bugün
- 1948 arap israil savaşı8
- bira6
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- sözlük erkeklerinin yaptığı yemekler4
- arap ismail3
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı8
- acı acı osurmak4
- tai lung26
- türkiye de emeklilik3
- fenerbahçe19
- en sevdiği film pulp fiction olan erkek2
- üniversite okumanın gereksiz olması4
- cinlerden yardım alan platformlar3
- shaun murphy2
- gece vakti içerisinde ahmet kaya çalan siyah araba3
- su bardağı ile çay içmek7
- osuruktan şiirler89
- kainatın insanların keşfi için yaratılması4
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- nervio varıdı nerede o8
- ismail kartal18
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı7
- askerden sonra dikkat çekmek4
- anderson talisca6
- muskadan medet uman müslümanlar3
- bütün dinlere inanmamak3
- ismet gurbuz 202411
- sözlük dayısı dövmek6
- dolar isterse 100 olsun41
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası6
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- kadının kalbine giden yol4
- victor osimhen19
- anın görüntüsü20
- çıplaklıktan tahrik olanlar sapıktır2
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
- bir zihinden diğer zihne sirayet eden algı3
- gece yarısı evde yarasa uçarken uyanmak3
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- kadınların muhabbet etmeyi sevdiği erkek olmak4
- corpus hermeticus4
- hiç hakiki sarışın kız görmemek5
- muslettin amca10
- burç soran kadının flörtleşmeye çalışıyor olması5
- kıyamet2
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- hoşlanılan kızı çorbacıya götürmek4
- commodore 642
- steam arkadaşı aranıyor5
- yemeksepeti4
iyice çekilmez olan şehirdir. allahtan kurtulmak için önümde büyük bir şans vardır.
(bkz: istikamet istanbul)
(bkz: istikamet istanbul)
yağmuru çamuru soğuğundan kat be kat iyidir. bütün kış yağmur yağsa. hiç soğuk olmasa. olmaz mı?
istanbul a çok uzak şehirdir. ailesi ankarada yaşayan ya da doğuştan ankaralı olmadığı halde ankarayı seviyorum diyebilen insan büyük ihtimalle ruh hastasıdır. ayrıca biricik kardeşimi benden çalmış şehirdir. özledim lan.
2 saat ego da mahsur kalmama sebep olan her an kaçmama sebep verecekmiş gibi gözüken şehir.
timberland bot satışlarında artış olan şehirdir.
bu kadar yağmur yağabilir mi ankaraya? ulan daha 2 sene önce kuraklık yüzünden ağlıyorduk, melih gökçek yağmur duasına filan çıkıyordu. nereden nereye aq.
bu kadar yağmur yağabilir mi ankaraya? ulan daha 2 sene önce kuraklık yüzünden ağlıyorduk, melih gökçek yağmur duasına filan çıkıyordu. nereden nereye aq.
lanet bir havası olan şehir. lan 2 gündür aralıksız yağmur yağıyor, şimdi de güneş açtı?
i. melihin berbat ettiği eski güzelliğinden pek eser kalmayan şehirdir.insanlar eğlenmesin diye 11 buçuktan sonra otobüs bulunamamaktadır.
an itibari ile dolu ile karışık yağmur yağan şehir. *
son günlerde kendimi londra da hissetmemi sağlayan şehir. hadi bilemedin gotham city.
gökgürültüleriyle aşırı korkutan şehir. günlerdir yağıyor. londra'yı geçti. gökçek'te her yeri eştirdi zaten. o pantolan paçaları nasıl temizlenecek, kim yıkayacak, kim kurutucak.
yağmurun an itibarı ile deli gibi yağdığı güzel şehir.
yapılan son araştırmaya göre türkiye'nin en yaşanabilir şehri.
yağmurlu havada çim sulayan belediyesiyle beni benden tekrar almış şehir.
ilk gittiğimde çok sevdiğim ve sonra orda okumak için can attığım.sonra hayallerime kavusup orda okumaya basldığım ve o zamanlar ben niye buraya geldim dediğım yerdir.Şimdi ise özlediğim,en çok olmak istediğim yerlerden biri.
insanın karşısına en umulmadık yerden bile çat diye anıtkabir'in o görkemli silüetinin çıkmasıyla insanı adeta mest eden şehir. gerisi hikaye.
an itibariyle başkent oluşunun 87. yıl dönümüne giren güzel memleket. boru değil lan başkent.
sıcak iklimlerden gelinip göt donmasından ölesiye korkulan şehir.
bir günlüğüne iş için gelenleri bile kendisine hayran bırakan şehir. istanbul'da doğup büyümüş biri olarak ilk kez gitmiştim ama bu son olmayacak...
16 ekim dünya gıda gününde gıda mühendisleri odası merkezi etkinliğinin gerçekleşeceği şehirdir bende bu etkinliğe katılacağım ankara'nın o keskin soğuğundan korkmaktayım.
soğuğunu merak ediyorum.
bir deprem oldu sanki.
her geçen gün git gide havası bursa'ya benzemeye devam eden şehir. mecburi memleket diyelim.
yağmur durmadan yağıyor neredeyse bir gündür. hava iyice soğuk ve tam bir uyku havası hakim ankara'ya.
velhasıl, boğucu memleket. kurtulamadık gitti..
yağmur durmadan yağıyor neredeyse bir gündür. hava iyice soğuk ve tam bir uyku havası hakim ankara'ya.
velhasıl, boğucu memleket. kurtulamadık gitti..
yaşadığım şehre kıyasla ilginç bir iklime sahip olduğunu düşündüğüm şehirdir. Zira sabahtan beri yağmur durmadı. Bizim oralara yağarsa 1 2 saat yağar genelde de gece yağar. Bu ne arkadaş sabahtan beri durmadı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar