bugün
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- yuzırların süper güçleri11
- enteresan beddualar9
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- seni hayata bağlayan şey8
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak4
- rüştü reçber in kötü bir kaleci olması2
- dövmesi olan yazarlar6
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- sözlük yazarlarının nicklerinin fotoğrafı3
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- kendini beğendirmek2
- nervio'nun kedi kumu5
- okulda felsefe dersinin kaldırılması2
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı4
- türkiye a milli futbol takımı14
- siz yazın ben yatıyorum3
- kimseyle tanışamamak2
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- treni kaçırmak5
- sevgilisini paylaşan adam3
- ankara mı istanbul mu9
- vurduran erkek davranışları3
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- platonik aşk5
- madem elenecektiniz lucescu yu neden öldürdünüz2
- berberlere zam gelmesi7
- gavat bir insan olmak3
- erkeklerin akılsızlıkları9
- johnny deep barış akarsu benzerliği2
- keranenin darvinci açıklaması2
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- crrc corporation3
- renault toros ile eğitim veren sürücü kursu2
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- köle isaura2
- 0 gol 0 puan2
- haiti3
- iç anadolu ağzı3
- jd vance2
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
- 13 seçim kaybetmedim7
Kendine has bir müzik tarzı var.Evet.sincan sokakları da potansiyel klip mekanı.Bizden kaçmaz.Ver yanı vututututuut...
bugün biraz soğuktu ama hala kar yağmadı ar istiyorum.
Çoooooooooooooook soğuk...
alışırsan bırakamazsın dediklerinde alışmaya niyetim yok dedim hep. alıştım, bırakamıyorum.
kar altındadır varoşlar,
hasretim nazlıdır Ankara.
kar altındadır varoşlar,
hasretim nazlıdır Ankara.
Vasıfsız bi beton yığınıdır,tıpkı istanbul un,bursa nın,izmir in,new york un,tahran ın veya aklınıza gelebilcek herhangi bi şehrin olduğu gibi,şu şehirlere karakter yüklemeyi bırakın artık amk,yok inice seni samimiyetle karşılar yok yiğidin harman olduğu yerdir falan fişman hebele hübele falanca şehir sizi samimi karşılıyoda kayseri sınırından girer girmez size suratmı asıyo amk yada sivas başta biraz soğuk duruyo ama tanıyınca çok seviyosunuz falan.bi şehri güzel yapan şey içindeki aileniz,arkadaşlarınız,sevdiklerinizdir başka bir yere gittiğinizde kızılaydaki avm yi özlemezsiniz aile ortamına hasret kalırsınız. Her yerin yavşağıda vardır adam gibi adamı da. Şehirlerin bi diğer özelliği önemli yanıda vatan toprağı olmasıdır bu onu kıymetli yapar. Bir diğer mallıkta şu hayvan belgeselleri amk arkadaki anlatıcı ses hep şu klişe cümleleri kurar,"acımasız avcılar olan aslanlar bugün gene arayışta","bir malamala aslanı olan zartafiks komşusu olan salçalı kuskus sırtlanını hiç sevmez","gözünü kan bürümüş timsah,herşeyden habersiz olan papuğa yeni gine ceylanına sinsice yaklaşıyor". Bu böyle uzar gider,lan gerizekalı hayvanın bi karakterimi varda sen onun hayatını senaryolaştırıyosun,hayvan içgüdüleriyle hareket eden,acıktığında yiyen aç değilse yemeyen,uyuyan,çiftleşen,vakti geldiğinde de ölüp giden bişeydir bazılarına acımasız demek çok komiktir,günümüzde artık hiçbi hayvan insan kadar acımasız olamaz,bizim teknolojimizle baş edemezler,bizim gibi kaygıları yoktur acıkırlar ve avlanıp yerler,geriye kalanı depo ediyim veya yarın çarşıda satıp köşeyi döneym planları yapmaz.
Şu an ayazı ruhumu kesen şehir.
buz buz dedirten şehir.
https://www.buminkagan.co...mani-transferi-firmalari/
https://www.buminkagan.co...mani-transferi-firmalari/
veganın çok güzel anlattığı bir şehirdir. yaşasın ankarada oturmak yaşasın angara ayazı.
leş bir beton şehir.
anca kayseri ile falan kıyaslanır.
anca kayseri ile falan kıyaslanır.
bugün de kar yagmadı melih gökcek gitti şehrin iklimi bile değişti.
bugün çok soğuk olan şehirdir. bu gidişle ne kar yağa
r ne de yaz gelir.
r ne de yaz gelir.
korkutucu bir şehirdir.
lakin her büyükşehir dışarıdan bakıldığında korkutucudur. bu korkutuculuğu bir kenara bırakıp sokaklarında öylece yürüdüğünüzde ya da bir otobüse bindiğinizde, metro çıkışından kızılay'a çıktığınızda o korkutuculuğu bir daha hatırlamayacağınız bir şehirdir.
seri davranmaya çalışmayın. seri davranmak sadece karmaşıklık getirir bu şehirde. ortama ayak uydurun.
lakin her büyükşehir dışarıdan bakıldığında korkutucudur. bu korkutuculuğu bir kenara bırakıp sokaklarında öylece yürüdüğünüzde ya da bir otobüse bindiğinizde, metro çıkışından kızılay'a çıktığınızda o korkutuculuğu bir daha hatırlamayacağınız bir şehirdir.
seri davranmaya çalışmayın. seri davranmak sadece karmaşıklık getirir bu şehirde. ortama ayak uydurun.
Ankaraya güzel diyenler olmuştur. Ben hiç zannetmiyorum öyle olduğunu gerçi oda var. Denizi olmayan bir şehir benzese benzese samanlığa benzer bana göre. Kaldı ki ankara kadar igrenç bir şehir yoktur. Kara para, yolsuzluk, rüşvet gibi can alıcı pisliklerin en çok yaşandığı şehirdir ankara. O sebepten dir ki reel hayatımda kaç ankaralı tanıdıysam para için herşeyi yapabilecek karakterde insanlardı.
Sonunda kar yağışının başladığı şehir.
Okullar tatil olur kesin.
Okullar tatil olur kesin.
Denizi olmayan bir şehir.
(bkz: rezillik)
(bkz: rezillik)
ısrarla karın yağmadığı ve güneşin tepemizde olduğu şehir. korkuyorum valla.
ayrıca orasından burasında kar kıyamet yalanı atanlara itibar etmeyiniz.
ayrıca orasından burasında kar kıyamet yalanı atanlara itibar etmeyiniz.
kışın bu sene uğramayı unuttuğu vasat şehir.
Çocukluğumun, gençliğimin, sevinçlerimin, hüzünlerimin şehri. Bütün yaşantımı tamamlamak istediğim yer. Benim için sadece Türkiye'nin değil huzurun da başkentidir.
nerde kar resmen güneş var.
ismi anıtkabir olup yunan tapınağı çakması ayarında bir yapıdan başka hiçbir özelliği olmayan balon şehir. yine de kayseri'den, samsun'dan ve bursa'dan hallicedir.
artık benim için hiçbir anlamı kalmayan şehir.
kim olduğunu hatırlayamadığım ankaralı bir ünlü kişi "ankara istanbul'un üvey ağabeyidir." demişti.
hoş.
hoş.
O kadar çok beton var ki siz farkında olmasanız bile bi bakıyorsunuz içiniz kararmış yüzünüz hep asık mutsuzsunuz. ilk geldiğimde gerçekten seveceğimi sanıyordum ama maalesef hala ısınamadım.
Yüksek binaların ve avmlerin artık bitki örtüsü olmaya başladığı şehirdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar