bugün
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi12
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz22
- pkk'nın kendini feshetmesi akla uygun değil10
- sözlükte yazmak size bir şey kazandırmaz20
- federal republic of anatolia8
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi30
- 295 milyon euro nerede11
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor13
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası8
- rte nin mezar taşına yazılabilecekler12
- karısına canım çekti lan domal diyen erkek8
- erkeğin orospusu23
- televizyonun bozmasının nedenleri11
- kadir mısıroğlunun mezar taşına oturan kemalist8
- birinin size çirkin demesi19
- küresel15
- sari renkli seker39
- abb de bardak ve çöp poşeti vurgunu iki kelle aldı11
- iyi geceler9
- anın görüntüsü27
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği12
- fiat egea10
- 12 mayıs hemşireler günü10
- adam gibi adam ametlerin fotoğrafları11
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır20
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar15
- kent lokantası9
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi20
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular12
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması15
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9
- polis vatandaşı dövebilir mi19
- en unutamadığın an14
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- devlet bahçelinin öcalana teşekkür etmesi16
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı14
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar19
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması19
- beraber sarma sarılacak yazarlar11
- uğur yücel vs brad pitt12
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- yok mu sorusu olan13
- türbeye gitmek11
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- fotoğraf makinesi alacaklara tavsiyeler11
- arabası olmayan erkek perdesiz ev gibidir13

entry'ler (338)
geçen sene ilkbahara denk gelmişti, sezon sonu diye indirimden bot almıştım ben. bu sene kışa denk geliyor malesef ki.
asıl başlık: "dolmuşta yaşlı birine yer vermek isteyen çocuğuna izin vermeyen anne psikolojisi" olacak idi.
dolmuşlarda sık sık rastladığımız annelerdir. sizi bilmem ama ben çok sık rastlarım. 2 adet tek kişilik yer kalmıştır. birine anne, diğerine çocuk oturur. koridor tarafında olduklarından "dolmuşta yer verme zorunluluğundan(!)" en çok etkilenen kesim içerisindedirler. bu sırada yaşlı bir bayan biner arabaya. oraya doru yönelir tabi hemen. çocuk da kalkacak gibi hareketler yapmaya başlayınca, bir el tutar onu montundan ya da kolundan. " kızım kalkmasana! sen hastasın, yorgunsun vb" cümleleriyle birlikte.
annenin çocuğuna olan aşkı ve şefkatinin, yaşlı ve yardıma muhtaç birine edilmesi gereken yardımın ve edilmemesi durumunda oluşan vicdan sızlamasının; birbiriyle savaşı.
ilginç. yoruma açık.
dolmuşlarda sık sık rastladığımız annelerdir. sizi bilmem ama ben çok sık rastlarım. 2 adet tek kişilik yer kalmıştır. birine anne, diğerine çocuk oturur. koridor tarafında olduklarından "dolmuşta yer verme zorunluluğundan(!)" en çok etkilenen kesim içerisindedirler. bu sırada yaşlı bir bayan biner arabaya. oraya doru yönelir tabi hemen. çocuk da kalkacak gibi hareketler yapmaya başlayınca, bir el tutar onu montundan ya da kolundan. " kızım kalkmasana! sen hastasın, yorgunsun vb" cümleleriyle birlikte.
annenin çocuğuna olan aşkı ve şefkatinin, yaşlı ve yardıma muhtaç birine edilmesi gereken yardımın ve edilmemesi durumunda oluşan vicdan sızlamasının; birbiriyle savaşı.
ilginç. yoruma açık.
- bonus
- satanist
- saç
en önde gelenlerden.
- satanist
- saç
en önde gelenlerden.
nasıl bir takıntı anlamadım ama, random harflerler gülemeyenlere çok pis ayar oluyorum. o ahengi sağlayamıyorsan gülmeyeceksin öyle. güzel olmuyor ki. bi kere şunu kafana sok. random harflerle gülerken ç,ş,i,ğ,ü gibi harfler kullanılmaz kesinlikle. hoş durmuyor.
adam açıklamış bak: #3339656
adam açıklamış bak: #3339656
(bkz: üyelik alamayanın suçu ne)
unirock productions tarafından düzenlenmiş olan konserdir.
--alıntı--
"Ülkemizde uzun yıllardır çok geniş bir hayran kitlesi bulunan Finlandiya metal müziğinin dev grubu CHILDREN OF BODOM, 18 Nisan 2011 tarihinde ilk konserini vermek üzere Unirock organizasyonuyla istanbul'da sahne alacak.
18 Nisan'da Maçka Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşecek CHILDREN OF BODOM konserinin ön grupları da fanlar arasında büyük ilgi uyandıracak gibi görünüyor. Bu turne kapsamında ön gruplardan birinin Finlandiya folk metal tarzının önde gelen gruplarından ENSIFERUM olacağı grubun menajerleri tarafından bildirildi. Diğer ön grubun da metal müziğin son yıllarda yükselişe geçen isimlerinden biri olacağı söyleniyor. Dolayısıyla, 18 Nisan'da Maçka Küçükçiftlik Park'ta CHILDREN OF BODOM hayranlarını festival tadında müzikle dolu bir gün bekliyor."
--alıntı--
PROGRAM:
19:00 kapı açılış
19:15 ; 19:45 MACHINAE SUPREMACY
19:45 ; 20:15 ara
20:15 ; 21:00 ENSIFERUM
21:00 ; 21:30 ara
21:30 ; 23:00 CHILDREN OF BODOM
not: çok süper olacak, çoook.. alexi laiho'nun attığı sololarla, Janne Wirman'ın klavyesiyle yarattığı harikalarla coşacağız birlikte. "ouww yeeeah!"
--alıntı--
"Ülkemizde uzun yıllardır çok geniş bir hayran kitlesi bulunan Finlandiya metal müziğinin dev grubu CHILDREN OF BODOM, 18 Nisan 2011 tarihinde ilk konserini vermek üzere Unirock organizasyonuyla istanbul'da sahne alacak.
18 Nisan'da Maçka Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşecek CHILDREN OF BODOM konserinin ön grupları da fanlar arasında büyük ilgi uyandıracak gibi görünüyor. Bu turne kapsamında ön gruplardan birinin Finlandiya folk metal tarzının önde gelen gruplarından ENSIFERUM olacağı grubun menajerleri tarafından bildirildi. Diğer ön grubun da metal müziğin son yıllarda yükselişe geçen isimlerinden biri olacağı söyleniyor. Dolayısıyla, 18 Nisan'da Maçka Küçükçiftlik Park'ta CHILDREN OF BODOM hayranlarını festival tadında müzikle dolu bir gün bekliyor."
--alıntı--
PROGRAM:
19:00 kapı açılış
19:15 ; 19:45 MACHINAE SUPREMACY
19:45 ; 20:15 ara
20:15 ; 21:00 ENSIFERUM
21:00 ; 21:30 ara
21:30 ; 23:00 CHILDREN OF BODOM
not: çok süper olacak, çoook.. alexi laiho'nun attığı sololarla, Janne Wirman'ın klavyesiyle yarattığı harikalarla coşacağız birlikte. "ouww yeeeah!"
bir pc ya da ps oyunundan bahsederken, oyunu övmek için kullanılan klişe laflardan biridir.
- bu ne biçim oyun ya amaç yok ortada.
+ öyle deme oğlum, grafikleri süper.
- bu ne biçim oyun ya amaç yok ortada.
+ öyle deme oğlum, grafikleri süper.
(bkz: grafikleri süper)
bir malzemenin shore sertlik değerini ölçmeye yarayan alete denir.
müzik gruplarının isimleri ya da yaptıkları nedeniyle pokemonlarla özdeşleştirmektir. sonuçlarını düşünüp tebessüm etmeye neden olur. mesela ash şöyle bağırsaydı:
- rammstein! ateş topu saldırısı!
ya da;
- manowar! gaz bombanı kullan!
not: evet biliyorum, kabul de ediyorum: (bkz: başlık sıçmak)
ama aklıma geldi işte ne yapayım?
- rammstein! ateş topu saldırısı!
ya da;
- manowar! gaz bombanı kullan!
not: evet biliyorum, kabul de ediyorum: (bkz: başlık sıçmak)
ama aklıma geldi işte ne yapayım?
ilk önce:
http://www.facebook.com/profile.php?id=522444144
http://www.facebook.com/profile.php?id=555047739
edit: elime bi verseler..
http://www.facebook.com/profile.php?id=522444144
http://www.facebook.com/profile.php?id=555047739
edit: elime bi verseler..
deliğin yan kısmında hafif eğik bir bölge var, oraya denk getirmek lazım. nerdeyse hiç ses çıkmıyor.
bugün ilk kez birinin gözlerinin içine baka baka ondan hoşlandığımı ve çıkmak istediğimi belirttim. ama sonuç beklediğim gibi olmadı maalesef. ardından eve geldim. bilgisayarı açtım. sözlüğü de tabi. bu başlığı gördüm sonra;
(bkz: 10 10 10 tarihininde yapılabilecekler)
gel de küfretme şimdi. moralim baya bozuk sözlük.
(bkz: 10 10 10 tarihininde yapılabilecekler)
gel de küfretme şimdi. moralim baya bozuk sözlük.
az önce uyurken kabusumsu bir rüya gördüm. katliamlar, trafik kazaları falan oluyordu işte. iki gece önce de paranormal activity'i izlemiştim. (korku filmi olmadığını, saçma bir film olduğunu biliyorum) ama bu filmin korkutma kısmı yalnızken ve karanlıkta ortaya çıkıyormuş. şimdi götüm tutuşuyor, evdeki bütün ışıklar açık, biriyle konuşayım diye interneti açtım, facebookta falan online adam yok bu saatte. birde bunları buraya yazıyorum şimdi. vay arkadaş, ne hallere düştük ya!