bugün

/636
"bu dünyadan olmayan bir zamanda bütün ruhların toplandığı mekanda,ruhun sözleştiği tanışını bu dünyada hatırlaması" *
ortalıkta görünmeyişi üç harfli olmasından kaynaklanır.
kalbe doğrultulmuş silahla oynanan rus ruletidir. şanslıysan ilk seferinde vurulursun.
üç harf, tek kelime, tek hece,
ne çok şey yazılıyor aşk üzerine...
Uykum gibi bekledikçe gelmeyen beklemeyince insanı bir anda bulan en güzel yerinde biten. Ama tabi daha fazla acı veren.
tarifi kişiden kişiye değişse de yaşayanın pişman yaşamayanın ise hep peişnden koştuğu şey. tabii yaşayıp mutlu olan da var ama tamamen değil.
ben ne zaman birini sevsem,ayın bile kırmızıya boyanır elleri...Aşkın soğuk rüzgarlarını güvenli bilsem ben boyanıyorum kırmızıya..
sevgi, tutku, heyecan gibi duyguların karışımından öte olmayan tek başına bir duygu olmayıp birkaç duygunun birleşmesiyle oluşan garip bir şey.
beklenmedik bir anda, beklenmedik bir şekilde çıkıverir karşına. doğru insan mıdır belki emin olamazsın ama yine de sebepsiz yere kaptırsın kendini işte. aslında yaptığının doğru olup olmadığından bile emin değilsindir. değerlerin inançların beklentilerin çatışır çünkü. yine de koşarsın bir gölgenin bir umudun peşinden, karşılıksızsa herşeyin anlamsızlaştığını görmektir acı olan ve değersiz...
ben böle aşkın azdırabı.
(bkz: hayattan zevk almaya çalışırken acı çekmek)
insan iki şeyi saklayamaz: Sarhoş olduğunu ve aşık olduğunu..
bir yeri kaşırken kanatmak gibidir. acının yanında bir haz da verir.
http://www.facebook.com/h...69&type=1&theater
uuu beybi.
bazen azılı bir katildir aşk... işkenceyle öldürür seni... acımasızca.

bazen de bir kahraman... sen hızla düşerken uçurumdan aşağı, tutar kolundan ve tekrar çeker seni yukarı ve der: dur, daha herşey bitmedi.

böyle de boktan bişeydir işte bu aşk!
sertab erener'in dinlendikçe dinlenmesi gereken güzel şarkısı.

(bkz: (vid #24256))
insanın içinde erir, sonra donar, erir, donar; ama hiçbir zaman buharlaşmaz.
yarrak afedersin!
beyaz külot üzerindeki meni kadar saf ve savunmasız.
Muallak makamında bir şarkı.
sanrıdan ibarettir. birini hayatınız sandığınız andan itibaren başlayıp aynı kişiyi hayatınızın dışına ittiğiniz ana kadar olan yanılsamalar bütünüdür...
aşk, ne kazandığımızdı ne de kaybettiğimiz. fonetiğini sevdik, "a" sendin, "k" ben, "ş" de gittiğimiz yolun virajları noktayla biten.
katlanamıyorum artık dediğin halde hep daha fazlasıyla istemek..
sakin'in eksik şarkı'nda şu şekilde yer bulan;

sonra bir kalp buldum, benimkini ona koydum, yorulmadım düşünce tutmaktan, ama sarılmadım canıma estikçe
aşk defterim seninle açıldı..
bir kaç ürkek anıya umutsuzluk karıştı..
sakin bu işler için çok yeni.. kusura bakmasın..
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026