bugün

/400
yaşadığım hatta büyüdüğüm şehir. seveni çok sevmeyeni daha çok. şahsen seviyor muyum, sevmiyor muyum ben de tam bilmiyorum aslında. çoğu şehre göre güzel, bazılarına göre çok kötü tabii onu inkar edemem. ama bir garipsin ankara, keşke daha iyi açıklayabilseydim..
Demiştim kar yağışı sebebiyle okullar tatil olacak diye.
Liseliler mutlu.
doğduğum yer. ankaradayken efendi erkektim ne zaman istanbula geldim piç erkek oldum.
doğduğum yer. ankaradayken efendi erkektim ne zaman istanbula geldim piç erkek oldum.
Bir kavuşamadık kurban olduğum Angaram. Gönlümün bir yarısını bıraktığım Aşti'ye ev sahipliği yapan b-aşk-entimiz.
Bir zamanlar içim kıpır kıpır sevdigim o dünyanın en güzel insanını görmek için gittigim. şimdilerde ise 06 plaka görmem sonucu bile gözlerimin doldugu o şehir.
bu sene kışı unuttu.

not: kahrolsun bağzı çevre sorunları
gençler hangi mevsimdeyiz ? bence ilkbahar
ilginç bir iklime sahiptir.
ifade edemeyeceğim kadar aşığım buraya. Kavuşamadığımdan mıdır bilinmez.
12 ocak'da 6:45 kaybedenler kulübü sahnesinde süfer bir etkinlik olacak şehirdir. 90’lar Türkçe Pop Parti - Grup Vitamin & Mansur Ark & Hakan Küfündür daha denk gelir mi insana bilmiyorum.
Tamam tamam kar yağmıyor.
işe şu anki gelme sürem arabayla 5 dakika. işe gelirken üzerime mont almadım. o derece.
görsel
ömrümün yarısını götürmüş bu şehrin 'nesini seviyorsun' deseler, düşünmeden 'plakası' derim. istanbul'dayken aldığım arabanın plakasının iki hanelik numarasını '06' yaptırmıştım.

şu anda hala yaşıyor olduğum bu şehrin başka 'iyi' olan bir şeyi var mı diye düşünüyorum da aklıma bir şey gelmiyor. kötü şeyleri mi, say say bitmez.

iki keçiyi bir ağıla sokamayan bir 'köylü' tarafından 23 yıl boyunca ırzına geçilmiş bir şehirden başka ne beklenir ki.
görsel
abartılan balon şehirimsi.
2017nin son günlerini geçirdiğim hatta 2018 e girdiğim şehir. (bkz: yılbaşı tatili)

Tunalı hilmiyi sevdim baya. Ve tabikii en sevdiğim yer anıtkabirdi.

Sebebini bilmiyorum anıtkabirde japon turistler bizimle resim çekilmek istediler. Uzaktan resmimi çekti bir kaçı hatta. biz de anlamadık arkadaşla. Bu da benim ankaraya dair en komik anım oldu galiba.
kısa ve öz aşktır.
iddia ediyorum izmirden daha az kalabalık.
Tüm kesimleri olmasada kendi yaşadığım kesiminde huzur bulduğum şehirdir. Başka şehirde yaşayamam. Ankara'ya laf eden yallah istanbul'a.
bundan 5 saât önce bulunduğum kentti ki gene ayrıldık. her ne kadar istediğimi alamadan dönsem bile döneceğim, istediğimi alacağım ve başarılı olacağım.
iki dakikalığına dışarı çıkanı kardan adama çeviren şehir.
En azından Dikmende öyle.
Bir haftalığına gelmiş bulunduğum, istanbuldan sonra hayli şirin gelen, 8 sene yaşadığım ikinci memleketim.
Garip bir büyüsü vardır Ankaranın. Bazen bataklık gibi gelir, ne kadar zorlarsan zorla çıkamayacağını düşünürsün. Ama dışına bir adım attığında hatta niyetlendiğinde bile özlemeye çoktan başlamişsindir. Seviyorum be seni en güzel anılarımın şahidi...
© copyright 2005 - 2026