bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- ey insan2
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek2
- silver ile evlenecek erkek52
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- and the oscar goes to5
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- affetmenin gücü6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- akrostişli şiir6
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- sarapci koala58
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- her şey bitti derken çalan şarkı2
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- ilişki yapmaya üşenmek6
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- hristiyanlık7
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- 30 yaşına girmek4
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- en sevdiğiniz sayı3
- sözler köşkü6
- mauro icardi12
- de niro vs pacino3
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- kadın nefreti4
- ellerim bos gonlum hos28
- sözlükteki satranç taşları4
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- şikeci amedspor5
- sözlükteki linç kültürü12
- tutmayan başlık açma rehberi7
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- gocu34
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
entry'ler (296)
bizde bayılmıyoruz böyle bir dünyada yaşamaya çalışmaya, ama yapacak bir şey yok gelmişiz bir kere denilecek bir fikir.
vardır. lakin hayatta çok da şey kaçırdığı söylenemez.
milletin bana baya söveceği sonuçları olan sınavdır, dalgasına girdik 85 küsür almışım hayırlısı artık diğer arkadaşlara da.
hem ikinci öğretim olup hem de benzine zam geliyorsa eğer ne olacak denilir.
itiraz edilse, eylem yapılsa, hatta isyan çıksa bile sanki indirim mi olacak diye düşünen insanlardır. haklılardır eylem yapsan biber gazı yediğinle oturur ağlarsın bu ülkede.
sattıkları şey süt bile değildir ki bunun reklamını yapıyorlardır birde.
en azından yanıp sönüyor internet var demektir. ttnet in sayesinde bizim ki bir gidiyor bir daha gelmiyor, bekliyoruz ailecek 2 haftadır ışığının yanmasını. halinize şükredin.
türkiye'nin yerel seçimlerin 2 ay öne alınması kararının mecliste 7 oyla kaybedilerek cumhurbaşkanına sunulan ve cumhurbaşkanının onay vermesi durumunda türkiye'nin yeniden referanduma gitmesi olayıdır.
bir tavsiye eğer doğru kızı bulduğunuza inanıyorsanız, onunda sizi sevdiğinden eminseniz sadık kalın, nasılsa o sadık kalmaz ve giderse eğer, acıyı siz çekersiniz yapmayın etmeyin.
evet hatta türkiyeden alıp götürmüşler mısıra demi. te allahım ya.
hatırı sayılır millet vekillerinin oğullarını, yeğenlerini de meclise sokmasını sağlayacak düzenleme. millet vekilinin oğlu bile polislerin rütbesini söktürüp sıraya dizebiliyorsa bunlar millet vekili olunca ne yaparlar (yaptırırlar) artık düşünün.
geleceği görüyordur belki de. öyle ki herşeyimsin, sensiz olamam, seni çok seviyorum deyip de bırakıp gittiğinde o söylediği kelimeleri hatırlayıp da iki tarafa da acı çektireceğine susuyordur, seviyordur ama konuşmanın ve sevgisinin b*kunu çıkarmıyordur. *
mahalle de ve uzak akrabalar arasında sürekli iki yıllık mıydı senin de diyerek insanı ezik hissettiren kişidir. *
evet doğrudur kültürümüzde kadınbudu kelimesini bile içeren yemeklerimiz vardır.
açılamadan yaşayanlar yine neyse de gidenin arkasından onunla ve hala onu düşünerek yaşamak öldürür adamı.
ambitious.
açığı kapatmak için ötv yi artıran ama suriye den kaçanlara sığınak, erzak, hatta sınavsız üniversite imkanı bile sağlayan veya bu tür insanlara milyarlarca yardım eden devlettir. yardım edin tamam insanlıktır ama biz de türk vatandaşıyız anamızı ağlatmayın artık yeter lan gerçekten.
değerli birisinin aldığı parfümün boş şişesini bile saklamak...
kanepe ve duvar kıyılarıdır hiç şüphesiz o küçük ayak parmağını vurunca öyle bir sövülür ki...
sadık olup, kendini dünyanın merkezi sanan bir kıza adamak, onunla hayaller kurmak ve terkedilmek.