bugün
- hayalinizdeki eş tipi18
- yakışıklı erkekler nerede sorunsalı32
- erdoğan ın seçimi kazanma ihtimali34
- kemal kılıçdaroğlu49
- en türk özelliğiniz19
- sahurdayız uludağ sözlük46
- alım gücü14
- whatsapp durumunu sürekli değiştiren insan17
- müslümanlardan soğuma nedenleri26
- sözlüğü canlandıracağız13
- kocaya sarılıp uyumak20
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim13
- avrupa türk düşmanı deyip avrupada yaşayn gurbetçi11
- muharrem ince kemal kılıçdaroğlu buluşması13
- hoşgeldiniz güle güle23
- göt deliğinizi ğırt ğırt sesi gelene kadar yıkayın27
- kışın dondurma yenir mi21
- pilavı kaşıkla yiyen insan12
- 11 ay her boku yemek ama 1 ay müslüman olmak21
- bugün ne yedin11
- muharrem ince30
- iftara ne yapsam18
- chp seçmeni24
- kadınların etek altı görüntülerini çeken komiser16
- klarnet calan sarapci koala 632
- ışık hızı neden sabit ve en yüksek hız olsun14
- rte seçimi kaybederse akpliler ne yapıcak22
- vajinaya 1 dakikada 170 dil darbesi atmak19
- ölmek istemek12
- milf sevdası12
- nisan da üniversitelerin açılması13
- zeytinlik alırken dikkat edilecek hususlar8
- almanyanın karşı çıktığı cumhurbaşkanı adayları17
- ermenilerden nefret eden piç kurusu12
- doğu perinçek'e ne olacak sorunsalı12
- üstteki yazarın yaşadığı şehir32
- millet ittifakı şer ittifakı mı10
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz35
- güllü9
- nefret dolu olmak8
- ben gidersem devlet yıkılır27
- kan tutan kasap nickli gereksiz10
- sözlük erkeklerinin parmak boğumları11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle59
- beşiktaş10
- mustafa varank11
- katil oldum9
- frank lucas'ın atatürk nefreti12
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı17
- ekşi sözlük21

entry'ler (1435)
Çünkü en daraldığın anlarda arkadaşlık eder sana, güzel bir müzik ve sohbet eşliğinde.
Bir akademisyen olarak dizide uygulamaya konulan bilimsel araştırmayı hayranlıkla ve merakla takip ettim. 1970'lerin Amerikasına biraz olsun yaklaşabilseydik keşke bilimsel açıdan.
Çok ciddi mantık hataları olan dizidir efendim.
Okumaz tabi. Kız dediğin beyaz atlı prensini bekler sonra onu buldu mu evlenir en az 3 çocuk yapar. Oh mis! Okusun da başımıza iş mi açsın?
Malesef bu bakış açısı gittikçe yaygınlaştığı için okuyan da bir okumayan da.
Malesef bu bakış açısı gittikçe yaygınlaştığı için okuyan da bir okumayan da.
Kocaman bir rahatlık vermesi.
Bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir, nasıl bu kadar kendi çıkarını düşünebilir ve dünyada kendine zarar verebilme ihtimali olan herşeye bu kadar kaypakça yaklaşabilir ben senden öğrendim.
Kötülük zavallılıkmış bunu da gördüm sayende. Zavallı kategorisinde olduğun için de seninle aynı havayı solumak istemiyorum. Yüzüne söylemek istediklerim o kadar çok ki. Onun da günü gelecek elbet.
Kötülük zavallılıkmış bunu da gördüm sayende. Zavallı kategorisinde olduğun için de seninle aynı havayı solumak istemiyorum. Yüzüne söylemek istediklerim o kadar çok ki. Onun da günü gelecek elbet.
Tatlı mı tatlı bir hayvan türü. Eve aldığımızdan beri mutluluk saçıyor bize resmen. Şirin, bakması zahmetli olmayan ve istediğinizde elinize alıp sevebileceğiniz bir tür.
Önce izmir sonra istanbul'da yaşadıktan sonra gerçekten yaşanılası yer olduğu anlaşılan şehir.
"herkes onun gibi değil miydi? En az umutlanmaları gerektiği zamanlar en çok umarlardı." (bkz: yusuf atılgan)
Öğrenciler tarafından sıklıkla maruz kaldığım eylemdir.
"Dilenmek" fiilinin yerinde kullanıldığı bir durum. Sizde olmayan ve edinemeyeceğiniz bir şeyi başkalarından istemek olan bu fiil, not söz konusu olduğunda ise yanında türlü bahaneler ile, her yolun mübah olduğu düşünülerek gerçekleştirilir.
"Dilenmek" fiilinin yerinde kullanıldığı bir durum. Sizde olmayan ve edinemeyeceğiniz bir şeyi başkalarından istemek olan bu fiil, not söz konusu olduğunda ise yanında türlü bahaneler ile, her yolun mübah olduğu düşünülerek gerçekleştirilir.
kitap - kitap kokusu.
Zekana hayran oldum.
içine girdiğin andan itibaren bilmelisin ki, (eğer bitirebilirsen) bitirdiğin gün elinde tuttuğun tez senin ruhundan aldığı bazı parçaları taşıyordur ki onların hiç bir zaman yeri dolmayacak.
Doktora bittikten sonra ya yarı deli ya da tam deli olursun.
Doktora bittikten sonra ya yarı deli ya da tam deli olursun.
Dilinin akıcılığı, zaman zaman ciddileşerek zaman zaman muzip bir hale bürünmesiyle herkesin okuması gerektiğini düşündüğüm kitaptır. Evet basit yoldan anlatıyor olabilir ama çok etkiliyor, unutamıyorsunuz o tespitleri.
incognito.
bir nörobilimci tarafından yazılmış beynin ilginç halleri.
bir nörobilimci tarafından yazılmış beynin ilginç halleri.
yine aynı tablo.
şişman ve pis olursanız herkes sizden iğrenir. o yüzden tamam boğazına hakim olamıyorsun da bari temiz kok. *~
Middlesex- Jeffrey Eugenides
bazen farkedilmeyen ancak yıllar geçtikten sonra dönüm noktası olduğu anlaşılan kritik anlar, dönemlerdir. örneğin, eski sevgiliden ayrılmak ile birlikte yeni bir hayata başlamak. o ayrılığın o zamanda ve o mekanda olması bile büyük bir etken olabiliyor bazen. ya da hiç tahmin etmediğin anda önüne çıkan bir fırsat ile tüm hayatının değişmesi.
bunlar bana ait dönüm noktaları. iyi ki olmuşlar dediklerim. insana ders veren, büyüten, değiştiren kritik anlar, dönemler. *
bunlar bana ait dönüm noktaları. iyi ki olmuşlar dediklerim. insana ders veren, büyüten, değiştiren kritik anlar, dönemler. *
azra kohen - fi, çi,pi