bugün
- 17 şubat 2025 çaykur rizespor galatasaray maçı9
- arkadaşlar iş var mı9
- türkiyenin en çirkin şehirleri14
- menuet'e burs veriyoruz kampanyası10
- evleniceğin kadını kaybetmek16
- menuet'in beni favlaması13
- aykolik'e burs veriyoruz kampanyası14
- hayattaki amacınız ne27
- recep tayyip erdoğan11
- işten gelip hanımın sıcacık göğsünde uyumak18
- depremden korkan erkek8
- chp'nin cumhurbaşkanı adayına mecbur değiliz14
- 17 şubat 2025 ankara depremi15
- cumhurbaşkanına hakaret suçu12
- selçuk bayraktar9
- gözleri kapatıp sadece kadın vücudu düşünmek10
- 16 şubat 2025 fenerbahçe kasımpaşa maçı16
- 17 şubat 2025 galatasaray'a verilen penaltı12
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz8
- bugün benim dogum günüm12
- evli erkeğin gözünün dışarıya kayma sebebi21
- mervelere diye mertlere giden sözlük erkeği9
- rte'nin hala yüzde 45 oy alabilmesi20
- uludağ sözlük 2025 hataları18
- bazı erkeklerin gerizekalı olması18
- gıdı liposuction11
- ekşi sözlüğün yazar alımına kapalı olması16
- bugün lahmacun yiyecek olmam19
- nervio'nun önceki hali vs sonraki hali9
- hatundan istemek11
- kayıplara karışanlar listesi15
- mevcuttaki sözlük kızı sayısı33
- sözlüğe görsel ekleyememek8
- instagram kullanmayanlar mağarada yaşasın18
- sözlüğün en ünlü yazarının ses tonu9
- para için birlikte olan kadın11
- kahtalı mıçı10
- galatasaray'ın üzerindeki kara bulutlar13
- instagram da stalklayan görülüyor mu9
- normal sözlüğe akın eden uludağ yazarları10
- beybi leydiye 14 şubat hediyesi olarak true almak8

entry'ler (3120)
Mecazî anlamda bayıra aşağı sallamak, yalanın dibine vurmak, kibirden ne yalan söyleyeceğini bilememek, yalan ağzına yuva yapmış gibi konuşmak, bilmese de biliyo gibi, yaşamasa da yaşamış gibi konuşmak, büyüklenmek. Bir anadolu deyimidir.
Hiçbirinin yaşıyla neslinin uymadığı otuzluk abilerin lom lom attığı (bkz: lom lom atmak) başlıktır 30lu yaşlarında 11.nesil olan bir abinin kendince tavsiyeleri vs.
Birazcık düşünüp taşınırsak sinem kobal'a bile oyuncu denilen bir ülkede yanlıştır. O oyuncuysa şener şen üstadtır, ustadır falan.
Ankara enstürman çalan dostların mesaj atarak ulaşması gerektiği başlıktır. Bir müzik grubu kurup ankaranın griliğinden kurtulmak için bir adımdır.
Edit1: ciddi anlamda birkaç enstürman ve solist bir araya gelebilirsek eğlenceli birşeyler ortaya çıkabilir. Ben klarnet çalıyorum üniversite yıllarında birkaç yerde çıkmışlığım var. Gelin birlikte müzik yapalım.
Edit2: bu konuda hala ciddi mesajlar beklenmektedir.
Edit1: ciddi anlamda birkaç enstürman ve solist bir araya gelebilirsek eğlenceli birşeyler ortaya çıkabilir. Ben klarnet çalıyorum üniversite yıllarında birkaç yerde çıkmışlığım var. Gelin birlikte müzik yapalım.
Edit2: bu konuda hala ciddi mesajlar beklenmektedir.
Ankara enstürman çalan dostların mesaj atarak ulaşması gerektiği başlıktır. Bir müzik grubu kurup ankaranın griliğinden kurtulmak için bir adımdır.
Corona demişken ; bir kokteyl tarifi bırakayım buraya. 5cl tekila( olmeca blanco), 2cl portakal likörü (cointreau), 1 cl şeker şurubu, lime suyu, shake. son olarak da bardak dolusu kırık buzun üzerine bir şişe corona. Karşınızda corona rita.
Dünya denilen keşmekeşin yaşadığımız kısmında "benim başıma bu gelmişti oğlum, sen neden bahsediyorsun bu gözler bunu da gördü"dediğimiz rezaletlerdir. Örnek verilesidir.
Ne yani %95in su olsaydı ben neden hıyar değilim diye mi sayıklayacaktın? (bkz: hıyarlı sayıklamalar)
Uludağ sözlükteki tüm kızların sahte hesaplar arkasına saklanan erkeklerden ibaret olma durumudur.
Edit1: ya hu neden bu kadar gerildiniz sadece bey olun devam edin siz, hayır freni patlamış kamyon gibi biri kızlı erkekli bir başlık açsada yardırsam diye mi bekliyordunuz. (bkz: gerçek hayatta abi abi diye dibimden ayrılmayacak veledin küfürleri)
Edit1: ya hu neden bu kadar gerildiniz sadece bey olun devam edin siz, hayır freni patlamış kamyon gibi biri kızlı erkekli bir başlık açsada yardırsam diye mi bekliyordunuz. (bkz: gerçek hayatta abi abi diye dibimden ayrılmayacak veledin küfürleri)
Uludağ sözlükteki tüm kızların sahte hesaplar arkasına saklanan erkeklerden ibaret olma durumudur.
Gitme, yıkılan adamların enkâzında çocuklar oynamaz.
Aylardır planladığım ve gerçek olması için ankaradan arkadaşlara ihtiyaç duyduğum proje lakin sözlüğün çöplüğünde kaybolacak bilmekteyim. Yine de bir şansımı deneyim dedim. Tanım için (bkz: umut)
Geri döndüğümden beri hergün bir kere yaşadım anlardır.
Aktroll' ne olup, ne olmadığını açıklayan başlıktır.
Ankarada kendimi iyi hissettiğim nadir mekânlardandır. Next Level Avm benim gözümde bu mekânla anlamlanıyor. Komisinden tutun garsonları, kaptanları hepsi şahane insanlar.
Mottolarıysa;
Hizmet,lezzet,kalite:)
Mottolarıysa;
Hizmet,lezzet,kalite:)
Gün bugün, zaman bu zamandır. Öyle bir göz gezdireyim belki gündemden haberdar olurum deyip bir halt bulamama halini yansıtan başlıktır.
yeniden ciltlenmesini gerektirir. ırkçılıktan ve cinsellikten başka bir halta çalışmayan beyinlerinizi ve o ben başlık açtım kanka giydirelim gel dediğiniz saçma sapan başlıklarınızı da alıp gidin denilesidir. ama içimizde ukte olarak kalacağı açıktır. o zaman biz de sizin gibi oluruz çünkü.
seni kimler aldı? kimler öpüyor seni?
bir ciğer nârâsıdır. oy gibidir. af gibidir. ah gibidir. ''ben sana mecburum''un bir kaç level üstü olan başlık.