bugün
- eskortluk yapan sözlük yazarı28
- queen ravenna büyücülük okulu16
- türkiyede kürt olarak barınabilmek için gerekenler53
- sözlüğün tat vermemesi11
- amin güzelmiş diyen tip9
- arkadaşlar burçlar yalan çıktı6
- verginin hırsızlık olup olmaması5
- türkiye14
- sözlüğün artık ciddiyetini yitirmesi9
- whatsapptan gelen mesajları cevaplamayan erkek5
- izmirbeyefendisi4
- flörte durduk yere sövmek3
- exlerle arkadaş kalmak8
- sarı teker kod adlı eskort3
- sevilmeyen yazarın kellesini koparıp itlere atmak4
- 25 yılda adam edilen istanbul'u 5 yılda bitirmek49
- hoşlanılan kıza düdüklü tencere hediye etmek2
- twitterda 60 bin twit yazmış esrarengiz adam3
- kelebek dövmeli erkekler2
- ilkokul bebesine türbanı savunmak62
- yılmaz güney adamlığı12
- escort olmaya karar vermek2
- cnn türk'ün tunceli'ye dersim demesi5
- cinler aleminde ghosting kavramı4
- fake hesabı ifşa olan sözlük kezbanı6
- muğla'nın akp'ye geçmesi5
- instagramda 1000 erkeğin takip ettiği kız3
- yogartiksen27
- evdeki cinlerden kira istemek4
- gece gelen bunalım2
- arap adam olsaydı6
- escortluk yapan yazarın gecelik fiyatı2
- verirsen yalarım diyen tip4
- cezaevine girmek için rte'ye hakaret eden adam11
- futbol14
- düdüklü tencere kullanmayı bilen yazarlar2
- düdüklü tencere2
- sinem dedetaş'ın ahında boğulacaksınız20
- çorum 2 rizespor 12
- gammazla gammazla bitmiyor3
- sözlükteki 1 2 3 4 5 6 7 8 9'uncu yazarlar nerede2
- sözlükteki bölücüler16
- sözlükte boş beleş başlık açmak8
- insan ilişkilerinde sık yapılan hatalar6
- kafede ders çalışan tipler4
- sözlük kapatılsın9
- menü kompozisyonu3
- romanya11
- ağlıyorum sözlük21
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı74
entry'ler (1725)
ev sahiplerinin ve sahibelerinin yemek mi dayak mı yediği belli olmayan programdır.
erkek, güzel vakit geçirir... işini yaptırdığı, yemeklerini pişirttirdiği ve ileride evleneceğiz bı hazırlığı diyerekten kandırdığı bir kız vardır. işine gelir böylesi.
kız, salaktır! hem kandırılmış ve bunun üstüne kanmıştır. sonra derdine yanacaktır. ne acelesi var, beklesin biraz geç düşüecek jetonunu.
kız, salaktır! hem kandırılmış ve bunun üstüne kanmıştır. sonra derdine yanacaktır. ne acelesi var, beklesin biraz geç düşüecek jetonunu.
evlenemeyeceğim diye kendini korkuturken kendini nikah masasında bulandır. zihniyetine küfürler yağdırmak istiyorum. zaten kafası evliliğe takıksa bir an önce evlenip çoluk çocuğa karışmalıdır ve bu acelesini de anlamak için çaba harcanmamalıdır.
anneannem olsa burada şimdi ''yok kızım evladım, uğraşma yazmak için...böylesinin canı koca ister, ben anlarım...''derdi.
anneannem olsa burada şimdi ''yok kızım evladım, uğraşma yazmak için...böylesinin canı koca ister, ben anlarım...''derdi.
insanın umutlu ve mutlu anlarına denk getirdiği cümledir.
korkutucu kadındır vesselam.
bünyede boğma isteği uyandıran ''bitkici'' olduğunu söyleyen ancak benim gözümde sigara ağızlığıyla konken masasında oturan teyze imajındadır.
bünyede boğma isteği uyandıran ''bitkici'' olduğunu söyleyen ancak benim gözümde sigara ağızlığıyla konken masasında oturan teyze imajındadır.
sözlükte programı hakkında yazılanlar dolayısıyla beni yazmaktan soğutan bünyelere cevap verendir.
2 akşamdır ntv'nin haber vermeksizin canlı yayından kaldırdığı bizi kek gibi televizyonun başında tuttuğu programdır.
hiç mi hiç futboldan anlamayan bu zihniyeti attıı golle ekrana baktırırken ''ayy sen ne tatlısın'' dedirtme yeteneğine sahip futbolcudur.
viva la fidelin bir neferidir.
-baban ne iş yapıyor?
-sözlük yazarı.
-sözlük yazarı.
10 9 8 7 ve direkt 3 2 1
(bkz: hızlandrma)
(bkz: hızlandrma)
(bkz: kabak tadı) veren dizidir. anlıyoruz efendim, sit-comdur ama sürekli gülme efekti de baymıştır.
bir zamanlar fırtınalar koparmış dizinin şimdi artıklarında oynadığını gördüğümdür. ne işi var yahu?
camdan atma isteği uyandırandır. bu nasıl bir istekse artık... böyle bir yaratıcılığa neden oluyorsabaşına gelecekleri hak ediyor demektir.
bir zamanlar bir parça vardı aklıma geldi şimdi.
bebeğeem sana ömrümü verdiiim... diyerek ibrahim tatlıses abimizin seslendirdiğiydi. adam yıllar önce diyordu sevgilisine, şimdi moda oldu. işte dedikleri gibi, sanatçı toplumun önünde gitmeli ve bakın ki gidiyor.
bebeğeem sana ömrümü verdiiim... diyerek ibrahim tatlıses abimizin seslendirdiğiydi. adam yıllar önce diyordu sevgilisine, şimdi moda oldu. işte dedikleri gibi, sanatçı toplumun önünde gitmeli ve bakın ki gidiyor.