bugün
- s'i l v'e r m'i s t'in mutfağına konuk olmak7
- yemek yapmayı bilen yazarlar bakabilir mi6
- tevratta anlatılan ensest ilişki11
- fatma betül sayan kaya ağlıyor3
- hamsili cilt kremi6
- akp seçmeni12
- zorba arkadaşlar3
- anın görüntüsü14
- ahmet san5
- 4 ekim 20263
- mehmet aslantuğ2
- plaza dili ve edebiyatı2
- internet6
- sabahları nefret edilen şeyler8
- ağrı kesici kullanamamak2
- kuran da ali imran ve amram ailesi2
- anneanne2
- fatma betül sayan kaya39
- aşk5
- telefon rehberinde bir kişi olması2
- azerbaycan5
- telefonların kullanıcıları dinlediği iddiası4
- kız troller12
- torpille ünlü olanlar4
- instagram kızlar içindir3
- kalabalığı seviyor musunuz13
- sözlük yazarlarının saatleri3
- göz teması kuramama5
- manifest3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- 4 ekim 2026 azerbaycan litvanya maçı2
- e ticaretin serbest piyasaya göre pahalı olması3
- mustafa sandal'ın gündemde olması5
- game factory2
- müzik grupları2
- günün sözü3
- true'ya özgürlük5
- dede sözleri2
- kendine yalan söylemenin felsefesi2
- erkekler 4 bin yıldır aynı şeyi istiyor cinsellik2
- melih gökçek muhalif olsaydı2
- kedilerin yedigi ilginc seyler17
- tekerlek toplayan cocuk14
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka9
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması8
- maaş için birbirine katlanan insanlar4
absolutist olmak işlerine gelir...
önce antideist, sonra inançlı olurlar...
çocuken aile zoruyla harry potter i tanrı diye tanıtsalar inanacak insanların şaşırdıgı kimselerdir.
allah tarafından kalbi mühürlendiği için allah tarafından cezalandırılacak insan, öyle olduğu için bu dünyada da allah kulları tarafından ara sıra, ama her zaman değil, kesilebilir veya yakılabilir... kısacası kendi hayatı konusunda karar alma hakkını bile vermezler ona.
pek teşekkür etmezler, şükretmeyi bilmediklerinden...
günışığı ateistleri ve gece ateistleri olmak üzere ikiye ayrılır bunlar... ilki daha çoktur...
tanrı olmasaydı bunlar da olmazdı...
ateist olan ve dinleri umursamayan; önemsenicek ve umursanacak kadar çok büyük bir kitle vardır. Bunlar ateistlerin dine inanan kişilere, yanlış bir heveste olduklarını belirtmek için uğraşma çabalarını anlayamazlar. Mahluk olur, şerefsiz olur, karaktersiz olur önemli değil...
bu mahlukatlar gerektiğinde çok bilgili(!) gözükerek laf salatası yaparlar. hep bir saldırgan halleri vardır inançlı kişiler için. peki nedendir bu saldırgan tavırları? niçin hep dur şu inanca saldırayım şu kutsallıklarına saldırayım derler? açıklaması basittir; korkarlar ve saldırırlar. zincirinden kurtulmuş it gibi koşarlar ve saldıracak kavram ararlar. buldukları vakit her türlü hakareti ederek içlerini rahatlatırlar, topluma ve insanlığa karşı kendilerinin nasıl olduğunu kanıtlamak isterler. kendilerinin yaptıkları sapıklığı başka hiç bir aklı başında insan yapmaz. mesela ben şu an bunları gidip budizm altına yazmıyorsam budistlerin hiç olmazsa başka inançlara saygılarının olduğundan dolayıdır. inançsız yaşanmaz. napolyon şöyle der zaten; 'dinsiz insanlar yönetilmez, vurulur.' zaten bu terime ait mahlukatlar yaşadıklarını sanırlar. ve bir gün gözlerinde ki perde kalkar. neyse dediklerimi zaten onlar anlayamacağı için daha fazla yazmıyorum.
velhasılı kelam inancınız yoksa en azından insan olmaya çalışın; saygı ve hoşgörü kavramlarını öğrenin. imam gazali ne güzel der; 'kendini bilen rabbini de bilir' diye...
velhasılı kelam inancınız yoksa en azından insan olmaya çalışın; saygı ve hoşgörü kavramlarını öğrenin. imam gazali ne güzel der; 'kendini bilen rabbini de bilir' diye...
din denen soyut ve dogmacı kavrama inanmayan realist kişidir.
(bkz: allahına kurban olduğum)
kendisi çirkin olduğu için tanrıyı tanımayan, loser ve genelinde fakirlerden oluşan tipsiz güruh.
mastürbasyon sonrası gusül abdesti almayan kişilerdir. sadece yıkanır temizlenirler. duştayken "allahım, niyet ettim bu gusül abdestini almaya. kabul et" diyerek su israfı yapmazlar.
edit: rötüş isteği
edit: rötüş isteği
bütün dünyanın kendileriyle uğraştığına, kendilerine zora birşey kabul ettirmeye çalıştığına inanan gerçekte saldırgan tiplerdir, gece yatakta 3 kulüvallaa 1 elham okumadan kesinlikle uyumazlar... *
genelleme yapmayı sevmem, çok fazla da yapmam. ama gerek sözlükteki bazı guruha, gerekse çevremdeki bazı topluluğa bakarak diyebilirim ki, içlerinden "bazıları"nın iyiden iyiye can sıkmaya başladığı insan topluluğudur.
ateist allah'ı inkar edendir, haliyle hiçbir peygambere de inanmaz. fakat her nedense bazıları -dikkatinizi çekerim hepsi demiyorum, bazıları- sadece hz muhammed'i hedef alıp, aklınca karalamaya çalışmaktalar. kardeşim halbuki sen diğer peygamberlere de inanmıyorsun, öyleyse neden hz isa'ya karşı da aynı suçlamalarda bulunmuyorsun? o da bir peygamber olduğuna göre, sebebi her ne ise, var olan nefretinin ya da küçümseyici tavırlarının hz isa'ya ya da hz musa'ya karşı da olması gerekmez mi? neden sadece hz muhammed ve islam?
üzgünüm, gerçekten üzgünüm, ama bu sorunun cevabını art niyette buluyorum sözlük. çoğunluğu müslüman olan bir ülkenin vatandaşlarını aklınca kızdırıp, sinirlendirmek ve onların inançlarına bok atıp durma amaçlı yapılan bu saldırılar karşısında, inançlara sonsuz saygısı olan biri bile bir süre sonra çileden çıkıyor.
sonunda ne mi oluyor? git gide sözlükten soğuyorsun tabii. neyse ki bazı kimselerin varlığı sağolsun, insana insan olduğu için değer veren kimselerin var olduğuna dair inancımı henüz yitirmedim.
ateist allah'ı inkar edendir, haliyle hiçbir peygambere de inanmaz. fakat her nedense bazıları -dikkatinizi çekerim hepsi demiyorum, bazıları- sadece hz muhammed'i hedef alıp, aklınca karalamaya çalışmaktalar. kardeşim halbuki sen diğer peygamberlere de inanmıyorsun, öyleyse neden hz isa'ya karşı da aynı suçlamalarda bulunmuyorsun? o da bir peygamber olduğuna göre, sebebi her ne ise, var olan nefretinin ya da küçümseyici tavırlarının hz isa'ya ya da hz musa'ya karşı da olması gerekmez mi? neden sadece hz muhammed ve islam?
üzgünüm, gerçekten üzgünüm, ama bu sorunun cevabını art niyette buluyorum sözlük. çoğunluğu müslüman olan bir ülkenin vatandaşlarını aklınca kızdırıp, sinirlendirmek ve onların inançlarına bok atıp durma amaçlı yapılan bu saldırılar karşısında, inançlara sonsuz saygısı olan biri bile bir süre sonra çileden çıkıyor.
sonunda ne mi oluyor? git gide sözlükten soğuyorsun tabii. neyse ki bazı kimselerin varlığı sağolsun, insana insan olduğu için değer veren kimselerin var olduğuna dair inancımı henüz yitirmedim.
kendilerini zeki ve cesur sanmalarından dem vuracak olursak; bana öyle geliyor ki bir dindardan çok daha korkak ve cahilce bir işe girişmişlerdir. ben allah'a inancın zeka ile hiçbir ilgisi olduğuna inanmıyorum. bunu yanlışlayacak hiçbir anlamlı veri yok.
ateistler derken burda 13-17 female 18-24 male gruptan bahsetmiyorum. onların light ateistlikleri ancak sevgililerine söker. tırrolar.
baba ateistlerden bahsediyorum.
baba ateistler korkaktır. tanrının olabileceği ihtimali onları o kadar korkutur ki bunu bir daha düşünemeyecek şekilde fikirsel hayatlarını devam ettirirler. bir tanrı olmamalı. olamaz değil, yok değil; olmamalı.
hiçbir veri yanlışlama yöntemi ile tanrı yok diyemez zaten. tanrı olmamalı. burdaki olmamalı ihtimal bildirmiyor. zorunluluk bildiriyor.
bu korkak ateistlerin bu davranışının nedenini bilmiyorum. neden allah'tan korkarsınız?
ateistler derken burda 13-17 female 18-24 male gruptan bahsetmiyorum. onların light ateistlikleri ancak sevgililerine söker. tırrolar.
baba ateistlerden bahsediyorum.
baba ateistler korkaktır. tanrının olabileceği ihtimali onları o kadar korkutur ki bunu bir daha düşünemeyecek şekilde fikirsel hayatlarını devam ettirirler. bir tanrı olmamalı. olamaz değil, yok değil; olmamalı.
hiçbir veri yanlışlama yöntemi ile tanrı yok diyemez zaten. tanrı olmamalı. burdaki olmamalı ihtimal bildirmiyor. zorunluluk bildiriyor.
bu korkak ateistlerin bu davranışının nedenini bilmiyorum. neden allah'tan korkarsınız?
"madem allah var neden dünyadaki kötülüklere dur demiyor, neden her ay kanıyorum, neden berk beni değil de ceren'i seviyor, neden gögüslerim çok küçük, neden selin'in cüzdanında daha fazla para var?" gibi 13-17 yaş ateist olma nedenleri inanın büyüdükçe değişmez. her ne kadar düşünsel anlamda kendilerini geliştirmeye çalışsalar da aslında inanmama sebepleri bu kadar basittir.
allah'a kızmışlar ve tüm felsefelerini bu kin üzeine kurarlar. adam olun veletler.
allah'a kızmışlar ve tüm felsefelerini bu kin üzeine kurarlar. adam olun veletler.
götü rahatken allaha inanmayan ama götü sıkışınca ''allaaaaah'' diye bağıran,güruh ya da kişi.
herkes tercihinde serbesttir. o hayır ve şer işlemekte insanları serbest bırakır, isteyen inanır isteyen inanmaz ve neticesine katlanır...
bambaşka iç çatışmaların pençesinde kıvrandıklarından, tanrının varlığını sorgulayacak zaman bulamazlar...
hayatta; ''ya yağmur yağarsa'' diye aldığı şemsiyeyi akşama kadar elinde taşıyıpta ''ya allah varsa'' ihtimalini düşünemeyecek kadar aptal insan.
edit: yağmurun bilimsel gerçek olması yağdığı andan itibarendir yağana kadar ihtimaldir..
edit: yağmurun bilimsel gerçek olması yağdığı andan itibarendir yağana kadar ihtimaldir..
orgazm esnasında seslenecek kimseyi aramazlar... *
ateistler arasında uyuşturucu kullanımı yaygındır...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar