bugün
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil5
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler6
- bana gel film izleriz diyen erkek14
- gece yolda yürürken çöpten fırlayan adam4
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması14
- arkadaşlar nasılsınız9
- ders çalışmanın bazen iyi hissettirmesi3
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi18
- sözlük yazarlarına bir şey söyle7
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri5
- bir erkeğe en çok yakışan şey4
- kavalali mehmet ali pasa3
- arkadaşlar önce soğan mı kavrulur yoksa biber mi4
- kendine bir soru sor5
- mekke anlaşması11
- cansever18
- insan sevmemek6
- gratisin içini merak etmek4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- galatasaray daikin den libero takviyesi2
- açlık krizi nasıl bastırılır8
- sözlüğün kırbacı5
- simko317
- yeni parti pkk için imza atarsa nah oy alır3
- kafamın içindeki sesler5
- sokakta kavga teknikleri2
- recep tayyip erdoğan3
- pkklı anaları3
- tavuk pilav4
- merfulu2
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü7
- hewal ebo9
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- futbol24
- kitabını sikerim2
- sarapci koala7
- küçük bir ilçede yaşamak2
- nick vermeden bir yazara seslen3
- günlük tutan erkek13
- muzlu süt içen erkeğin namusu3
- victor osimhen9
- ümit özdağ6
- kek yiyen erkek3
- behzat ç şule2
- bazı boklar yenildi2
- tai lung16
- en sevdiği şehir istanbul olan insan3
- seküler milliyetçliğin en büyük tehlike olması5
şu an içinde miyim ? yoksa yörüngesinde eksi mi takılıyorum anlamadım ama fikrimce kesinlikle dışında kalmalıyım...
yoksa boku yerim sözlük gerçekten
edit : aşık oldum ve boku yedim...
yoksa boku yerim sözlük gerçekten
edit : aşık oldum ve boku yedim...
çorbanın tuzu, limonu.
otomobilin tekeri,
sigaranın dumanı,
çayın demi,
elin nasırı,
sazın teli,
bam teli ulan,
gözün çapağı,
söylenemeyenlerin tercümesi,
ayakkabının topuğu,
damarın kanı,
klozetin kapağı,
dudaktaki tebessüm,
bazen de ciğerin dağlanması,
midenin sancısı,
sessiz gözyaşı.
otomobilin tekeri,
sigaranın dumanı,
çayın demi,
elin nasırı,
sazın teli,
bam teli ulan,
gözün çapağı,
söylenemeyenlerin tercümesi,
ayakkabının topuğu,
damarın kanı,
klozetin kapağı,
dudaktaki tebessüm,
bazen de ciğerin dağlanması,
midenin sancısı,
sessiz gözyaşı.
ne zaman nerde geleceği belli olmayan şey.
insanın his dünyasının uydusu.
her seferine 'buda mı gol değil?' diyerek inleten, imkansız olduğunu bilerek seçtiğiniz yanlış bireyler.
yazıldığı gibi okunmaz ve hiçtir.
Köşeyi döndüğünde onu gördüğün andan itibaren başlar işte. O andan itibaren kanın hızlı akmaya başlar ve akışını hissedersin
Dünya, takip edemediğin kadar hızlı dönmeye başlar ve durduramazsın. Donup kalarak izlersin sadece olan biten herşeyi. Öyle
yaparsın çünkü kendi kendine neden kötüsü olsun diyerek gülümsersin. Derin bir uykuya dalarsın adeta. yer çekiminden kurtulmuş
bedeninle birlikte dünyadan bir karış yukarda bir uyku.
Dünya, takip edemediğin kadar hızlı dönmeye başlar ve durduramazsın. Donup kalarak izlersin sadece olan biten herşeyi. Öyle
yaparsın çünkü kendi kendine neden kötüsü olsun diyerek gülümsersin. Derin bir uykuya dalarsın adeta. yer çekiminden kurtulmuş
bedeninle birlikte dünyadan bir karış yukarda bir uyku.
kulaktan kulağa oynamak gibidir aşk. Sen ona seni seviyorum dersin, o da başkasına.
3 harf.
(bkz: aşk)
(bkz: aşk)
sevdiğin bir başkasıyla ise ve sen hala onu unutamıyorsan, aradan 4 sene geçtikten sonra karşılaştığında gözünden akan yaşa hakim olamamandır, sana ne yaptıysa yapsın senin onu affetmendir ve unutmak için çabalaman gerekirken hala onda boğulmaktır aşk.
"aşk sonsuzluğu kanişlerin ulaşabileceği seviyeye indirmektir. benimse onurum var!
(bkz: louis ferdinand celine)
(bkz: louis ferdinand celine)
aranandır ama aranarak bulunmayandır.
öylesine durdukça gelecek olandır.
öylesine durdukça gelecek olandır.
Aşk nedir ? Aşk kör olmak mıdır yoksa sadakat mıdır ? Aşk nedir arkadaş ?
Ama aşk güzel o duyguyu yaşamak başka birşeydir.Kimi insan küçücük şeylere aşık olur sıcak bir tebesüme,bir bakışa yada bir tarifi olmaz.Sorarlar ''Neyine aşık oldun ?'' genelde bu soruya bir cevap bulunamaz.Genelde insanlar zor olana hayal ettiklerine yada buna benzer şeylere aşık olur.Koşmak kavuşmak söylemek istersin duygularını gidersin yanına tam söylemek üzeresin ama söyleyemezsin kelimeler boğazında takılır düğümlenir kalbin küt küt atar heyecanlanırsın ama olmaz işte bazen de kaybetmekten korkarsın şimdi diyeceksin ki zaten benim değil ki sadece duygularımı söylicem.Aslında bir kumardır bu karşında iki yol vardır kabul edilmek yada rededilmek yani yenilmektir aşkına sevgine.aşık olmak kör olmaktır aslında sevdiğinden başka hiçbirşey görmez gözün...tutulmaktır.Aşkın ispatı olmaz inanç gibidir aşk mantığın bittiği yerdir aşk.Kısaca aşk onu düşünmektir,rüyalarda görmek,bir sonraki buluşma için günler öncesinden özenle planlar yapmaktır aşk.Bir yaz sabahında ufuktan yükselendir aşk...
Ama aşk güzel o duyguyu yaşamak başka birşeydir.Kimi insan küçücük şeylere aşık olur sıcak bir tebesüme,bir bakışa yada bir tarifi olmaz.Sorarlar ''Neyine aşık oldun ?'' genelde bu soruya bir cevap bulunamaz.Genelde insanlar zor olana hayal ettiklerine yada buna benzer şeylere aşık olur.Koşmak kavuşmak söylemek istersin duygularını gidersin yanına tam söylemek üzeresin ama söyleyemezsin kelimeler boğazında takılır düğümlenir kalbin küt küt atar heyecanlanırsın ama olmaz işte bazen de kaybetmekten korkarsın şimdi diyeceksin ki zaten benim değil ki sadece duygularımı söylicem.Aslında bir kumardır bu karşında iki yol vardır kabul edilmek yada rededilmek yani yenilmektir aşkına sevgine.aşık olmak kör olmaktır aslında sevdiğinden başka hiçbirşey görmez gözün...tutulmaktır.Aşkın ispatı olmaz inanç gibidir aşk mantığın bittiği yerdir aşk.Kısaca aşk onu düşünmektir,rüyalarda görmek,bir sonraki buluşma için günler öncesinden özenle planlar yapmaktır aşk.Bir yaz sabahında ufuktan yükselendir aşk...
bir bebek özleminde seni aramak, bir kardeş selamında seni aramak, bir menekşe kokusunda seni aramak...
Artık Şaka Kaldıramam.
o seni unuttuysa daha da acıtandır..
beraberken gittiğiniz tonlarca yere gidememektir, hüzünlenmektir.
bazen dayanamayıp ağlamak bazen tebessüm...tebessümden öteye geçemezsin fakat, gülümseyemezsin bile.
beraberken gittiğiniz tonlarca yere gidememektir, hüzünlenmektir.
bazen dayanamayıp ağlamak bazen tebessüm...tebessümden öteye geçemezsin fakat, gülümseyemezsin bile.
insan kimyasının insan aklına oyunu. bir çeşit ilüzyon fazla kaptırmamak gerekir. ha eğlenceli midir, zevkli midir? kesinlikle. ama oyun bitip perde kapanınca ağlayıp sızlayan insancıkları görünce "yazık" diyorum "meseleyi ne de yanlış anlamışlar" diyorum...
her zaman yarım kalandır.
gözlerini kapattığında gözlerini görmektir.
her şarkıda onu aramaktır.
her an karşılaşılacak düşüncesiyle heycanlanmak, yolda yürüyen alakasız birini ''o''na benzetmektir. ona benzemeyenlere içten içe kızmaktır.
hatırlanılan anıları acaba o da hatırlıyor mudur diye düşünmektir.
acaba şimdi napıyodur? fosur fosur uyuyordur.
gözlerini kapattığında gözlerini görmektir.
her şarkıda onu aramaktır.
her an karşılaşılacak düşüncesiyle heycanlanmak, yolda yürüyen alakasız birini ''o''na benzetmektir. ona benzemeyenlere içten içe kızmaktır.
hatırlanılan anıları acaba o da hatırlıyor mudur diye düşünmektir.
acaba şimdi napıyodur? fosur fosur uyuyordur.
hiç kavuşmayacak olan yolların kesişmesidir. hiç ummadığınız bir anda, üstelik.
kurtulması en zor hastalık.bir daha asla der insan, vazgeçemez yine de.
tanımlanamayan bir cismin, hissin vs. yaklaştığını hissederkenki heyecanı.
aşk; kahve + browni intense birliktedir. *
acı mutluluk sevinç isyan gibilerini içeren eşsiz bir duygudur.
ey aşk! beni bırakma...
ey aşk! beni bırakma...
iti an çomağı hazırla - iyi insan lafının üzerine gelirmiş. şimdi söyle bana aşk! hangisi sensin?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar