bugün
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz14
- arkadaşlar nasılsınız9
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması14
- sözlük yazarlarına bir şey söyle6
- kendine bir soru sor5
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi17
- cansever18
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri4
- gratisin içini merak etmek4
- merfulu2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- bana gel film izleriz diyen erkek11
- insan sevmemek6
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler3
- sözlüğün kırbacı5
- mekke anlaşması10
- kitabını sikerim2
- küçük bir ilçede yaşamak2
- açlık krizi nasıl bastırılır8
- yeni parti pkk için imza atarsa nah oy alır2
- gece yolda yürürken çöpten fırlayan adam2
- tavuk pilav4
- kafamın içindeki sesler5
- simko317
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- nick vermeden bir yazara seslen3
- behzat ç şule2
- bazı boklar yenildi2
- muzlu süt içen erkeğin namusu3
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü7
- hewal ebo9
- sarapci koala7
- pkklı anaları2
- kek yiyen erkek3
- victor osimhen9
- futbol24
- günlük tutan erkek13
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- ümit özdağ6
- en sevdiği şehir istanbul olan insan3
- samsunspor4
- öldükten sonra hiçbir şey olmama inancı3
- tai lung16
- gemini2
- bir bela geliyor2
- seküler milliyetçliğin en büyük tehlike olması5
- kamos5
- netanyahu'dan trump'ın gazze planına ret2
- bir fenerbahçeli ile tartışmak5
- ipek erdem2
dört yaşındaki kız yeğenim, annesinin yanaklarını sıkıp kucağına dikilerek " anne ben seni çok seviyorum ya" diyorken gördüğüm gibi bir şeydir herhalde.
masum, çıkarlı, karşılıklı.
masum, çıkarlı, karşılıklı.
insanı aptallaştırmaktan ve depresyona düşürmekten başka işlevi olmayan yaşantı.
ne sen sor ne ben söyleyeyim, anlatamam, anlatılamaz.
''konuşabilir miyiz'' diye başlayıp, ''lütfen son bir kez konuşalım'' diyerek bitirilen süreçtir.
edit: eksi oy veren arkadaşlar, sizi terk eden sevgiliniz benle beraber değil, hırsınızı benden almanıza gerek yok.
edit: eksi oy veren arkadaşlar, sizi terk eden sevgiliniz benle beraber değil, hırsınızı benden almanıza gerek yok.
davetsiz gelip haber vermeden gidendir...
anlam aramak ne kadar da boş. aşk bir yok olma biçimidir.
murathan mungan bir yazısında şöyle der:
" aşk bir cenktir. kazanan kaybeder. "
murathan mungan bir yazısında şöyle der:
" aşk bir cenktir. kazanan kaybeder. "
insanın üstündeki en büyük lanettir. insandan ne kadar uzaksa o kadar yakındır.
bi nevi yaşadığına dair checkpoint gibidir.
bi nevi yaşadığına dair checkpoint gibidir.
kendini sev... birbirinizi sevin ama aşktan bağlar üretmeyin. aşk bir armağan olmalı, ama bedeli olmamalı...
aşk bağlılığa dönüştüğü anda ilişki haline gelir. aşk taleplerde bulunduğu anda hapishaneye benzer. özgürlüğünü elinden alır; göklerde uçamazsın, kafeslenmişsindir.
aşkın özgürlük verici bir kalitede olması lazım, sana zincir vurması değil; sana kanat takıp mümkün olduğunca yükseklere uçmanı sağlaması lazım.
senin bildiğin aşk biyolojik bir dürtüden ibaret; hormonlarınla kimyandan kaynaklanıyor. kolaylıkla değişebilir-kimyandaki ufacık bir değişim "en yüce gerçek" sandığın o aşkın yok olmasına yetecektir. sen tutkuya "aşk" diyorsun.
aşk sadece vermeyi bilir ve asla karşılık beklemez; aşk koşulsuz paylaşımdır.
gerçek aşkı asla hayalkırıklığına uğratamazsın, çünkü zaten baştan bir beklenti yoktur. gerçek olmayan aşkı ise asla tatmin edemezsin çünkü öylesine büyük bir beklenti içindedir ki yapılan herşey az gelir.
aşk yaşamının en büyük deneyimidir ve aşk enerjisi ile deneyimlere girmeden yaşayanlar hayatın ne olduğunu asla öğrenemezler. fazla derinlere inmeden yaşamın yüzeyinde kalırlar.
aşk olduğu zaman seven ve sevilen birlikte aşkın içinde kaybolur. eğer özgürlük ve aşka sahip olursan başka şeye ihtiyacın kalmaz. elde etmişsindir, sana yaşam işte bunun için verildi. *
aşk bağlılığa dönüştüğü anda ilişki haline gelir. aşk taleplerde bulunduğu anda hapishaneye benzer. özgürlüğünü elinden alır; göklerde uçamazsın, kafeslenmişsindir.
aşkın özgürlük verici bir kalitede olması lazım, sana zincir vurması değil; sana kanat takıp mümkün olduğunca yükseklere uçmanı sağlaması lazım.
senin bildiğin aşk biyolojik bir dürtüden ibaret; hormonlarınla kimyandan kaynaklanıyor. kolaylıkla değişebilir-kimyandaki ufacık bir değişim "en yüce gerçek" sandığın o aşkın yok olmasına yetecektir. sen tutkuya "aşk" diyorsun.
aşk sadece vermeyi bilir ve asla karşılık beklemez; aşk koşulsuz paylaşımdır.
gerçek aşkı asla hayalkırıklığına uğratamazsın, çünkü zaten baştan bir beklenti yoktur. gerçek olmayan aşkı ise asla tatmin edemezsin çünkü öylesine büyük bir beklenti içindedir ki yapılan herşey az gelir.
aşk yaşamının en büyük deneyimidir ve aşk enerjisi ile deneyimlere girmeden yaşayanlar hayatın ne olduğunu asla öğrenemezler. fazla derinlere inmeden yaşamın yüzeyinde kalırlar.
aşk olduğu zaman seven ve sevilen birlikte aşkın içinde kaybolur. eğer özgürlük ve aşka sahip olursan başka şeye ihtiyacın kalmaz. elde etmişsindir, sana yaşam işte bunun için verildi. *
insanın hayata kendine acı çektirdiğini kanıtlama çabası.
aşk; mutluluğu düşman belleyen avcının adı!
müthiş acı..
kendimi arıyordum ama size carptım
birde baktım ...
aşk!
Sanırım "O" olmalı.
edit: Yok yok olmadı.
birde baktım ...
aşk!
Sanırım "O" olmalı.
edit: Yok yok olmadı.
--spoiler--
aşk ne demek sen biliyor musun hı?
aşk böyle lunaparkta tahta ata bezer.
üzerinde hani bir ileri bir geri gidiyormuşsun gibi bir his.
sanki bir yere gidiyorsun, ayağın yerden kesliyor, bir coşku...
bi sikime gittiğin yok!
--spoiler--
duvara karşı - yaktı beni
http://www.youtube.com/wa...XJj7M&feature=related
aşk ne demek sen biliyor musun hı?
aşk böyle lunaparkta tahta ata bezer.
üzerinde hani bir ileri bir geri gidiyormuşsun gibi bir his.
sanki bir yere gidiyorsun, ayağın yerden kesliyor, bir coşku...
bi sikime gittiğin yok!
--spoiler--
duvara karşı - yaktı beni
http://www.youtube.com/wa...XJj7M&feature=related
acidir , karindaki sancidir, heyecandir. dusunmektir kafan patlayana kadar onu davranislarini tahmin etmeye calismaktir.
aşk mıncırıp mıncırıp suyu çıkarılacak birşey değildir. aşk ile karşılaştın mıydı ezip geçilecek birşey değildir, hele hele ayaklar altına alınıp çiğnenicek birşey hiç değildir.
aşk, el üstünde tutulacak, başımıza taç edilecek bir duygudur.
Eğer aşk ile karşılaştıysanız, lütfen değerini biliniz. farkında olarak yaşayınız, zira daha üstün bir duygu yoktur.
Eğer bütün insanlar aşık olsalardı dünyada hiç bir dert keder kalmazdı.
aşk, el üstünde tutulacak, başımıza taç edilecek bir duygudur.
Eğer aşk ile karşılaştıysanız, lütfen değerini biliniz. farkında olarak yaşayınız, zira daha üstün bir duygu yoktur.
Eğer bütün insanlar aşık olsalardı dünyada hiç bir dert keder kalmazdı.
Adına şiirler yazıdğım beste yaptığım sayesinde gitar çalmayı öğrendiğim ama benimle değilde bir başkasıyla olan 2sene başkasıyla şimdi hala devam eden 1,5 senede başkasıyla çıkmakta ama hala seviyorum işte .Onu tanıyalı 4.senem şimdiye kadar hep bekledim çok talihsizlik yaşadım ama atılım yapmadan olmuyor arkadaşlar ...
Mutsuzluğa mahkum olmaktır, zira hiçbir aşk tam anlamıyla karşılık bulmaz.
ölememektir..
ve yaşayamamaktır aynı zamanda...
ve yaşayamamaktır aynı zamanda...
insan hiç yaşayamadığı şeyi nasıl anlar der bazıları, ama gerçekten de anlıyor, hissediyor, işte o diyorum beklediğim insan. hayata birden bire ışıltı saçıyor. yüzü, saçları, gözleri her geçiyor gözünün önünden. ve midende hep bir şeyler hareket ediyor garip bir zevk vermesi de başlı başına hoş ve hep yüzünde şapşal bir gülümseme yer ediyorsa sanırım aşk başlıyor anlamına geliyor bu. ve bu çok güzel bir duygu.
belasini versindir..
kimyası açıklanamamıştır lakin bilindik en yaygın tanım, iki insanın ruhani olarak birbirine bağlanmasıdır.
gelip gelmediğini anlayamadığın şeydir.
bırak sarhoş etsin.
sadece bilmek zorunda kalanların bildiği bir yol üstü lokantası.
dünyada kaç tane insan yaşıyorsa o kadar tanımı olan duygudur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar