bugün
- yazarların en son bitirdiği kitap5
- arkadaşlar hangi diziye başlasam5
- her gün alkol almak4
- ispanya daki göçmen krizi9
- mutlu kalmak için öneriler6
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- sözlükteki derin yapılanma4
- yeni dünya düzeni3
- çöp yanında poşette kitap bulmak3
- selamün aleyküm beyler2
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- 29 yaş altı sözlükten silinsin2
- puantiye modasının bokunun çıkması2
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması4
- hırvatistan12
- aylık 509 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu5
- beni özleyenler elime mum diksin15
- lunapark2
- uçurtma uçuran çocuk2
- arkadaşlar bir şey dicem6
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- rüyada nervio yu görmek5
- solcuların faşistlerden beter olması2
- kele şaplak atmanın hazzı ve dayanılmaz istek2
- milliyetçi chp li2
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- ekşi sözlük2
- anın görüntüsü15
- tatile sivasa gitmek4
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- güzel cumartesiler3
- kötülük2
- dolar 100 lira olsa olacaklar3
- stack overflow kopyala yapıştır4
- osmanlıcılar4
- yunanistan29
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- sümer dili6
- muşlettin bey birader erecto biraderdir3
- aylık 506 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- o kaç gram3
- italya'nın ispanya ile schengen'i askıya alması2
- forlove194
- gammazcı geldi gammazcııı hani'ya gammazcı2
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- ılımlı islam4
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek4
- pforzheim şu an 26 derece2
salak bir keremcem şarkısı yorum yapamıyorum...
mini mini,pıtır pıtır bir şarkı.
aaaaşk hiç biter mi?
aaaaşk hiç biter mi?
aaaaşk hiç biter mi?
aaaaşk hiç biter mi?
her dinlediğimde gözlerimin dolmasına neden olan, özellikle
aşk bitti
elimden sanki minik bir balık kayıp gitti
aşk bitti
içimden sanki bir şeyler kopup gitti kısmıyla perişan eden güzel şarkı.
aşk bitti
elimden sanki minik bir balık kayıp gitti
aşk bitti
içimden sanki bir şeyler kopup gitti kısmıyla perişan eden güzel şarkı.
keremcem ve ezginin günlüğü'nün melodiye dökülmüş halidir. normalde böyle olmaz, biten aşkların ardından şarkı falan söylenmez. oturur içer insan, ağlar zırlar. normal zamanlarda dinlenip, hüzünlenebilecek şarkılardır bunlar. biten aşkın arkasından ağlanmaz hem! bitmesi istenmeyen aşktır ağlatan insanı.
(bkz: ask nereye gitti)
içerisinde tam tamına 16 mi, 25 da, 3 de, 4 ta, 4 te ekini barındıran çok güzel bir ezginin günlüğü şarkısıdır.
yapı paydosss
-aşk bitti
-ne kaldı o zaman?
-aşkımız sevgiye dönüştü
-hıı
-ne kaldı o zaman?
-aşkımız sevgiye dönüştü
-hıı
aşk bitmez sadece sen vazgeçmişsindir.
neşeli müziği ve sözlerine rağmen bitti işte diye düşününce hüzünlere boğan şarkıdır. neyse ki zaman alsa da yeni birini görebilmek; aşkın bitmediğini, hiçbir yere gitmediğini anlamak iyi geliyor insana...
kalır dilimizde
yinelenen bir şarkıda
kalır dilimizde
yinelenen bir şarkıda
ezginin günlüğü'nün çeyrek isimli 25. yıl özel tribute albümünde aşkın nur yengi tarafından yorumlanmıştır.
olmayan birşeyin bittiğini söyleyerek, ilişki bitirme nedeni. (bkz: bahane)
(bkz: hiç mi kalmadı)
çeyrek albümündeki yorumundan sonra aşkın nur yengi'den de tribute albümlerden de nefret etmek için çok büyük bir neden.bu albümdeki * yorumuyla hiç bişey hissettirmeyen mükemmel sözleri de olsa şarkıların solistle birşeyler ifade ettiğinin çok büyük bir ispatı.
ezginin gunlugu nun 25. yıl onuruna cıkarılan çeyrek albümünde aşkın nur yengi tarafında bir garip okunmuş şarkıdır. güzel de değil, kötü de değil. dedim ya bir garip okunmuş şarkıdır. çok değişik aşk hiç biter mi? diyor, feyza erenmemiş yorumunu sevenlerin aşkın nur yengi nin yorumuna yüz vermeyeceği kesindir de, şarkı çeyrek albümünde altyapısal olarak güzel bir boyuta ulaşmıştır.
epey zaman sonra aşkın nur yengi nin sesini dinlemek güzeldi de kardeşim bu nasıl bir düzenleme olmuş yahu. yine de ezginin günlüğü ve aşkın ın sesi hatırına dinlenir.
aşkın nur yengi nin sesine müthiş yakışmış şarkı.
Özellikle son dönemde ayrılınan sevgiliden duyulan ne biterse bitsin ben senin insanlığını seviyorum sözlerini çağrıştıran bir cümle sonudur.
keremcem ve ezginin günlüğü'nün melodiye dökülmüş halidir. normalde böyle olmaz, biten aşkların ardından şarkı falan söylenmez. oturur içer insan, ağlar zırlar. normal zamanlarda dinlenip, hüzünlenebilecek şarkılardır bunlar. biten aşkın arkasından ağlanmaz hem! bitmesi istenmeyen aşktır ağlatan insanı.
aşk bitti. geriye kalan iki bloknot defter, birkaç günlük. hepsi bu.
--spoiler--
aşk hiç biter mi ?
bitmez de bir kişi bir aşka ne kadar yeter ki
bende ben kalmadı
birazda senden versen aşkın e hali.
--spoiler--
--spoiler--
aşk hiç biter mi ?
bitmez de bir kişi bir aşka ne kadar yeter ki
bende ben kalmadı
birazda senden versen aşkın e hali.
--spoiler--
söylenecek söz kalmadı geriye sana aşık oldum malesef ki ve bu aşkım bitti. aşık olmasaydım şu anda hala iyi anlaştığımız için beraber olurduk. ama beni kendine aşık ettin sonra aşkımın tükenmesine göz yumdun. aşk bitti, buraya kadarmış..
--alıntı--
kalır bir durakta.
yırtık bir afişte.
buruk bir gülüşte.
dağılmış yürüyüşte.
--alıntı--
aşk bir kere od olup kişinin içine düşmeye görsün. nerede ortaya çıkacağı belli olmaz. en akla gelmeyen anlar, en olmadık durumlar, ilgili, ilgisiz insanlar size aşkı aşkınızı hatırlatıverir ve o hatırlayış ilk heyecanınızın aslında ta kendisidir. evet cevabı hayır olan doğru sorudur. bitmez gerçekten de. insanın içine işleyen şarkıdır. yoruma ağda, sözlere zorlama tasvirler katmadan da göz yaşartıcı bomba kıvamında şarkı yapılabileceğinin ispatıdır ezginin günlüğü'ne ait bu güzel şarkı.
(bkz: aşk olsun)
kalır bir durakta.
yırtık bir afişte.
buruk bir gülüşte.
dağılmış yürüyüşte.
--alıntı--
aşk bir kere od olup kişinin içine düşmeye görsün. nerede ortaya çıkacağı belli olmaz. en akla gelmeyen anlar, en olmadık durumlar, ilgili, ilgisiz insanlar size aşkı aşkınızı hatırlatıverir ve o hatırlayış ilk heyecanınızın aslında ta kendisidir. evet cevabı hayır olan doğru sorudur. bitmez gerçekten de. insanın içine işleyen şarkıdır. yoruma ağda, sözlere zorlama tasvirler katmadan da göz yaşartıcı bomba kıvamında şarkı yapılabileceğinin ispatıdır ezginin günlüğü'ne ait bu güzel şarkı.
(bkz: aşk olsun)
"aşk hiç biter mi?
hiçbir şey olmamış gibi, boşlukta kaybolup gider mi?"
diyerek bizi kendimizi sorgulamamıza neden olan güzel mi güzel bir ezginin günlüğü şarkısıdır. *
hiçbir şey olmamış gibi, boşlukta kaybolup gider mi?"
diyerek bizi kendimizi sorgulamamıza neden olan güzel mi güzel bir ezginin günlüğü şarkısıdır. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar