bugün

bence bugün üsküdar'da yapar iftarını. sonra kütüphanede de bir kahve, oh misss...
Her gece başka bir iftar çadırı.
Yakışır kardeşime.
bizim orada bir iftar çadırı varmış, bugün oraya gitmeyi düşündüm, yarın da kütüphanenin oradakine giderim. *
oruçlu olmadığın hale iftar çadırına gitmeye utanmıyor musun aykolik, yoksa oruçlu taklidi mi yapıyorsun orda ?
iftar çadırları yoksullar ve öğrenciler için kurulur. Aykolik'in gitmesinde bir sakınca görmüyorum.
koala sakınca görmüyorsa bitmiştir aga.
--spoiler--
oruçlu olmadığın hale iftar çadırına gitmeye utanmıyor musun aykolik, yoksa oruçlu taklidi mi yapıyorsun orda ?
--spoiler--
hayır, utanmıyorum. oruçlu olmadığı hâlde başka gelenler de olabilir ve oruçluymuşum gibi 1 saattir falan su içmedim. yoksul da olabilirim. tek başına yaşıyorum.
bugün iftar için üsküdar tarafına geçer artık diye düşünüyorum...
Ezan okunmadan yemeye başlar diye çok korkuyorum.
iftar çadırı neredeyse aykolik oradadır.
--spoiler--
Ezan okunmadan yemeye başlar diye çok korkuyorum.
--spoiler--
valla dün fatiha okundu. ondan sonra yemek yenilecek sandım. tam hurmayı ağzıma attım ki allah'tan karşımdaki adam ezanın okunmadığını söyledi. ben de ağzımdan geri çıkardım. yutkunmadım sözde orucum bozulmasın diye. *

--spoiler--
bugün iftar için üsküdar tarafına geçer artık diye düşünüyorum...
--spoiler--
üsküdar'a ramazan'dan sonra gitmeyi düşünüyorum ama sen oraya geleceksen, buluşacaksak gelebilirim. *

--spoiler--
buluşacaksak diyor, görüşeceksek felan değil yani, vay be.
--spoiler--
yoo, görüşeceksek diye değiştiriyorum. *
buluşacaksak diyor, görüşeceksek felan değil yani, vay be.
Bakalım bugün iftar yemeği için nereyi onurlandıracak kral...
bizim oradakine giderim bu ramazan yenibosna'daki koçtaş'ın orada, e-5'te. :-)
Otobüs şoförleri ile de iftar yapacak mısın aykolik? Darwin oruçluymuş gibi yaptığın iftarları kabul etsin.
sözlüğe pek bakamıyorum, sahip çıkıyorsunuz değil mi çocuğa? umarım bugün menüsü güzel bir yere gider de iyice karnını doyurur...
iftardan sonra bir metrobüs turu boğaza bakıp bir sigara yakar mis.
ioçk motoruyla gezdirecek.
umarım son iftar planını şaşaalı bir şekilde yapmıştır...
© copyright 2005 - 2026