bugün

/400
mutlu olsaydık da hava böyle olsaydı problem yoktu da. işte ülkenin durumu ortada.
siktiğimin şehri. Tunalı hilmi'yi de ayrı sikeyim bu arada.
türkiyenin en güzel şehridir..net..
gezilecek hiç bir yer yok diyenler, ulustaki pavyonlara ve kızılaydaki meyhanelerden başka bir yere çıkamamış kıt beyinlinin tekidir bunların bildikleri en iyi yer buralardır..
nefret ediyorum bu şehirden yeah diyenler, zaten zorla tutmuyoruz, kapı orada anacım boşa oksijen israfı yapmanıza gerek yok.
deniz yok diyenler, istanbuldaki gibi leş gibi kokan bir denizinin olmaması daha iyi.
sorun şehirde değil, bu gereksizlerin bu şehirde barınması.
üstteki yazarın yazdıklarına imzamı atarım. sevmiyorsan siktir git.
Ankara da deniz olmasa ne olur ki tek bir farkla öndeyiz ANITKABiR.
görsel
ankara'da anlar, karadır.
Feci derecede güzel kızların olduğu şehir. Abartılmış ve de şişirilmiş izmir kızları halt etmişlerdir. Ankara kızı varken balon izmir kızının suratına tükürmem.

Ankara kızlarıyla hem iyi muhabbet edersiniz hem de eğlenceli zaman geçirirsiniz. Suratsız izmir kızlarından ancak dırdır görürsünüz.
hiç iyi anım yok senle. yüzleşmeye geleceğim ama.
"Istanbul başkasının çocuğu gibidir. Gülünce seversin, ağlayınca bırakıp kaçmak istersin..." fakat Ankara için bu geçerli değil, her hali ile seviyorum. Bana huzur katan bir şehir nedenini sorsanız bende açıklayamam fakat öyle.
oldukça çirkin bi şehir. 9 ekimden beri her gün nefret ediyorum.
canım şehir.

memleket olmasa da, doyduğun yer hesabı.
doğma büyüme buradayım. konuşurlar hep; "ne manzarası var, ne denizi, ne de doğru düzgün eğlence mekanı." haksız sayılmazlar. her şeye meta olarak bakanlar hiç haksız değiller.

sevgili dostlar, açın gözlerinizi.
şehirleri sevdiren insanlardır. renkleri, tarzları ya da yapıtları değil.

ankara'nın ayazında birini bekleyin,
seğmenler'de sevdiğiniz kadın/bey ile vakit geçirin,
ya da zorunlu da olsa yolunuz bir kez olsun ezgi kafeden geçsin.

ama en önemlisi, yanınızda sevdiğiniz biri olsun.

her ne kadar sevdiğim kadın, roma'da bir başkası ile evlenip istanbul'a taşınsa da;
ben seviyorum ankara'yı.
siz de sevin.
Havanın epey rüzgârlı olduğu şehir.
Nefes almakta zorluk çektiğim için, ne olur ne olmaz diye arabayı kullanmayıp, eve yürüyerek geldim.

Bence tam dışarıda bisiklet sürmelik hava var. Ankara'da olup bu yazıyı okuyan varsa eve tıkılıp kalmasın.

Saçlarınız rüzgârı hissetsin.
Çok çok sevdiğim şehir. buradan başka bir yerde yaşayamam. Birkaç günlük tatillerde bile geriliyorum, geri dönünce resmen huzura eriyorum. Canım ankara.
Siktiğimin kenti. Lanet gelsin.
Anıtkabir dışında çöp.
insanı da Adana, bursa, Rize insanıyla yaraşır derecede itici.
Gri ve monoton şehir, bu şehri başkent yapanları protesto ediyorum.
Niye sevdiğimi bir türlü çözemediğim şehir. Pek bi numarasi da yok halbuki.
Türkiye’nin başkenti, gri ama dünya güzeli memleket. Çok seviyoruz çok.
soğuk, gri, denizsiz şehir. insanı da havası da soğuk. aşık olduğum adamın yıllarca bu şehirde yaşadığı için bu şehri baya gönülden sevmesi de bana kaderin bir oyunu tabii.
Hava çok güzel, dışarıda da sokak düğünü eşliğinde uzun hava çalıyor. Benim de her zaman dönüp dolaşıp geldiğim kürkçü dükkanım.
suda büyümüş camışlar sevmiyor.
Türkiyede çok yer gördüm bir çoğunda da yaşadım ama hiç bi yerden bu kadar tiksinmedim.Hiçliğin ortası, yokluğun kavşağı olmaması gereken bi yer.
ankara ankara guzeeel ankaraaaa
seni gormek ister her bahti karaaa...
aslen ankaralıyımdır.
doğma büyüme buralıyım.
© copyright 2005 - 2026