bugün
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı34
- risale-i nur8
- türkiye a milli futbol takımı8
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi7
- vincenzo montella13
- dakika 1 gol 15
- göbeksiz kadın kalmaması7
- ambulans arkasında oturana kahvenin nerden geldiği2
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı9
- kedisi öldü diye ağlayan erkek2
- 19 haziran 2026 recep tayyip erdoğan açıklaması3
- hadi güzel bir cumartesi kahvaltısı hazırlayalım2
- aylık 356 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- kadınların ilgisiz yaşayamaması7
- göbek eritme taktikleri7
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- nuh tufanı olayı gerçek midir4
- 10 kişilik köy takımına gol atamamak2
- kavga2
- noldu şimdi2
- barış alper yılmaz8
- sistem patlamış5
- serçelerin artık ortada görünmemesi2
- fas5
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- kemal kılıçdaroğlu16
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- petek dinçöz bam bam3
- türkiye8
- en son aldığınız iltifat8
- paraguay3
- ona bir şey söyle17
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- ısparta6
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı23
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak7
- çay koymak mı katmak mı8
- teen slasher film klişeleri6
- her sabah yoga yapan kadınlar2
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- tek dünya devleti2
- cehaletln cazibesi11
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak10
- patrona kurulmak3
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
- irmik helvası6
cumhurbaşkanlığı külliyesinin bulunduğu güzel şehir. aynen.
keşke ilk zamanlarındaki gibi ufak şirin bir Anadolu şehri olarak kalsaymis. Yapılaşmanın istanbul ile yarışır vaziyette kötü olan şehir.
insana hayatta olduğunu hissettiren canlı organizma.
hayatımın bundan sonrasını orada yaşayamayacağım için üzgünüm.
ama pisliklerle aynı şehirde bulunmadığım için de bir o kadar memnunum. kirletmeyin ankarayı, siktirin gidin...
hayatımın bundan sonrasını orada yaşayamayacağım için üzgünüm.
ama pisliklerle aynı şehirde bulunmadığım için de bir o kadar memnunum. kirletmeyin ankarayı, siktirin gidin...
güneşli bir sabah daha. kar yine yok. götünden kar uyduranlara itibar etmeyiniz.
Türkiye’nin kalbi.
ankaraya gelen beni görmeden gitmesin , onlara ankarayı göstereceğim.
Bu kış, soğuk yaşayamamış şehirdir. Kar göremedik arkadaş.
insanları bir acayip şehir. Yani kardeşim rastgeldiğim tüm ankaralılar garip insanlardı. Asosyal, korkak...
bir şehir bu kadar mı hüzün verir insana be arkadaş ! siyasi atmosferi ve kupkuru yapraklar misali dizilen yapılar bu kadar mı karartır insanın içini! neyse ki eryaman taraflarına gittikçe biraz renk görüyorsunuz ve içiniz ısınıyor! hani başkent olmasa...
2018 yılında kış aylarını bahar havasında geçirdiğimiz şehir.
Ayrıca Türkiye’nin başkenti olan bu güzide şehirimiz de yaşayanlar olarak çok şanslıyız, çünkü trafik yok denecek kadar az seviyededir. Geçen hafta istanbul’a gitmiştim, araba kullanırken sinirden çatladım.
Ayrıca Türkiye’nin başkenti olan bu güzide şehirimiz de yaşayanlar olarak çok şanslıyız, çünkü trafik yok denecek kadar az seviyededir. Geçen hafta istanbul’a gitmiştim, araba kullanırken sinirden çatladım.
trafik az diyen arkadaş çimşitte yaşıyor sanırım. saat 18:00'dan sonra ana arterlerden gitmeye çalışırsa sol bacağını protez sanmaya başlar.
t: güzel memleketim.
t: güzel memleketim.
havalar böyle giderse (ki gidecek artık) kış görmeden yazı göreceğiz. bu halini daha çok sevdim ankara! 'hep böyle ol' diyeceğim de seneye ağlatırsın, biliyorum. ne yapalım, kader artık.
ama lütfen hep böyle ol. kısa kollularıma doyamadım.
Edit: bunu söyledikten 2 gün sonra üşütüp yatak döşek yattı.
ama lütfen hep böyle ol. kısa kollularıma doyamadım.
Edit: bunu söyledikten 2 gün sonra üşütüp yatak döşek yattı.
Yollardaki rögar kapaklarıyla ünlü şehir.
özlediğim canım memleketim. Uzak durur insana, sevdirmez kendini. Mesafelidir. Evladını seven ama başını okşayamayan baba gibidir. Farklı şehirlerde yaşadım ama hiçbirinde ankara'da gibi evimde, sıcak hissetmedim kendimi. Havalar ısınınca gidip caddelerinde manasızca gezmeyi planlıyorum.
(img:#1635650)
(img:#1635650)
Ankara'nın gerçek yüzü atakuleye çıkana kadardır.
Welcome to Pursaklar.
Welcome to Pursaklar.
Vallaha çok yer gezdim ankara gibisi yok. Ankaranın trafiğinden şikayet ederdim gayet iyiymiş aslında heryerden. Ulaşım rahat. Bi ayazı pis birde deniz yok. Güzel şehir yaşadığım yer yemyeşil belki ondan öyle geliyor.
Kızılay metro altında gitmek istediğim yerden çıkabilecek kadar uzun süredir yaşamakta olduğum şehir.
Bir de meşrutiyetten geçerken arabaları umursamadan kendimi yola atıyorum, 3 snde karşıdan karşıya geçiyorum işte.
Bir de meşrutiyetten geçerken arabaları umursamadan kendimi yola atıyorum, 3 snde karşıdan karşıya geçiyorum işte.
kızılay'a yakın bölgelerde ve bahçeli'de ücretsiz park yeri bulabilecek kadar uzun süredir yaşadığım memleketim.
2 gün uzak kalınca özlediğim şehir.
Çok seviyorum arkadaşlar, neden sorusunun cevabını bulamasam da garip biçimde iyi hissetiriyor bu şehir. Uzakken huzursuz hissediyorum. Ayazına sövsem de, sıcağından bunalsam da vazgeçemediğim sevgili gibi.
Çok seviyorum arkadaşlar, neden sorusunun cevabını bulamasam da garip biçimde iyi hissetiriyor bu şehir. Uzakken huzursuz hissediyorum. Ayazına sövsem de, sıcağından bunalsam da vazgeçemediğim sevgili gibi.
bu şehri sevenleri hiçbir zaman anlamayacağım sanırım.
Bence Türkiye'nin en güzel ve yaşanabilir şehri.
melih gittikten sonra da pek bir şey değişmedi. gölgesi de en az 20 yıl kalır şehir üzerinde.
lan melih gitti dedim su adam belki otobus fiyatlarini asagi ceker. hala 2.75. maasin yarisini yola veriyorum. lanet olsun ankara. nefret ettim senden.
Şehir dışına çıkılınca özlenen.
Ankarada olunca nefret ettiren yerdir ankara.
Ankarada olunca nefret ettiren yerdir ankara.
çoğu yerin kısaltmasının oldğuşu şehir.
aşti, gimat, ostim, oran vb. gibi.
kısaltmaların hepsi de ben ankara'dayım diye bağırıyor resmen.
aşti, gimat, ostim, oran vb. gibi.
kısaltmaların hepsi de ben ankara'dayım diye bağırıyor resmen.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar