bugün
- ben bu çocukla ilgili evlencem ya9
- mesajlara sürekli geç cevap veren erkek10
- mal mıyım sorunsalı6
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri10
- kiraz cicegi kolonyasi40
- kendine yalan söyleme eğilimi9
- takibe anında takip4
- küt saçlı hatun8
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- türk töresinde zina edenin parçalara ayrılması4
- mesih gelseydi4
- aydınlanmak3
- mutsuzken çirkin olmak8
- seninle esnaf lokantasına bile gelirim diyen kadın9
- rahmi koç'un balığın kalanından çorba yapması10
- iskender10
- güne bir şiir dizesi bırak5
- bu gün sözlük ne tatlı lan12
- sözlükteki israil sempatizyanları4
- insan iyiyi kötüyü bilme iradesine aden de kavuştu7
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri11
- arkadaşlar çabuk buraya bakın5
- kızılcık şerbeti dizisi2
- seninle salam ekmek bile yerim diyen kız6
- esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak10
- ona bir şey söyle7
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler13
- parcalandim toparlanamiyorum33
- seni severken valizini hazır tutan kadın10
- etli biber dolması yapan erkek9
- musa allah'ın varlığını sorgulayabiliyordu2
- allah savaşa davet etmez vaatlerinden vazgeçmez3
- arkadaşlar ya3
- insanları kölelikten kurtaran tanrı olan allah2
- friedrich hegel la bi cay icek12
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- erkekler tuvaletinde gizli kamera bulunması5
- ağır müslüm gürses sözleri10
- filistin kurtuluş örgütü ve terörü desteklemek2
- ismail kartal31
- platon un mağara alegorisi15
- saygının ve ahlakın yeni nesli olmaz3
- true silik olsun10
- ice latte ısmarlanacak sözlük yazarları6
- özgürlük nedir sorunsalı7
- sardalya4
- karınız için market poşetlerini taşır mısınız9
- ilk buluşmada falafel yemek4
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak11
- yemek pişirirken hayatı sorgulamak4
türkiye nin en özgün bayan rock cılarından biri.şirin bir yüzü enteresan bir tarzı bir de tayfası var.
para kazanma amacıyla tarzını biraz hafifletip piyasaya çıkmış şarkıcıdır.
bu tanım kinaye veya kötüleme içermemektedir, hatunun içinde ne black metaller ne brutaler gizlidir ama, Türkiye hazır değildir. o yüzden ben kalender meşrebim ile idare edeceğiz.
bu tanım kinaye veya kötüleme içermemektedir, hatunun içinde ne black metaller ne brutaler gizlidir ama, Türkiye hazır değildir. o yüzden ben kalender meşrebim ile idare edeceğiz.
senin gibi parçasını severek dinlediğim, klibinde masumiyetine hayran olduğum fakat yeni şarkıları ve imajı ile yazık olmuş dediğim hatun kişi.
en fazla sevdiğim parçası 4 gün 4 gece olan , sesini özlem tekin inkine benzettiğim ( yada özleminki ona benziyor bilemicem) hatun kişi.
tayfasını bulduğu yere bırakmasını dilediğim rock solisti.
(bkz: dört gün dört gece)
(bkz: dört gün dört gece)
"ben kalemder meşrebim güzel çirkin aramam" şeklindeki ağızlarda sakız olmuş bir şarkıyı albümünde söyleyerek, üstüne de bir klip çekerek amator bir şarkıcı gibi davranmadır. üstüne üstük de ortalıkda çok orjinal işler çıkaran insanlara özgü bir orgazm olur vaziyette dolaşmaktadır. ayrıyetten kendine bir de tayfa peyda etmesi umutlarımızın kesilmesine sebep olmuşsa da yapacağı daha iyi ve orjinal çalışmalar saygılarımızı tekrar kazanmasına sebep oluverir.*
ceyhun yılmaz show da cenk erdem beyler tarafından sürekli gülme modunda bırakılmış rockcı bayan.güzelmiş ya.
gemi kaptanıdır.barbaros haytrettinle, andre doryanın arasını açan kişidir. (bkz: ikiside buna yazıyomuş) tayfalarının çıkardığı bir isyanda ölmüştür...
gül dünya şarkısının yasaklanmasından sonra bir sürü güldünya kampanyası başlamış olmasıyla onun şarkısının da yayınlanabilir olmasını istediğim bayan vokal.
turuncu kafali sirin insan.
senin gibi şarkısının klibini new york ta çekmiş insan. o zamanlar ne kadar zayıf oldugunu görüyoruz. şu an daha kilolu sanki
sesi ve kendisi güzel olan, yaşını hiç belli etmeyen (!) keşke hep elektro müzik yapsa mavi elbisesini hiç çıkarmasa dediğim şarkıcımız.
şarkılarıyla işim olmaz ama kendisine aşığım diyebileceğim ideal sevgili tipi..
eski nonserviam yazarı,melankolik şarkı yazma konusunda türkiye'nin en iyilerinden,dünya güzeli,şeytan tüylü tatlılık abidesi.
gelgit gibi mükemmel bir albüm yapabilmiş,sesini çok iyi kullanabilen canlı performansını her izleyişimde beni kendine hayran bırakan rocker hatun.
rock cı kişiliğinden çok şirinliği ile göze batan şahıstır...
idolüm oLan insanLardan biri..bazı yaLanLarı cok iyi yorumLamıştır kendisi ve cok iyi şarkıları vardır.
(bkz: senin gibi)
(bkz: dalgalar)
(bkz: senin gibi)
(bkz: dalgalar)
oldukça sexi rocker
(bkz: kimdi giden kimdi kalan)
muzigi goruntusunun cok altında kalmış acaip tatlı şahıs.
barışa rock a katılan sanatçılardan biri
kızların çok kilolu, çirkin gibi bok atmalarını kıskançlıktan olsa gerek dediğim, çok tatlı bayan solist.
yaptığı müziği,sesini ve sahne performansını çok başarılı bulduğum rock müzik şarkıcısı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar