bugün
- büşra pekin'in son hali17
- akıl sağlığınızı nasıl koruyorsunuz40
- uludağ sözlük discord grubu21
- yoğurtla iyi giden yiyecekler23
- 30 eylül 2023 galatasaray mke ankaragücü maçı14
- kitap alıntıları8
- en son kurulan hayalin maddi değeri13
- önce türkmüyüz yoksa müslüman mı8
- herkesin sevmeyip sizin sevdiğiniz şeyler19
- dilan polat'ın instagram hesabını kapatması15
- büyük boy pizza9
- ümit özdağ11
- sözlüğün en kaliteli yazarları12
- 30 eylül 2023 galatasaray'a verilen penaltı27
- fenerbahçe11
- allahın varlığına kanıtlar22
- istanbul10
- magicovento11
- lisede hangi tiptin21
- husamettin kokorecsever23
- müslüman mısın türk müsün10
- oflu kafakoparanus15
- her sey ups boobss icin10
- para bok huzur yok11
- kendinizi nasıl teselli edersiniz9
- kadınınıza kalem etek diker misiniz12
- bakanlık verirse erdoğan'ı desteklerim19
- verip verip namus bacak arasında değildir demek12
- türklerin abartılmış bir ırk olması16
- abd askerlerinin afganistan'dan çekilmesi13
- kürtlerin 1978 ten beri 40 bin türk öldürmeleri8
- 28 eylül 2023 fenerbahçe başakşehir maçı18
- l l l13
- recep tayyip erdoğan23
- hitay13
- yanlış insanlar üzerine hayaller kurmak8
- aşk yerine fuck buddy ilişkiyi tercih etmek9
- simitle iyi giden şeyler22
- kemalistler için süt saati8
- akp'nin bütün belediyeleri alacağı gerçeği10
- türklerin müslümanlaşınca türklüğünü yitirmesi9
- yazarların ruh halini anlatan görsel16
- sözlük kızlarından sözlük erkeklerine sorular12
- bik bik adlı yazara dikeceğim gelinlik12
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri20
- evlenmekten vazgeçtim10
- insanın dünyaya geliş amacı nedir sorunsalı13
- arkadaşlar saçı sakalı kestim nasıl olmuşum27
- dominik livakovic13
- selçuk bayraktar'dan beyaz eşya üreticisine tepki18

entry'ler (372)
hainlere oc plaka veren dizi, yarıldım.
ülkemin demokrasiyi sindirmiş, insan haklarına en saygılı siyasi partisi olan akape türk milletini yıllardır kobay olarak kullanmış denenmemiş tekniklerle insan hakları mahkemesine enteresan vakaalar sunmuştur.
bi geçmişe bakmak gerekirse,
meydanlara hükümete tepki göstermek için sadece yasal hakkını kullanma çabasıyla sokağa döklülen halk biber gazı yedi.
sınavda kopya var diyen öğrenciye yalancı dendi, tehtit edildi, jop yedi, eğitiminden edildi.
televizyonda hükümet yanlısı konusmayan ne kadar vatansever varsa ergenekoncu ilan edildi, yargılanmadan suçunu bilmeden yıllarca bekletildi.
dert yanan çiftci' ye akape' li gibi konus dendi, daha iki lafını bitiremeden solondan atılıverdi.
son tekniği en dikkat çekeniydi, bana biad etmeyen ölsün dedi, sonradan da adını bile dillendirmeye tenezzül etmedi.
muhakkak akla gelmeyen daha nice olaylar var ama akape kendine has demokrasi' yi ülkeme cok güzel sindirdi.
vurdu, kırdı, yıktı, geçti hepsinde de zeytinyağı misali yukarı cıkıverdi.
bi geçmişe bakmak gerekirse,
meydanlara hükümete tepki göstermek için sadece yasal hakkını kullanma çabasıyla sokağa döklülen halk biber gazı yedi.
sınavda kopya var diyen öğrenciye yalancı dendi, tehtit edildi, jop yedi, eğitiminden edildi.
televizyonda hükümet yanlısı konusmayan ne kadar vatansever varsa ergenekoncu ilan edildi, yargılanmadan suçunu bilmeden yıllarca bekletildi.
dert yanan çiftci' ye akape' li gibi konus dendi, daha iki lafını bitiremeden solondan atılıverdi.
son tekniği en dikkat çekeniydi, bana biad etmeyen ölsün dedi, sonradan da adını bile dillendirmeye tenezzül etmedi.
muhakkak akla gelmeyen daha nice olaylar var ama akape kendine has demokrasi' yi ülkeme cok güzel sindirdi.
vurdu, kırdı, yıktı, geçti hepsinde de zeytinyağı misali yukarı cıkıverdi.
akepe hükümetinin faşist eylemlerinin tavan yaptığı olaydır.
türkiye tarihinde sağ hep mağduru oynasa da tüm darbelerde baskılarda, dayaklarda asıl mağdur soldur ! bugün hopa da yasananlar demokrasiyi sindirmiş insanların hükümeti eleştirme hakkkını kullanmasından baska birşey olmamıştır, olamaz.
türkiye tarihinde sağ hep mağduru oynasa da tüm darbelerde baskılarda, dayaklarda asıl mağdur soldur ! bugün hopa da yasananlar demokrasiyi sindirmiş insanların hükümeti eleştirme hakkkını kullanmasından baska birşey olmamıştır, olamaz.
dün padişaha dur dedi hopa. asilliğini, kanındaki devrimciliği, zulme boyun eğmeyeceğini tüm türkiye ye gösterdi.
bu ülke de demokrasi denen şey ancak padişahım cok yasa diyenler için var, dün akepe mitinginde baskıya bas kaldıran gerçek
vatansever hopa' lılar demokrasinin temelinde olan protesto haklarını kullandılar lakin faşist yönetim göz altılarla, biber gazlarıyla, psikolojik baskıyla onlara karşılık verdi.
an itibariyle hopa' dan vahim haberler gelmektedir. gecenin bir vakti evlerin basıldığı, 45 civarında göz altı yasandığı, helikopterlerin gecenin bir vakti şehri inlettiği söylenmektedir ve bunlara basın kayıtsız kalmaktadır.
bu ülke de demokrasi denen şey ancak padişahım cok yasa diyenler için var, dün akepe mitinginde baskıya bas kaldıran gerçek
vatansever hopa' lılar demokrasinin temelinde olan protesto haklarını kullandılar lakin faşist yönetim göz altılarla, biber gazlarıyla, psikolojik baskıyla onlara karşılık verdi.
an itibariyle hopa' dan vahim haberler gelmektedir. gecenin bir vakti evlerin basıldığı, 45 civarında göz altı yasandığı, helikopterlerin gecenin bir vakti şehri inlettiği söylenmektedir ve bunlara basın kayıtsız kalmaktadır.
günlük hayatta aman kusurlu davranmayım diye götü tutuşan öğrenci.
okulların açılmasıyla tanıtım faaliyetleri arttığından üzerindeki durağanlı atmış sözlüktür.
http://www.gazisozluk.org
http://www.gazisozluk.org
rakım yok ama olsun, şarkıları meze yapıyorum bugün..
melodiler eşliğinde tadıyorum yalnızlığın tadını..
boşverin bugün beni, sonbaharın ilk günü ve ben ay ışığını özlüyorum..
melodiler eşliğinde tadıyorum yalnızlığın tadını..
boşverin bugün beni, sonbaharın ilk günü ve ben ay ışığını özlüyorum..
bir meraktır belki de bende olduğu gibi bir çok beyinde.
ota boka, aldığımız nefese bile " hoop " diye yaklaşan zihniyetlerin bir ihtiyacı nasıl karşıladıkları sorusu an itibariyle aklımda bir merak uyandırmaktadır.
ota boka, aldığımız nefese bile " hoop " diye yaklaşan zihniyetlerin bir ihtiyacı nasıl karşıladıkları sorusu an itibariyle aklımda bir merak uyandırmaktadır.
ufak kardeşimde gördüğüm ve messenger de ki ifadelerden 2 tanesinin taşıdığı pankart.
ankaralı namık - arabada beş evde onbeş.
cankan - yaranamadım.
cankan - yaranamadım.
atatürk'ü sevmezük üyleri tarafınca turistlere öğretilen şeydir.
yıllardır gelişmekte olan ülkemizde zenginlik ile fakirlik arasında tam bir uçurum vardır.
bu uçurum aynı siyah ile beyaz gibi birbirine oldukça uzaktır ve doğal olarak da grisi yoktur.
e tabi bu iki katman harici bir de orta düzey vardır.
bu insanlar ne zengindir ne de fakir, bu sebeple bir yandan içlerinde bir zenginlik yaşarlar; bir yandan da doğal olarak o zenginleğe ulaşamayan fakirlik duygusunu tadarlar.
tutarsız fakir işte bu klasmana girmektedir.
orta düzey para kazansa dahi o parayı son kuruşuna kadar yer, köşeye bir yere beş kuruş para ayırmaz, ayıramaz. sonra da dizlerini dövmek suretiyle ahlanıp vahlanır.
işte bu kişi tutarsız fakirdir.
bu uçurum aynı siyah ile beyaz gibi birbirine oldukça uzaktır ve doğal olarak da grisi yoktur.
e tabi bu iki katman harici bir de orta düzey vardır.
bu insanlar ne zengindir ne de fakir, bu sebeple bir yandan içlerinde bir zenginlik yaşarlar; bir yandan da doğal olarak o zenginleğe ulaşamayan fakirlik duygusunu tadarlar.
tutarsız fakir işte bu klasmana girmektedir.
orta düzey para kazansa dahi o parayı son kuruşuna kadar yer, köşeye bir yere beş kuruş para ayırmaz, ayıramaz. sonra da dizlerini dövmek suretiyle ahlanıp vahlanır.
işte bu kişi tutarsız fakirdir.
nokta kullanmadan uzun cümle kuran herkesin bluevelve gibi entry giremeyeceğini de bu sayede yazarlar görmüş olacaktır.
başlığı açan arkadaş virgül kullanarak cümleyi uzatmaktan tamamen sıçmış batırmış.
(bkz: başkası olma kendi ol)
(bkz: ve allah noktayı yarattı)
başlığı açan arkadaş virgül kullanarak cümleyi uzatmaktan tamamen sıçmış batırmış.
(bkz: başkası olma kendi ol)
(bkz: ve allah noktayı yarattı)
yaşanan hoş bir olay ardından cepte para olmasa dahi kahve halkına yapılan bir jest.
muhafazar kesime yönelik güzel bir sesleniş.
yardım deyince heryere gideriz diyen yardım vakıflarından ben henüz birşey göremedim, demek ki her zaman her yere gitmiyormuşsunuz.
kendi kanınızdan adamlar orada harcanırken izleyebiliyormuşsunuz. ha derseniz ki sen napıyorsun arkadaşım ?
evet bende bişey yapamıyorum ama anıyorum, siz boşverin lan istanbul neyse kudüs'te öyledir sizin için.
yardım deyince heryere gideriz diyen yardım vakıflarından ben henüz birşey göremedim, demek ki her zaman her yere gitmiyormuşsunuz.
kendi kanınızdan adamlar orada harcanırken izleyebiliyormuşsunuz. ha derseniz ki sen napıyorsun arkadaşım ?
evet bende bişey yapamıyorum ama anıyorum, siz boşverin lan istanbul neyse kudüs'te öyledir sizin için.