/400
cumhurbaşkanımızın yaşadığı güzel şehir. evet.
Buz gibi şehir.
Soğuğu abarttı, kar gene yok. Mevsim bildiğin Trip atıyo.
Amk böle işin.
Ankara'da ya okunur ya da aşık olunur zaten.ikisinin de hakkını verdim.Hep gidecekmişim gibi geliyor bu şehirden.Tatiller hariç hiç uzun süreli gitmedim ama ilerde gidersem de en çok insanını özlerim.okumaya gelip sevenini görmedim ama aşık olup burayı sevmeden hem buralı olan hem de burada kalan birini yakından tanıyorum.
bir kere de şans getirse, yüz güldürse götümü parmaklayacağım şehir. sürekli bir kasvet, sürekli bir hüzün. bunaldık hocam. şu köşeden bir yerden artık bir tutam mutluluk da serpiştirmeli.
https://m.youtube.com/watch?v=4cz7LNmfXPo
izmir ve istanbul’da da yalnızdım ama pek fazla dokunmuyordu. Şehrin içinde eridiğimi hissediyordum. Ama ankara’da Olmuyor be. Çok dokunuyor, yapamıyorum.. çok üşüyorum.
yalnızlık asıl ankara'da güzel ve anlamlıdır.
Yazıldığı gibi okunmaz. N genizden k gırtlaktan r ise damaktan söylenir. Eğer bir kimse bu üçünü de başarıyla icra ediyorsa bilin ki o Ankara’nın tüm güzelliklerini biliyor.
Ankara bazen soguk, bazen sıcak bir şehir. Ama tam anlayamadım hangi karakteri giyildiğini. Yasam daha kolay ve esnek olması tabi daha iyi bir seçenek.
Yalnızlığın başkenti.
Kar yağışından yolların kapandığı şehir.
Yağsın yağsın.
kar neresine yağıyor ve nerede yolları kapatıyor merak ettiğim şehir. bu şehrin havasına alışamadım ben. sürekli hasta oluyorum. ayrıca ruhumu karartıyor. hiç bir tarafını sevemedim.
kar, tipi, boran... kızılaydan ulusa 1 saatte anca geldim.
güzel başkentimiz. kesinlikle.
Öyle deme, Ankara'yı sevmeyene bir zulümdür; bu kadar insanın Ankara'yi neden bu kadar çok sevdiğini anlamadan Ankara da yaşamak.

Yılmaz Erdoğan
koskoca bir kışın yarısından fazlası bitti fakat henüz bir kar yağışı göremedik. soğuk desen soğuk da değil, hava hala kasım havası. başımıza taş yağacak valla
Bugün kar yağmıyor.
Gerçekten ilginç.
Aklıma ayla filmindeki şu marş geldi.

ANKARA MARŞI

Ankara, Ankara güzel Ankara,
Seni görmek ister her bahtı kara.
Senden yardım umar her düşen dara
Yetersin onlara güzel Ankara.

Burcuna göz diken dik başlar insin,
Türk gücü orada her zoru yensin,
Yoktan var edilmiş ilk şehir sensin,
Var olsun toprağın, taşın Ankara.

Aka GÜNDÜZ
Beste : Halil Bediî YÖNETKEN

Düzeltme:yazım.
cumhurbaşkanlığı külliyesinin bulunduğu güzel şehirimiz. kesinlikle.
çok enteresan bir şekilde hava sıcaklığının birden artıp 27 dereceye kadar ulaştığı şehir. ulusta şortla dolaşıyoruz.
Ocak 24 olmuş kar görmeyen yeri var hala bu şehrin. 10 yıla yakındır burdayım ilk defa bu kadar karsız ve ılık bir kış görüyorum.
22 yıldır yaşadığım okuduğum acı tatlı tüm hatıralarımin olduğu Türkiye'nin başkenti güzel şehrimizdir. Tıpkı istanbul gibi aşık olunacak bir şehir...
kar, tipi, boran..

yollar kapanmış, araçlar sürekli zincirleme kazaların içerisinde, çocuklar tatili fırsat bilip kartopu savaşları yapmakta, bende lapa lapa yağan karı seyrederek kahvemi yudumluyorum. ne güzel bir yersin sen gri şehrim..
hasta eden şehirdir. halsizlikten ölüyorum ama mâlum çalışmak zorundayız. bu hâlde milletin keyfi için kendimizi heba ediyoruz çok salağız be.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026