bugün
- gocu'nun 2 günde unutulması8
- abberline ın yeni hesabı12
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi23
- judas'ın ölmesi6
- hepinizi yazdım bir kenara7
- s'i l v'e r m'i s t17
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis15
- nasıl faydalı olunur4
- deniz göktaş5
- yilan hikayesindeki kursat7
- kendini mesih ve mehdi olarak görmek3
- queen taverna3
- ipkis'in güzel entryler girmesi3
- ismet dur allasen zaten ortalık karışık5
- bugün türkiye italya maçını izleyecek misiniz3
- silvermistin nefes kesen fotoğrafı4
- 2003 model seymbol alınır mı9
- ortada bir yolsuzluk olmaması26
- 28 eylül dünya kuduz günü5
- bana onu sormayin6
- gusl abdestinin kokeni tanah tır2
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı8
- from gold from dust5
- hangi canlının eti ne zaman helal olur2
- yağmur adına yapılmış şarkılar5
- akp'li birine laf anlatmak4
- lahmacun diyeti2
- kurban bayramının kokeni2
- futbola aykırı bir fikrini yaz8
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- günün sözü6
- almanya saati2
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- sözlük yazarı sevgilinin yatağa sıçması5
- cem yılmaz vs deniz göktaş5
- albea var mı abi düşük kilometreli10
- günün iddaa kuponu2
- romanya53
- sözlükte olgun insan var mı4
- tematik mod eski özellikleri gelsin2
- 0 0 79
- bir şey söyle14
- kavga alevlensin diye her iki tarafı açık oylamak2
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- bursa6
- nörüyon nörüyüm2
- fatır suresi 37 ayet2
- hasım olan mafya liderlerini kim barıştırır5
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi16
- silvermist'in bininci entrysini kutluyoruz4
entry'ler (1629)
sabah 5 te kalkacakken uykulu gözlerle oturmuş yalçın çakır izliyorum. hipnotize olmuş gibiyim gece gece.
yerinde olmak istediğim kızdır.
(bkz: açım amk)
(bkz: açım amk)
mantığını aklımın almamasının nedenini beynimin ufaklığı olarak düşünmek istiyorum. bütün bu olanlar er geç mantıklı bir sonuca bağlanacak yani diğğğ mi??
her zaman içimden geleni yapıp boka batışımı keyifle izleyen bir insan olarak ''yap gitsin'' diye çözüm üreteceğim sorunsal.
Eğer tek amacı ilgi cekmekse sarma ve manti yapmasını ogrense daha kısa yoldan başarıya ulaşacak kızdır kanımca.
spartacus, house md, friends, ve how ı met your mother'ın başı çektiği dizilerdir.
Adeta bir cennet bahçesi, özgürlük yuvasi olan islam ülkelerine bakıp kolayca cevaplanabilecek sorudur. Hadi atayizler bunu da açıklayın.
Amin maalouf-dogu'dan uzakta.
sevgili bulunduğunda da yalnız olanlar kıskanıldığından adeta bir kısır döngüdür.
mat siyah bir nissan juke.
şimdiki okul müfredatı çocukları yalnızca ezberci düşünemeyen embesil moronlar yapıyor. aynı bu sistemle hiç sorgusuz sualsiz embesilce yetişmiş ''ikil mifriditi çicikliri kimilist yipiyir'' diyen diğer nesiller gibi.
diğer renkte külot giyenlerin mesaj atacağını düşünen iyi niyetli yazar beyanı.
kaç kez yalanını yakaladığım eski sevgilim şu an facebookta biriyle yorumlaşırken insanın özü sözü bir olmalı dedi. ve her ne kadar ben bu şeroyla mı çıkmışım diye üzse de içimde kalan azıcık acıyı da sağ olsun bitirdi kerata.
bıkkınlık verici eylem. kaç yaşındaki insana acı oje kullanmayı bile düşündürtür.
türk erkeğinin hak ettiği kadınlardır bu tür muhabbeti çevirenler. ya ne olacağıdı her sevgilim versin karım bakire olsun diye düşünen yüzde doksan dokuzunuz karşısında kadınların kendilerini savunma şekilleri de bu. suçu kendinizde arayın beyler.
Eşleriyle siyasi sosyal sebeplerden evlenen hz Muhammed cariyesiyle de eşinin yataginda sosyal sebeplerle yatmıştır. Hatta allahin sana helal kildigini sen neden kendine haram kiliyorsun diye yukaridan da destek almistir kendisi. Tabii yaa ne olacağıdı?
Televizyonu açmaya çalışıp elektriklerin gittiğini fark ettiğimde PC ye yönelip onu açmaya çalışmam.
KPSS sonrasi atanmayi bekliyor olabilir gitmeyin üzerine yazıktır onlara.
Tartı da baltayla yarilip koşu bandinin yanina atılırsa on numara rahatlatacak eylemler bütünüdür.
1.50 kızlar icin geçerli olabilecek önerme.