bugün

/304
aslında iyi biri olduğunu, çakralarını açınca kedi gibi olduğunu söylemektedir.
rıdvan dilmen'le birlikte ayağa kalkarak bacak boylarını ölçen bozuk yapılı adam. kendisi diyor.
ntv'de futbol aktüel programına konuk olan ve samimi cevaplar veren bir futbolcudur.
yakında bir albüm çıkaracağı müjdesini sevenlerine duyuran büyük adam.
nedense ileride çok iyi bir teknk direktör olacağını hissettiren futbolcu.
''afrikada falan scoutlar çok gelişmiş'' dediğinde kullandığı scout kelimesinden anlıyoruz ki, kendileri bir fm oyuncusudur.
emekli olduktan sonra ntv'de yorumcu olarak çalışabileceğinin sinyallerini vermiştir.
galatasaray'ı ne kadar çok sevdiğini her fırsatta dile getiren oyuncudur.
bir fenerbahçeli olarak rıdvan dilmen'le karşılıklı diyaloglarına oturduğum yerden kahkahalar attığım adam. şaka değil, gerçekten aklına ne geliyorsa söylüyor. aman küfretmesin de. *
ntvspor'daki konuşmalarından anladığım kadarıyla, bizim gibi yorum yapıyor. yok q7 şöyle falan. iyiymiş.
aldığı eleştirileri haketmediğini bir kez daha göstermiş futbolcudur.
açık sözlü olan yetenekli futbolcu. dobra dobra konuşan politik cevaplar vermeyen kişi. ayrıca az önce trabzonun şampiyon olmasını istediğini açık sözlülükle söylemiştir.
iyi insan. sağolsun harika bir program izledik sayesinde.
hakkında yöneltilen eleştirileri , özellikle yalan yanlış haberleri hiç hak etmeyen oyuncu . has adam , içinden ne geçiyorsa onu söylüyor . her futbolcunun onun gibi samimi olmasını isterdim .

rıdvan dilmen gibi tek takıldığım nokta ; ultra büyük takımlarda kendini görmemesi , gayretle bunu yapabileceğine inansa keşke .

sonradan edit : bi bu basına bakıyorum bir de senin psikolojik haline , keşke kal diyebilsem ama barındırmazlar ki seni burada . o yüzden gideceksen yolun açık olsun kaptan .
10 numara adam. giderse takım için üzülürüz, gitmezse onun için...
"trabzonsporun şampiyonluğunu istiyorum her galatasaraylı gibi" diyerek antuyu çıldırtmış kaptanımız.
"4-3-3 oynuyoruz diyorlar ki barcelona'da oynuyor. kardeşim tamamda messi tek başına 5 tane adam geçiyor." - arda turan *
"C.Ronaldo dünyanın en iyi futbolcusu, çünkü Messi'yi bu dünyadan saymıyorum"
güntekin onay: beşiktaşla ilgili ne diyeceksin?
arda: beşiktaş' tan seneye çok korkulur. düşünsene abi simao, quaresma....
güntekin: quaresma' yı izlerken neler düşünüyorsun?
ardA: çok iyi oyuncu ama beni asıl etkileyen guti. bak quaresma' nın yaptıklarının bir kısmını yapabilirim, hepsini değil ama bir kısmını. ama guti' nin yaptıklarını yapamam.
dün akşamki programda ettiği en önemli laflardan biri;

''hamit türk milli takımında oynamasaydı real madrid' de oynardı.''
--spoiler--
Ağrılarım hala devam ediyor. Anatomik yapım da kötü, bacaklar kısa, kafam kocaman. (Gülüşmeler yaşanıyor).
--spoiler--

koptum lan.
adına kitap yazılmış olan futbolcu.
emre belezoğluyla oynayı seviyor,Türkiye'de santraforlar içinde Semih Şentürk ile birlikte oynamak isterdim diyor. fenerbahçe'ye geçmek istiyorum desene be ardacım.
' gelecek sezon iyi bir takımla büyük hedeflere oynamak istiyoruz. ' diyerek soru işaretleri oluşmuş futbolcu. yoksa atletico madrid' e transferi suya mı düştü?
ntv spor'daki futbol aktüel programındaki açıklamalarından sonra gerçekten sevgi beslemeye başladığım başarılı türk futbolcusu.
açıklamalarından bazıları şunlar:
-türk olmasa hamit real madrid'de oynardı.
-tuncay'ı özledim.
-aziz yıldırım'a saygım var.
-türkiye'deki en iyi yabancı futbolcu alex.

ayrıca

Herkes gibi hataları olduğunu belirten Arda, "Çok hatalarım oldu. Pişmanlıklarım oldu. Bordeaux maçı olsun, Semih ile kavgam olsun, Caner'e attığım yumruk olsun, hepsinde büyük hatalarım oldu. Tabii ki pişmanlık duyuyorum bu olaylardan" ifadelerini kullandı.
© copyright 2005 - 2026