bugün
- türklerin başarılı olduğu konular7
- kürtlerin başarılı olduğu konular6
- ispanyolların başarılı olduğu konular4
- 60 kilo üzeri kızlar sözlükten çıksın8
- israil de özelleştirilen f35 adir ler3
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- yahudilerin en iyi olduğu konu teknoloji3
- tayvanın iyi olduğu konular3
- italyanların başarılı olduğu konular4
- roboski3
- hamsili cilt kremi8
- s'i l v'e r m'i s t'in mutfağına konuk olmak7
- sobayla konuşan adama dahi demek3
- yemek yapmayı bilen yazarlar bakabilir mi7
- yahudilerin en iyi olduğu konular3
- bahtı değil iştahı açık olan kız4
- arapların iyi olduğu konular2
- plaza kadınları3
- moğolların başarılı olduğu konular2
- tanrının iyi olduğu konular2
- israil lobisi neden bu kadar çok güçlü2
- akp seçmeni12
- endonezyanın başarılı olduğu konular2
- intel'in israil tesisleri2
- erkek olmasaydın seninle olurdum diyen yazar2
- akp li kadınlar3
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler2
- ingilizlerin başarılı olduğu konular2
- nurcuların biraz şey olduğu gerçeği2
- galatasaray2
- lazların iyi olduğu konular2
- japonların başarılı olduğu konular2
- muzlu fit kek2
- arkadaşlar ben hamaratsız mıyım3
- evrenin neden varolduğu sorunsalı2
- fatma betül sayan kaya ağlıyor3
- sabahları nefret edilen şeyler8
- ahmet san5
- plaza dili ve edebiyatı3
- zorba arkadaşlar3
- anın görüntüsü14
- internet6
- sözlüğün girişine tartı koymak2
- kız troller12
- kalabalığı seviyor musunuz13
- arkadaşlar ne pişirsem2
- fatma betül sayan kaya35
- araba3
- tavuk şiş2
- dağ2
bir kısmı sorumluluk sahibi olmaktan kaçmak için dinsiz yahut teist deist vs. olduğunu iddaa eder, bir kısmı ilgi çekmek dikkat çekmek için ergenlik çağında öyle takılır ama bir kısmı vardır ki gerçekten dinleri ince ince elemiş ayıklamış aklına yatmamış olayı aşıp müslüman bir toplumda inançsız olma kararı almıştır. saygı duymak gerekir, sonuçta bir müslümandan daha çok kuran-ı kerim'i bilen ateist var. adam okumuş lan, incelemiş falan kesinlikle arkalarındayım, olabilir koçlar zaten çeşitlilik en iyisi.
islam ülkelerinde kendisini rahat ifade edemez efendim. dinsizlere nasıl muamele yapıldığını çok iyi biliyoruz. yine islam ülkeleri arasında en modern ülkelerden biri türkiye. ama burada bile sıkıntı çekiyorlar da iran, suudi gibi ülkelerde neler çekiyorlardır bilinmez. ingiltere, kanada ve iskandinavyada çok rahattır bunlar. sayıları da oralarda çok fazladır. dikkat ederseniz hiç biri islam ülkesi değil.
"allah korkusu olmayan her haltı yer" tezinin çürütüldüğünü görmek için en yakınınızdaki ateistle biraz samimi olun. anlarsınız. iyi olmak için başınızda bir polisin beklemesi gerekmiyor. en humanist ülkelere bakarsak buradaki ateislerin sayısının da çok fazla olduğunu görebiliriz.* * *
bu ateistlerin de yobazı vardır. bazıları dozu kaçırabiliyor. körü körüne din düşmanlığına az da olsa rastlayabiliyoruz. sırf hristiyan ürünü olduğu için yılbaşını kutlamayan arkadaşım vardı.
karı kız kaldırmak için ateist olanı yoktur efendim. eğer o amaçla dinsiz olacaksa zaten baştan niyetlidir. olsa bile uç noktalardaki fikirleri savunan erkekleri beğenen kızlar genelde 12-13 yaşlarda oluyor. yani ateist diye bir erkekle çıkacak kız ancak bir velet olabilir.
yine de insan gibi yaklaşırsanız kolay kolay saygısızlık yapmazlar. ama hurra diye girerseniz muhabbete ağzınızın payını verme ihtimali yüksektir. onun için muhabbetiniz din dışı olsun. ne siz üzülün ne onlar üzülsün.
edit: -da eki ayrı yazıldı.
"allah korkusu olmayan her haltı yer" tezinin çürütüldüğünü görmek için en yakınınızdaki ateistle biraz samimi olun. anlarsınız. iyi olmak için başınızda bir polisin beklemesi gerekmiyor. en humanist ülkelere bakarsak buradaki ateislerin sayısının da çok fazla olduğunu görebiliriz.* * *
bu ateistlerin de yobazı vardır. bazıları dozu kaçırabiliyor. körü körüne din düşmanlığına az da olsa rastlayabiliyoruz. sırf hristiyan ürünü olduğu için yılbaşını kutlamayan arkadaşım vardı.
karı kız kaldırmak için ateist olanı yoktur efendim. eğer o amaçla dinsiz olacaksa zaten baştan niyetlidir. olsa bile uç noktalardaki fikirleri savunan erkekleri beğenen kızlar genelde 12-13 yaşlarda oluyor. yani ateist diye bir erkekle çıkacak kız ancak bir velet olabilir.
yine de insan gibi yaklaşırsanız kolay kolay saygısızlık yapmazlar. ama hurra diye girerseniz muhabbete ağzınızın payını verme ihtimali yüksektir. onun için muhabbetiniz din dışı olsun. ne siz üzülün ne onlar üzülsün.
edit: -da eki ayrı yazıldı.
islam'ın bir hoşgörü dini olmasından dolayı kendisini en rahat ifade ettiği yerler islam ülkeleridir.
(bkz: ironiden anlamayan nesle aşina değiliz)
(bkz: ironiden anlamayan nesle aşina değiliz)
uludağ sözlük yazarlarının ateist'lere neden bu kadar kinli olduğunu anlayamadım.
iyi insanlardır kimseye zararları yoktur.
iyi insanlardır kimseye zararları yoktur.
%70 i karşı cinsin ilgisini çekmek için bulaşır. ama başına ilk gelen felakette "allaah allaah " diye bağırır.
kendi kendilerine var olduklarına inanan insanlardır. iyi de bu da bir inançtır. bir de ateistlerin "allah korusun" "hay allah" terimlerini kullanmaları durumu vardır. onun yerine alternatif bulmaları daha karizmatik olabilir. "uf boşluk.", "hiçlik korusun" "varolmayan seni napmasın emi" gibi.
Enteresandırlar... örneğin benim bir arkadaşımın babası ateist kızı da enteresan ama o yarı müslüman yarı ateist.
hoşgörülü bir dine mensup olduğunu iddia eden
sinsi bünyelerin sürekli saldırdığı kişidir.
sinsi bünyelerin sürekli saldırdığı kişidir.
Dogmatizmin o korkuç karadeliğinden sıyrılan insan zihniyetidir.
Ol dedi oldu ya değil, bilimsel ıspatlara inanır.
Tanrı dahil her şeyin ıspatını ister, sorgulamadan kabul etmez, itaat etmez.
Bu lafımdan Tanrı ya inanan herkes dogmatiktir ifadesi kullandığım zannedilmesin, benim sözüm ateizm içindir.
Ol dedi oldu ya değil, bilimsel ıspatlara inanır.
Tanrı dahil her şeyin ıspatını ister, sorgulamadan kabul etmez, itaat etmez.
Bu lafımdan Tanrı ya inanan herkes dogmatiktir ifadesi kullandığım zannedilmesin, benim sözüm ateizm içindir.
kendini ateist olduğu için kaşıkçı elması zanneden gerizekalı versiyonları da vardır.
bir grup ayrı gerizekalı da bu entrymde ateistlere hakaret ettiğimi, şakirt olduğumu falan çıkaracaklar, o yüzden altını çizerek belirtiyorum ki ben de dinsizim. tanrı konusunda da hiçbir fikrim yok, şrak diye ateistim diyemiyorum haliyle. neye inandığını bilen ateiste de saygı duyuyorum.
fakat cidden can sıkmaya başladı bu bahsi geçen komikler. şakirtlerle birlikte gitsinler hayaller diyarında yaşasınlar, bir daha da gelmesinler amına koyayım. adam olun ateistim deyin. ateizmle adam olamazsınız. tekrar belirteyim, kendini ateizmle bir bok sanan kitleye bu entry. yoksa ateistlerle özel bir derdim yok, insan der geçerim.
bir grup ayrı gerizekalı da bu entrymde ateistlere hakaret ettiğimi, şakirt olduğumu falan çıkaracaklar, o yüzden altını çizerek belirtiyorum ki ben de dinsizim. tanrı konusunda da hiçbir fikrim yok, şrak diye ateistim diyemiyorum haliyle. neye inandığını bilen ateiste de saygı duyuyorum.
fakat cidden can sıkmaya başladı bu bahsi geçen komikler. şakirtlerle birlikte gitsinler hayaller diyarında yaşasınlar, bir daha da gelmesinler amına koyayım. adam olun ateistim deyin. ateizmle adam olamazsınız. tekrar belirteyim, kendini ateizmle bir bok sanan kitleye bu entry. yoksa ateistlerle özel bir derdim yok, insan der geçerim.
Vaat edilen hiçliğe inanan ve ısrarla maymundan geldiğini idda eden insanlara denir.
hiç kimseyi ilgilendirmeyen insanlardır. herkesin kendi düşüncesi, kendi mantığı vardır. hiç kimse de başkalarının inancıyla veya inançsızlığıyla dalga geçme, ona hakaret etme lüksünü kendinde görmemelidir.
ateist allaha inanmayan bu yüzden toplumdan soyutlanmaya çalışılan biridir. benim ateistim arkadaşım var ve harikulade bir insan. insanları inançalarıyla yargılamak en büyük ahmaklıkdır.
efendim... insanın manevi duygularına saldıran kişiler saygı yoksunlarının en büyüğüdür... bu kişiler insanın aklına ve beynine bir anti-tezle değilde kalbine ve maneviyatına bir hançerle saldırmaktadırlar adeta... ki bence böyle insanlara bir yazar değil bir insan ünvanı dahi vermek tüm insanlık adına ayıp olur...
engellenemez evrimleşme sürecine, kendi rızasıyla hız vermiş olan tanrı tanımazdır. Tek boyutlu düşünmeye belli bir noktadan sonra tahammül edememek, dogmatik saçmalıkları artık yemiyor olmak bu durumun başlıca etkenlerindendir. Adaletli bir tanrının varlığını, vicdani gözlemlerle inkar ettikten sonra başlanacak bir yolculuğun sonunda verilen bir payedir ateist sıfatı.
balıklarla ve maymunlarla akrabadırlar...
batıda kolaylıkla "ben ateistim" diyemezler, çünkü incilde ateistler için "aptaldırlar" ibaresi vardır... *
ülkemizde yaşlanan özentileri,
kendilerine "anti-dogmatik" sözünün daha uygun olduğunu düşünemeyecek kadar geri zekalılardır...
kendilerine "anti-dogmatik" sözünün daha uygun olduğunu düşünemeyecek kadar geri zekalılardır...
orgazm esnasında kırıtarak "darwin oh darwin" derler...
cehennemde tecavüzcü coşkunun kogüş arkadaşı olması kesin olan aştıgını sanan maldır.
maalesef ki yanlış anlaşılıyoruz.ateist demek cami bombalamak,insan öldürmek yada bir insana maddi veya manevi zarar vermek değildir.aksine ateistler daha hümanist,etik kurallara daha bağlıdırlar.gel de bunu yobazlara anlat değil mi? özellikle de yan komşum olan nuran hanıma.ben her apartmana girerken camda oluyor ve ben girerken cıks cıks cıks deyip allahsız kitapsız pezevenk diyor
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar