bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hangi yazarla çift olursunuz29
- sözlükte bile yalnız olmak10
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası8
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- sözlük çiftleştirme servisi11
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- ya bi siktirin gidin15
- bana onu sormayin18
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- sarapci koala hatayi13
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz3
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- lübnan kızları4
- vahşi kelebeğim3
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- cm 03 042
- şapka takar mısınız12
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- cemil tugay11
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- istanbul12
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- özgür özel2
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- bizim paketçi honda dio başka bişey demio2
- boşanmış anne babanın çocuğu olmak2
- sezen taş7
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- uludağ sözlük sertleşme veritabanı4
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- sinek as5
- amerikan demokrasisi3
- honda pcx 125 motorsiklet2
- abdullah öcalan2
- ab'nin birliğe almadan önce 15 yıl deneme süresi2
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- ucan tekme atan hipopotam43
- atilla taş'ın kızı hayatını kaybetti2
kaliteli bilgisayar parcaları üreten, özellikle anakartta ve ekran kartında iddialı olan marka.
anakartlarında voltaj düşüklüğü yaşatan boardumsu üreten firma. lakin yeni nesil uydu kartları para basıp alınası.
laptop markası.
Bilgisayar alanında kalitesini konuşturan markadır.Anakart,Ekran Kartı,Kasa,PSU,Laptop gibi birçok alanda üretim yapmaktadır.
amd için en iyisi.
hayatımda gördüğüm en kalıteli bilgisayarlar ve parcalarını ureten firma.fakat ne yazıktır ki sahip oldugum
ASUS_DRW-1608P2S dvd-rw de yapmıs oldugum firmupdate sonucunda dvd mım spastikleşmesi sonucu beni hayatımdan bezdiren marka.
ASUS_DRW-1608P2S dvd-rw de yapmıs oldugum firmupdate sonucunda dvd mım spastikleşmesi sonucu beni hayatımdan bezdiren marka.
işbu entry'nin girildiği cihazın markası. kesinlikle çok sağlam ürünleri var şeklindeki bir genellemeden özele gitmek gerekirse, * müthiş sağlam işler çıkarıyor bu adamlar. aldığımın dördüncü günü son derece gerzek bir biçimde * otobüsün içindeki su dolabında, * trakya'nın o 'vasat' yollarında 4.5 saatlik vibrasyona maruz kadığı halde dağılmamış, hatta günde birkaç kez duyulan 'yeşil kurbaa vırraklaması' dışında bişiicikler olmamış cihazın üreticisidir. hepsi böyle ise gözükapalı tavsiye ediyorum...
daşşş gibi laptoplar üreten tayvanlı, çekik gözlü, seksi şey.
http://www.hs.com.tr/urun...unkodu=ASUS.NB.S6WF166DRL
http://www.hs.com.tr/urun...unkodu=ASUS.NB.S6WF166DRL
asosyal-user.
türkiye distribütörleri boğaziçi bilgisayar ve çizgi elektronik olan marka.
ürettiği her ürün kaliteli olan marka. usb modeminden tut, dvd yazıcısına kadar. (bkz: gözüm kapalı alırım)
istanbuldaki teknik servisini arayınca 20 dk dan once kimseyle görüşemezsiniz. He asus un bundan haberi var mıdır kimse şikayet etmediyse hala yoktur. Fiyat performans sıralamasında her bi cacıkta birincidir ayrıca bu asus.
(bkz: asus p526)
lolipopumun markası olup ilk ayında hoparlörünün patlamasıyla beni hayal kırıklığına uğratan marka.
kasasını bile aldırtacak kadar sevdiğim, güvendiğim firma.
(bkz: as iz)
1989 yılında kurulmuş Tayvan merkezli bir bilgisayar ve donanım üreticisidir. Dünyanın en büyük anakart üreticilerinden biridir. ASUS 2005 yılında toplam 50 milyon anakart ihrac etmiştir. Bu 2005 yılında her üç kişisel bilgisayar'dan birinin ASUS marka anakart kullandığı anlamına gelmektedir. Fazla söze gerek yok dedirten markadir
2005 yılında yapılan bir araştırma sonuçlarına göre her üç bilgisayardan birinde asus markasının kullanıldığı sonucuna ulaışılmıştır. ayrıca anakartın yanı sıra, ekran kartı, lcd panel, cep telefonu, kasa , soğutucu, dizüstü bilgisayar alanlarında da ürünler üretmektedir.
Uzun adı ASUSTek Computer Inc. olan acayip iyi donanım parçaları üreten firma. anakartları ve özellikle kasalarından kalite fışkırıyor.
asus eee pc ile de türkiye'de baya yaygınlaşmıştır.
anakartları ile meşhur taş gibi laptop'ların ureticisi firma.
3 yıldır kullandığım z53f(ya da f3f)serisi notebook markasıdır.sahip olduğu 9 cell batarya ile 3.yılında dahi 4,5 saat batarya kullanımı sunması kendisine hayran bırakmakta, görenleri hayretlere gark etmektedir.sağlamlık konusunda aşmış; ergonomi konusunda ise aşmak üzere olan firmadır ayrıca.servis hiç lazım olmadı ama servis konusunda tüm notebook markalarının türkiye servislerinin eşit ve düşük bir seviyede olduğunu düşünüyorum.
sağlamlık bakımından gayet iyi notebooklar üreten firma. bilgisayar oluştururken parçaları da kaliteli seçmekteler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar