/17
sevenler kadar sevmeyenlerine var yahu. * o ne öyle şerbetli şerbetli. bi ısırıyorsun alttan şerbeti fışklıyor. ama belki de güzeldir yani ne bileyim yemeyeli uzun zaman oldu.
sıcak yaz akşamlarında yanında çilekli, limonlu ve kakaolu dondurmayla servis edilen şerbetli tatlıdır.
onun için orta sahadan bilek şut yarışına girilen yegane tatlı.
mutfakta yapılan baklava ve gym de yapılan baklava olarak yapılan her iki şekilde de yenen candır.
üzerine limon sıkılarak oldukça farklı bir lezzet haline dönüşebilir ama benim favorim kesme maraş dondurması ile servis edilmesidir.
icaat edeni kesinlikle cennetlik olan tatlı.
sadece bir karın kası olmayandır. he bi de, bir sözlük yazarı arkadaşımızın baklavayı cacıkla yediğini öğrendim ya öleyim...
görsel
(#16509805)
bayramda fazla kaçırılmaması gerekendir. tereyağı bi taraftan ceviz bi taraftan oruçlu mideye mide fesatı geçirtebilirsiniz.
Karnımda oluşmakta olan kas topluluğuna verilen ad.
Benim gibilerin yemekten sonra çok yediğinde karın şişkinliğine yol açan güzel yapıldığında yemeye doyamadığınız tatlımızdır.
kasları ifade ederken kullanılan benzetme..
erkeklerin karınlarına kondurmayı nadiren düşündükleri kas öbekleri. yağ fıçısı gibi gezen ortalama erkek, her daim adriana lima'yı diğer victoria's secret mankenine yeğler.
(bkz: kuru baklava)
ugruna vazgecılmeyecek yıyecek gormedıgım, tatlı ustu harıka lezzet.
insanların göbek kasıdır veya tatlıdır .
yanına (tuhaf gelebilir) salatalığın pek yakıştığı güzel tatlı.
çok güzel olur hem de, hem susuzluğunu alır, hem de baklavanın ağırlığından kurtulursun, mutlaka dene bir kere, anlayacaksın *
baklava diyince akla gelenlerden biri de six packtir.
antep fıstıklıysa tadından yenmez .
telif haklarını bir türlü koruyamadığımız, gelmiş geçmiş en güzel tatlıdır.
tek kelimeyle: yeşil olanından der. susarım o derece!
-sabah sabah oldu mu yahu!-

http://www.buyutec.net/da...a/2047/yesil-bakllava.jpg
kilo yapıyor olabilir, zararlı diyenler de olabilir. ama bu onu nerede bulsam yiyeceğim gerçeğini değiştirmez.
fıstıklısı çok olmamakla birlikte lezzetlidir. hem de çok.
fıstıklısı çok güzeldir.

http://imgim.com/bklva.jpg
© copyright 2005 - 2026