bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- hangi yazarla çift olursunuz28
- üzülünce kime gidersiniz8
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı23
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- sözlükte bile yalnız olmak10
- ya bi siktirin gidin15
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- sözlük çiftleştirme servisi11
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- şapka takar mısınız12
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler3
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- sarapci koala hatayi13
- istanbul12
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- ucan tekme atan hipopotam43
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- mersin'in hristiyanları2
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması9
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- 2200 yılında nasıl görünürdüm4
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- sezen taş7
- aşk7
- yemek yedikten sonra kusmak9
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- nervionun beni engellemesi10
- parcalandim toparlanamiyorum316
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- vahşi kelebeğim3
- sinek as5
entry'ler (1725)
ev sahiplerinin ve sahibelerinin yemek mi dayak mı yediği belli olmayan programdır.
erkek, güzel vakit geçirir... işini yaptırdığı, yemeklerini pişirttirdiği ve ileride evleneceğiz bı hazırlığı diyerekten kandırdığı bir kız vardır. işine gelir böylesi.
kız, salaktır! hem kandırılmış ve bunun üstüne kanmıştır. sonra derdine yanacaktır. ne acelesi var, beklesin biraz geç düşüecek jetonunu.
kız, salaktır! hem kandırılmış ve bunun üstüne kanmıştır. sonra derdine yanacaktır. ne acelesi var, beklesin biraz geç düşüecek jetonunu.
evlenemeyeceğim diye kendini korkuturken kendini nikah masasında bulandır. zihniyetine küfürler yağdırmak istiyorum. zaten kafası evliliğe takıksa bir an önce evlenip çoluk çocuğa karışmalıdır ve bu acelesini de anlamak için çaba harcanmamalıdır.
anneannem olsa burada şimdi ''yok kızım evladım, uğraşma yazmak için...böylesinin canı koca ister, ben anlarım...''derdi.
anneannem olsa burada şimdi ''yok kızım evladım, uğraşma yazmak için...böylesinin canı koca ister, ben anlarım...''derdi.
insanın umutlu ve mutlu anlarına denk getirdiği cümledir.
korkutucu kadındır vesselam.
bünyede boğma isteği uyandıran ''bitkici'' olduğunu söyleyen ancak benim gözümde sigara ağızlığıyla konken masasında oturan teyze imajındadır.
bünyede boğma isteği uyandıran ''bitkici'' olduğunu söyleyen ancak benim gözümde sigara ağızlığıyla konken masasında oturan teyze imajındadır.
sözlükte programı hakkında yazılanlar dolayısıyla beni yazmaktan soğutan bünyelere cevap verendir.
2 akşamdır ntv'nin haber vermeksizin canlı yayından kaldırdığı bizi kek gibi televizyonun başında tuttuğu programdır.
hiç mi hiç futboldan anlamayan bu zihniyeti attıı golle ekrana baktırırken ''ayy sen ne tatlısın'' dedirtme yeteneğine sahip futbolcudur.
viva la fidelin bir neferidir.
-baban ne iş yapıyor?
-sözlük yazarı.
-sözlük yazarı.
10 9 8 7 ve direkt 3 2 1
(bkz: hızlandrma)
(bkz: hızlandrma)
(bkz: kabak tadı) veren dizidir. anlıyoruz efendim, sit-comdur ama sürekli gülme efekti de baymıştır.
bir zamanlar fırtınalar koparmış dizinin şimdi artıklarında oynadığını gördüğümdür. ne işi var yahu?
camdan atma isteği uyandırandır. bu nasıl bir istekse artık... böyle bir yaratıcılığa neden oluyorsabaşına gelecekleri hak ediyor demektir.
bir zamanlar bir parça vardı aklıma geldi şimdi.
bebeğeem sana ömrümü verdiiim... diyerek ibrahim tatlıses abimizin seslendirdiğiydi. adam yıllar önce diyordu sevgilisine, şimdi moda oldu. işte dedikleri gibi, sanatçı toplumun önünde gitmeli ve bakın ki gidiyor.
bebeğeem sana ömrümü verdiiim... diyerek ibrahim tatlıses abimizin seslendirdiğiydi. adam yıllar önce diyordu sevgilisine, şimdi moda oldu. işte dedikleri gibi, sanatçı toplumun önünde gitmeli ve bakın ki gidiyor.