/636
bütün insanları gerizekalıya çeviren ve saçmalatan saçma sapan bir mesele. büyüte büyüte bu hale getirildi umarım gelecek yüzyıllarda azalarak biter. *
insanı çarpan bir diğer 3 harflidir efem. diğerini biliyorsunuz zaten.
aşık olunca vücudun beynine gönderdiği o mesaj : "iyi tatiller canım kendine iyi bak... benim yerimede eğlen öptüm"
Yaşama sebebidir. Hayatın kendisini çekilir kılan, gülümseten, duygulandırandır.

Anne,baba, eş ve çocuk sevgisinin taşmasıdır aşk. Yaradana duyulan aşk. Yaşama aşkı.
Birde başak burcu için geçerli iş aşkı var. Onuda sayabiliriz.
uzun zaman hissedilmemesinin ardından, kişide özgüven eksikliği barındıran duygu.
Gitme desem gitmez miydin acaba...
Gitmesen de aşk denilince sen gelir miydin aklıma?
yaşamın en değerli duygusu. ruhun zirvelerde gezdiği aşırı güçlü yoğun bir sevgi şekli. iki kişinin bir olduğu bütün olduğu ruhlarının birleştiği durum. delice aşık olduğun insanla saçma bir sebepten ayrılır ve sonrada öle bir boşluğa öle bir hüzne boğulursunki artık kimseyi böyle sevemiyceksindir kimsede seni onun gibi sevemez zaten. haykırmak istersin sevdiğin kadına seni deli gibi seviyorum. seni unutmadım unutamam seni gökteki yıldızlar kadar çöldeki kum taneleri kadar baharda açan sayısız çiçekler kadar çok seviyorum diye ama yapamassın. o sizden çok uzaktadır artık başkasındır. siz onun değerini bilmeyip kaybetmişsinizdir. ve içinizdeki umutsuz sesszilik hala devam eder. bir çığlıkla bozma şansınızda yoktur. kederli ruhunuz ordan oraya savrulur durur. ve tesedüfen oda kim olduğunu bilmeden okursa bu yazıyı şunu bilsinki ben bir deilim artık ben herkesim bu yazımda ben tüm aşk acısı çekenlerin sözcüsüyüm. karşısındaki kişiye aşk acısı yaşatan her sevgili benim yazımı okuyup bu yazıyı kendi sevgilisinin onun için yazdığını düşünebilir.
(bkz: galatasaray)
tarifi yoktur ve birden hayatını değiştirir tek bir kelimede yazsan uzun cümleler de kursan anlatamazsın sadece yaşayarak anlayacağın bir duygu tek kişilikte yaşanabilir , karşılık alırsan enfestir.
hani bazen onunla mutlu olduğun için aşık olursun,
daha sonra da ona aşık olduğun için mutsuz olursun.
aşk işte bu çekersin gelmez itersin gitmez. " şuna aşık olmalısın " diyemezsin kalbine, o sana " ben buna aşık oldum " der. hep sonradan haberin olur iş işten geçtikten sonra. kimi zaman o kişi ulaşılabilirdir mutlu olursun. ama sadece kimi zamanlarda olur bu. geri kalanında ise... neyse.
Aşk garip bir ateştir. tüm bedeni kaplar ama teninizi yakmaz.
"Aşk bazen yeni çıkan bir filmin fragmanı gibidir. Görebileceğin tüm güzellikler yalnızca tanıtımda verilir.''
bi' gidince sittin seni gelmiyor amın oğlu estaban.
bitince dile vuruyor bu nane, ayrılık acısında yani.
hece hece kelimelere döküp anlatmak istenilen fakat kelimelerle ifade edilemeyen duygudur.
yeteri kadar zeki, başarılı, seksi, güzel, yakışıklı, zengin, akıllı....vs gibi özelliklere sahip olmayanların arkasına sığındıkları zavallı bir bahanedir.

-o kız benimle olmalı abi
+neden?
-aşığım ona!
+oldu. bence de seninle olmalı.

yok böyle bir dünya millet. aşk diye bir şey de yok. tüm ilşkiler pragmatizm üzerine kuruludur günümüzde. o yüzden bir kıza/erkeğe aşık olmayın. bu sizi zayıflatır, güçsüz kılar.
Karşılık alınırsa dünyada eşi olmayan, karşılık bulunmazsa dünyayı cehenneme bile hasret bırakan kalpten başlayıp beyinde devam eden ve göbek altına inen bir duygudur.
dünyanın en ağır sözü. üç harfi olan herşeyden korkacaksın.
En çok enty girilen konu olduğu barizdir. Her insana göre farklı yorumlanır çünkü durumun oluşum aşamasında öncesinde ve sonrasında insanların beklentileri ve bu beklentilerin karşılandığı durum farklıdır. Her insan farklıdır ve birlikteliğinde ele alınamayacak kadar kombinasyon içeren farklı temaları vardır. Beklentileri karşılanabilmiş ve mutlu olan bir insana göre mutluluk, paylaşmak ve heyecan olarak nitelendirilen aşk, sevdiğine kavuşamayan veya aldatılan bir insana göre de acı veya pişmanlık olarak özetlenir. Titanic, aşk tesadüfleri sever, incir reçeli, pearl harbor vs... gibi filmlerden hayatımla bir alaka kurarak ben aşkı ulaşılamayan ve elde edilemeyen bir duygu olarak görüyorum. elde edilebilse bir sonu olmazdı mutlu sonla biten bir aşk yok çünkü gerçekten aşk olsa bir sonu olmazdı.
gecenin ortasında, ertesi gün 2 sınav olmasına rağmen insana ilk kekini yaptırır.
gülüşünüzün en güzel olduğu "an"dır sadece.
unutmamaktır. halı sahada kaleciyle karşı karşıya kalırken bile onu düşünmektir.
keşke duygular karşılıklı olsa. ya da aynı önem verilse. ama sanırım bir taraf her zaman diğer taraftan çok seviyor.
aşk ne olduğunu kavramış değilim.Ben sevgine inanırım...
ilk günkü gibi kalabilmektir.
aşk kaplumbağaya koş ananı beceriyorlar demek gibidir.
© copyright 2005 - 2026