bugün

/636
2 kişiyle başlayıp yalnız bittiğinde can acıtan hadisedir. önce kendni mükemmel hissettirir, ayaklarını yerden keser insanın. sonra yalnız kalınca pişmanlıklar, kalp kırgınlığı, yerle yeksan olmuş gururunuz kalır hatıra...
hayatımda görmedim, neymiş ki o?
not: hayatımda görmedim, hayatımda duymadım ın başka bir versiyonu. duydum yani hepimiz duyduk da ben hiç karşılaşmadım kendisiyle. yalan ya vallahi yalan. olsa, görsem eyvallah yani söylerim fakat yok.
bir arayış türü. eksiklik, harekete geçiren etken rolü oynar. eksiklik hissi, insanı arayışa iter. hayatında eksik birşeyler vardır her zaman insanın. bazen insan bunu aşk ile doldurmaya çalışır, böyle bir arayışa girişir, yollara düşer. bu yolculukta eksile eksile yok olana kadar da yürümeye devam eder.
ilk ve sondur.
ölüm ve yaşamı ayıran çizgidir.
mutluluğun yanıbaşında pusuda bekleyen acıyı göze almaktır.
Asla tanımlanamayandır.
aşk aşktır.
duyguların en yoğunudur.
sonunu bildiğin filmi yeniden izlemektir. 2. dakikadan sonra sıkılırsın.
ne olursa olsun, bi' alex değildir.
dünyadaki tek bir kişiyi diğer tüm insanlardan daha özel ve güzel gördüğün şeydir.
insanlar tarafından yaratılmış bir şeydir. allah tarafından yaratılmamış bir şeydir yani.

erkek, kadın gördüğü zaman, eğer mümkünse, onun üstüne çıkmayı arzulayan bir hayvandan başka bir şey değildir.

öküzüm evet.
nev'in güzel mi güzel şarkısı.
Karşıtlığı olan acı duygusu olmadan pek bir şey ifade etmeyen kelime. Her defasında tövbeler edilen ancak tövbe bozduran günahkar. insanlığın en büyük belası ve yaratıcılığın en büyük sebebi. Öylede boktan bişi işte.
(bkz: nasıl bir şey ki o)
aşk yoktur.
aşk morgdur.
aşk soğuktur.
nefretle birleştiğinde insanı sersemleten, mahveden duygudur.

(bkz: i hate everything about you why do i love you)
Bir kadınla bir erkeğin farklı duygulara kapılması durumudur, içinde kelebekler uçuşuyormuş hissi verir.
gözü kör olan hededir.

görmeden bu kadar sevilir mi diye sorarlar adama. sevilir. görünce katlanır hatta o sevgi.
aşk şoktur.
gereksizdir.
demet akalın'ın son albümündeki beş para etmez parça.
© copyright 2005 - 2026