tv dizisi de mevcut kariyerinde.
başarılı bir yönetmen ve sağlam bir senaryo eşliğinde sinemaya da adım atmasını dört gözle bekliyorum kendi adıma...
(#6583352)
aliye dizisinde mücahit karakteriyle de zamanında gönüllerde taht kurmuştur.
aliye'yi izleme sebebimdi zamanında; müco karakteriyle hayran bırakmıştı kendine, şimdi de aynısını ezel'de yapıyor. kıymeti bilinmeli oyunculuğunun, türkiye standartlarının çok çok üstünde çünkü.
müco karakterinde psikopatlığın kitabını yazmıştı. ezelde aynı tadı veremese de başarılı bir oyuncu olduğu duruşundan bellidir.
tuncel kurtiz ile birlikte oyunculuğuyla ezel dizisini bir üst seviyeye çıkaran başarılı oyuncu. oynadığı karakteri adeta yaşıyor..
oynadığı karakteri yaşayan ve televizyon karşısındaki kişiyi kendine hayran bırakan kişidir. barış falay! ses tonu, bakışları, harika bir oyuncudur, başka söze gerek yok.
daha evvel hiçbir rolünü izlemedim. sadece ezel'i baz alarak diyorum ki, robert de niro'nun türk versiyonu bu eleman. mimikler, reaksiyonlar tek kelime ile harika.
oyunculukta başarının şahikasında bir adam. yakışıklı erkek peşinde koşacaklarına bu yeteneklerin peşinde koşsalar türk dizileri de filmleri de bir halta benzeyecek. *
"oyunculuğun kitabı" yazılsa kapaktaki yazarlardan biri olarak adını göreceğimiz aktör.
iyi adam hoş adam. mimikler yerinde, ses tonu karizmatik. zeka üst seviyede, tiyatral yetenek uygun. ama sanki 1 şey eksik gibi. sanki yeterli değeri göremiyor gibi.
türkiyenin ihtiyacı olan aktörlerden.
kaliteli aktör ezel in ve dayı nın kapaklarındaki anlık çalkantıları görülmeye değer.*
nevi şahsına münhasır, çok özel bir oyunculuğu var.
rollerinin altından mükemmel bir şekilde kalkabilen, özellikle yaptığı ağlama rolleriyle seyirciyi etkileyen kaliteli bir oyuncudur kendileri.
uğruna kenan imirzalıoğlu gibi "yetkin" bir oyuncuyu feda etmeden de, ezel'e bok atmadan da gayet sevilebilecek, takdir edilebilecek bir oyuncu.
mükemmel bir oyuncu olduğunu söylemeyi iki cümle kurup beceremeyenler, "fincancı katırları misali züccaciye dükkanına" dalınca "hele bi soluklan yeğenim" demek farz oldu da, ondan şeyettik!
mükemmel bir oyuncu olduğunu söylemeyi iki cümle kurup beceremeyenler, "fincancı katırları misali züccaciye dükkanına" dalınca "hele bi soluklan yeğenim" demek farz oldu da, ondan şeyettik!
faal dizi oyuncuları arasında en iyisidir.bir de haluk bilginer var tabi...
rakıyı güzel içiyor, bi' de bayağı çok içiyor.
arkadaşları arasında eskiden beri mavi diye adlandırılan bu güne kadar sinemayı iyi takip etmeme rağmen hiç gözüme çarpmayan ancak ali rolüyle bütünleşen bu güne dek hep yanlış rollerde oynamış adamdır.
an itibariyle kerpeten ali rolüyle ezel dizinde ölmesi gereken oyuncudur kendileri.
ben bunun aliye dizisinde ''leylaaaa'' diyişini bilirim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar