bugün
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi20
- allahı kim yarattı15
- anın görüntüsü10
- ilhan şeşen20
- sözlükten hatun düşürmek14
- kadınınız mini etek giyebilir mi22
- üstü açık arabayla gezmek8
- kocanızın tanga giymesine izin verir misiniz8
- saddam hiçbir zaman alevi katliamı yapmadı13
- true linci14
- twerk yapan erkek11
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek10
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi25
- türkiye'de eksik olan şeyler22
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi9
- siz siz olun aşık olmayın9
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız21
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası12
- düşün ki o bunu okuyor9
- erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmak13
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- ateistler insan değildir15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi20
- yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri18
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- yazın ferahlatan içecekler18
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- türk soyu ve arap soyu birdir22
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- uludağ sözlük dini hikayeler9
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8
- bodrum'da 2025 yaz sezonu beach fiyatları20
- chp ye kayyum atanması9
- tayyip erdoğan'ı bir kez daha başkan yapacağız23
- üniversiteli eskort kızlar8
- bizans kadınlarındaki türk yiğitlere verme isteği12
- iq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- arapça dünyanın en zengin dilidir20

entry'ler (180)
Galatasaray çok formda ve eze eze kazanacağı maç olacaktır. Kumarbaz Sergen yalçın bile bu maça handikaplı 1 oynar.
fenerbahçelilere fazla yüklenmeyin. allah vurmuş zaten bir de siz vurmayın. galatasaray puan kaybedince piyasaya çıkan tipler bunlar. kendi takımlarının haline bakmadan gelip burada türkiye'nin en büyük kulübüyle dalga geçmeye çalışırlar. tinercileri söylemeye gerek yok onları ciddiye bile almıyoruz.
şikeci kuşları sevindiren maç. kral tökezleyince soytarılar çıkarmış ortaya. hala altımızdasınız kudurun.
6 yıldır inşaat sektöründe olan biriyim. ülkenin ekonomisi ne kadar kötü olursa olsun inşaat sektörü asla bitmez. ben anlamıyorum sürekli bir talep var ev konusunda. yapılan evler satılıyor.
ülkenin ekonomisi kötü diyorlar külliyen yalan. millette artık ikişer tane ev, araba var. sanayi sektörü desen gittikçe ilerliyor. avm'lerde adım atılacak yer yok ve sürekli yeni avm'ler yapılıyor. şu an bile 30-40 tane avm inşaatı devam ediyor ülkemizde.
ülkenin ekonomisi kötü diyorlar külliyen yalan. millette artık ikişer tane ev, araba var. sanayi sektörü desen gittikçe ilerliyor. avm'lerde adım atılacak yer yok ve sürekli yeni avm'ler yapılıyor. şu an bile 30-40 tane avm inşaatı devam ediyor ülkemizde.
gerçek olmayan hede. her ırkın güzeli ve çirkini vardır. genelleme yapmak inanılmaz saçma. iskandinav ülkelerinin kızları genelde güzel olur bu doğru.
lakin bu tarz başlık açanlar kendilerini bard pitt falan sanıyor herhalde.
lakin bu tarz başlık açanlar kendilerini bard pitt falan sanıyor herhalde.
Çok sikko bir versus.
Kardeşiz hepimiz.
Kardeşiz hepimiz.
Sanki erkekler çok kaliteli amk. Sol framede ki başlıklara bakınca ben utanıyorum. Sözlük ergen kaynıyor.
PKK ve bu köpeklerin sempatizanı olan herkes orul orul orospu çocuğudur.
Türk bayrağı altında yaşayıp bu vatana hainlik yapan piçler her şeyin hesabını vereceksiniz, ya bu dünyada ya öbür dünyada.
Türk bayrağı altında yaşayıp bu vatana hainlik yapan piçler her şeyin hesabını vereceksiniz, ya bu dünyada ya öbür dünyada.
Fenerbahçeli olan futbolcu.
Yükleniyor az kaldı.
Chp’liler Kendi kafalarına sıkıyor bu birleşme ile.
Atatürk’ün kemikleri sızlıyordur. iktidarı decirme için “Cumhuriyet” isimli partiyi ne hale getirdiler, yazık.
Chp’liler Kendi kafalarına sıkıyor bu birleşme ile.
Atatürk’ün kemikleri sızlıyordur. iktidarı decirme için “Cumhuriyet” isimli partiyi ne hale getirdiler, yazık.
Haftada 1 gün bence de ideal.
Eğer benim gibi her şeyden çabuk sıkılan biriyseniz sık sık görüşmeyin.
Eğer benim gibi her şeyden çabuk sıkılan biriyseniz sık sık görüşmeyin.
Bundan 26 yıl önce Azerbaycan’da kardeşlerimiz Ermeniler tarafından katledildi, şehit edildi. Biz bu acıyı unutmadık ve unutturmayacağız. #HocalıKatliamı
185 boy var 42 numara ayakkabı giyiyorum, gururluyum.
(bkz: kötü parti)
Tüm fetöcülerin destekleyeceği partidir ayrıca. Pkk’lı ve CHP’li olanlar bile sırf iktidar düşsün diye bu partiye oy verebilir.
Ama hiç bir şekilde amaçlarına ulaşamazlar bunu kendileride biliyor. ilk seçimde yine ağlayacaklardır “oylar çalındı yeaaa” diye.
Tüm fetöcülerin destekleyeceği partidir ayrıca. Pkk’lı ve CHP’li olanlar bile sırf iktidar düşsün diye bu partiye oy verebilir.
Ama hiç bir şekilde amaçlarına ulaşamazlar bunu kendileride biliyor. ilk seçimde yine ağlayacaklardır “oylar çalındı yeaaa” diye.
Sözlükteki en sikko yazarlardır.
Milleti birbirine düşürmeye çalışıyorlar sadece. Çokta şey yapmamak lazım bunları.
Milleti birbirine düşürmeye çalışıyorlar sadece. Çokta şey yapmamak lazım bunları.