bugün
- donald trump'un türk askerini övmesi8
- hoşgeldin kocacığım6
- apo'nun villası7
- erkekler neden evlenmek ister15
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- para yok huzur var11
- tom barrack4
- dede tavsiyeleri6
- diablo 54
- spor yaparken tayt giymenin asıl amacı5
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek6
- arwen2
- gregor samsa2
- askerde en rahat iş3
- sözlük erkeklerini annelerine şikayet etmek3
- hangi sözlük kızısın10
- regl olan kadına söylenmemesi gerekenler7
- muslettin amca ile edirne genelevine gidiyoruz3
- günün sözü11
- tokmakçının anlamını bilmeyen kız4
- sizi bütün milletlere üstün kıldığımı hatırlayın5
- seninle şöyle olabildik6
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya12
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez9
- kürdü sevin21
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi5
- borsada dönen dönerler4
- oy kullanmak suretiyle hükümeti devirmeye çalışmak3
- husilerin artık çok olmaya başlaması3
- erkek aşagı erkek yukarı6
- türkiye8
- şansın tesadüf olduğunu zannetmek3
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- elektrik2
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- bazen kazanmak için kaybetmek gerekir4
- güne almanca bir cümle bırak11
- hangi winx kızısın5
- savaşma seviş2
- çomartokrasi2
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı17
- ateist5
- arabaya acemi sürücü yazmak2
- rusya da çarlığı istemek2
- güne bir şarkı bırak5
- arap sabununu götüne süren solcu2
- 2026 2027 uefa avrupa ligi şampiyonu2
- olympique marseille3
- yazarların cuma akşamı planları3
- diablo2
türkiye nin en özgün bayan rock cılarından biri.şirin bir yüzü enteresan bir tarzı bir de tayfası var.
para kazanma amacıyla tarzını biraz hafifletip piyasaya çıkmış şarkıcıdır.
bu tanım kinaye veya kötüleme içermemektedir, hatunun içinde ne black metaller ne brutaler gizlidir ama, Türkiye hazır değildir. o yüzden ben kalender meşrebim ile idare edeceğiz.
bu tanım kinaye veya kötüleme içermemektedir, hatunun içinde ne black metaller ne brutaler gizlidir ama, Türkiye hazır değildir. o yüzden ben kalender meşrebim ile idare edeceğiz.
senin gibi parçasını severek dinlediğim, klibinde masumiyetine hayran olduğum fakat yeni şarkıları ve imajı ile yazık olmuş dediğim hatun kişi.
en fazla sevdiğim parçası 4 gün 4 gece olan , sesini özlem tekin inkine benzettiğim ( yada özleminki ona benziyor bilemicem) hatun kişi.
tayfasını bulduğu yere bırakmasını dilediğim rock solisti.
(bkz: dört gün dört gece)
(bkz: dört gün dört gece)
"ben kalemder meşrebim güzel çirkin aramam" şeklindeki ağızlarda sakız olmuş bir şarkıyı albümünde söyleyerek, üstüne de bir klip çekerek amator bir şarkıcı gibi davranmadır. üstüne üstük de ortalıkda çok orjinal işler çıkaran insanlara özgü bir orgazm olur vaziyette dolaşmaktadır. ayrıyetten kendine bir de tayfa peyda etmesi umutlarımızın kesilmesine sebep olmuşsa da yapacağı daha iyi ve orjinal çalışmalar saygılarımızı tekrar kazanmasına sebep oluverir.*
ceyhun yılmaz show da cenk erdem beyler tarafından sürekli gülme modunda bırakılmış rockcı bayan.güzelmiş ya.
gemi kaptanıdır.barbaros haytrettinle, andre doryanın arasını açan kişidir. (bkz: ikiside buna yazıyomuş) tayfalarının çıkardığı bir isyanda ölmüştür...
gül dünya şarkısının yasaklanmasından sonra bir sürü güldünya kampanyası başlamış olmasıyla onun şarkısının da yayınlanabilir olmasını istediğim bayan vokal.
turuncu kafali sirin insan.
senin gibi şarkısının klibini new york ta çekmiş insan. o zamanlar ne kadar zayıf oldugunu görüyoruz. şu an daha kilolu sanki
sesi ve kendisi güzel olan, yaşını hiç belli etmeyen (!) keşke hep elektro müzik yapsa mavi elbisesini hiç çıkarmasa dediğim şarkıcımız.
şarkılarıyla işim olmaz ama kendisine aşığım diyebileceğim ideal sevgili tipi..
eski nonserviam yazarı,melankolik şarkı yazma konusunda türkiye'nin en iyilerinden,dünya güzeli,şeytan tüylü tatlılık abidesi.
gelgit gibi mükemmel bir albüm yapabilmiş,sesini çok iyi kullanabilen canlı performansını her izleyişimde beni kendine hayran bırakan rocker hatun.
rock cı kişiliğinden çok şirinliği ile göze batan şahıstır...
idolüm oLan insanLardan biri..bazı yaLanLarı cok iyi yorumLamıştır kendisi ve cok iyi şarkıları vardır.
(bkz: senin gibi)
(bkz: dalgalar)
(bkz: senin gibi)
(bkz: dalgalar)
oldukça sexi rocker
(bkz: kimdi giden kimdi kalan)
muzigi goruntusunun cok altında kalmış acaip tatlı şahıs.
barışa rock a katılan sanatçılardan biri
kızların çok kilolu, çirkin gibi bok atmalarını kıskançlıktan olsa gerek dediğim, çok tatlı bayan solist.
yaptığı müziği,sesini ve sahne performansını çok başarılı bulduğum rock müzik şarkıcısı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar